FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MESAJUL LUI ZENGA

ADRIAN PACURAR16.03.2005 08:34

"Luptãm, ajutãm, alergãm", "Punem în teren tot ce avem in minte, în suflet, în picioare". Acestea au fost mesajele lui Zenga pentru jucãtori înaintea întîlnirii retur cu Valencia. "Bãieți, sã aveți încredere în voi pentru cã sînteți o echipã fantasticã", a fot îndemnul italianului pentru elevii sãi în aceastã sãptãmînã în vederea confruntãrii cu Villarreal.

Rugat de Gazeta Sporturilor sã transmitã un mesaj și fanilor Stelei, pentru meciul din aceastã searã, Zenga n-a ezitat nici o clipã. "Dați-mi un pix și o foaie", a spus, dupã care a scris cîteva propoziții: "Rar am vãzut un așa devotament. Pentru voi vom juca miercuri. Mulțumesc din suflet". Cînd a terminat de notat, a spus: "Nu mi-am imaginat niciodatã cã un suporter poate fi în stare de atîtea sacrificii pentru echipa favoritã, așa cum au fãcut fanii Stelei joia trecutã, cînd au stat în ninsoare și în viscol ore întregi"., preluat de pw www.gsp.ro

Virgil16.03.2005 11:11

Desi eram 100% convins ca Steaua va face un mare meci în aceasta seara si va câstiga,socotesc ca procentele pot creste usor pâna la 150.Eroismul suporterilor ros-albastri a declansat mecanismul invincibilitatii superechipei pe care o iubim.

SUCCES IN ACEASTA SEARA

FORZA

reddog16.03.2005 12:56

Virgile, ce cuvinte marete, dar spuse cam devreme. Cred ca trebuia sa t rezumi la cateva, nu la toate. Daca castiga (printr-o minune) Steaua, ce vei mai posta? :wink:

Cat despre cei mai buni suporteri, pemite-mi sa te contrazic. Nu sunteti chiar cei mai buni. :twisted:

Motanu D16.03.2005 21:15

Reddog, ai dreptate. Daca aplicam principiul "Cel mai bun jucator e cel care nu joaca" si-l extrapolam la nivelul galeriilor nu poate rezulta decat un singur lucru: Cea mai buna galerie o are Dinamo. Sublima, dar care lipseste cu desavarsire...

Sa fim serios, daca la meciul cu ManUtd ningea, nu mai veneau nici macar Borcea & Netoiu la Stadion...

reddog16.03.2005 22:42

Da, din 60.000 de oameni si 30.000 ramasi pe afara, nu mai ramanea nici unul. :roll: Dar noi am jucat vara, ca am jucat in preliminariile CL, unde voi nu ati mai incercat marea cu degetul demult. :lol:

sorin_77717.03.2005 08:32

si ce coeficient UEFA aveti Reddog??? Egal cu echipele din Albania si Georgia... "frumoase performante" ati adus in ultimul timp pentru Romania... jucati in preliminarile CL....si.... ATAT... RUSINE voua!!! si tuturor care vad in Dinamo echipa cea mai buna din Romania... Eu daca eram dinamovist recunosteam cine a facut si FACE performanta in Europa...

PS: V-a batut o echipa TOTAL NOUA: si un antrenor care antrena pusti in italia.... RUSINE!!! Noi echipa asta am batut-o anul trecut cand era ECHIPA de locul 1, cu scorul de 5 (tine minte) la 1... La revedere!

wzliviy17.03.2005 09:25

sa vedem ce facem duminica,soarele de spania ne va prii

wzliviy17.03.2005 09:26

sa vedem ce facem duminica,soarele de spania ne va prii