FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gata momentul adevarului...

Grinch16.03.2005 12:00

Peste 1h sunt in tren spre Bucuresti ! Emotii cat cuprinde...sa speram ca iese bine , Doamne ajuta !!! PENTRU Steaua NE DAM VIATA !!!!

`L4ur4`16.03.2005 12:17

o sa iese mai bine chiar decat am sperat noi!!!

PANA LA MOARTE!!! CU Steaua , PANA LA MOARTE!!!

slim16.03.2005 22:49

da am fost la meci cu cotor am intra ca am venit devreme dar a trebui sa strice atmosfera acei ca nu am cuv sa ii numesc "ultrasi" cica care au declansat bataia din peluza 2 unde aveam si yo bilet super nasol ce sa zic daca la voi asta e cultura cum a zis cineva sau un fel de a trai baa trezitiva ca cu Steaua si noi si voi tineti tre sa fim uniti nu sa ne batem intre noi.Descpre meci superb pacat ca nu am marcat si Cristea si Dica daca tipa la Cristea sa nu mai atace minge si Dinita era ceva dar poate e mai bine asa.Iar suporteri not 25 cu + s au rahat spanioli pe ei FORZA Steaua :D

reddog16.03.2005 22:54

Slim frate!!!!!!! Mai pune si tu o virgula pe ici pe colo sa inteleg si eu cate ceva din postarea ta... :cry:

Neaga8816.03.2005 23:00

io am stat in peluza 1 ... dar am vazut bataia ... care a tzinut destul de mult ... si am auzit ca prima oara s-au batut suporterii intre ei, ceea ce nu-i bine ... e aiurea :( pacat ... am auzit ca s-au luat la cearta si pana la urma la bataie un grup care nu stiu exact cum se numea cu nishte suporteri ... din cauza unei fraze de genu asta : "lasa ba steagu jos" ! si cica grupu ala de "ultrasi" s-au napustit asupra unuia dintre suporteri si au batut la el ca la fasole ... i-au dat cu pumnii si picioarele pana numai misca, saracu cica era tumefiat ... si intr-un sfarsit au intervenit si "fortzele de ORDINE" sa linisteasca spiritele ... dar de unde, ca pana la urma s-au luat si ei la bataie cu grupul de "ultrasi" ... ! Prima oara am crezut ca din cauza gaborilor s-a iscat bataia ... dar defapt din cauza unor asa zisi "ultrasi" :( pacat pacat pacat .. :( daca asta intzeleg ei prin ultras, e rau :( ...

sorin_77717.03.2005 08:39

Neaga88, tare rau imi pare ca nu pot sa iti dau berea... dar mai e un meci...

eu zic ca se va termina 2-2 la ei...

Goluri Oprita si Ghionea...pentru noi si Riquelme de 2 ori pentru ei.