Un articol plin de constatari...este vreo concluzie?
Un articol plin de constatari...este vreo concluzie?
Mustata e junior de la Steaua II...
fularsteau2
Felicitari. De-ar gandi toti suporterii peluzelor la fel Steaua ar avea "un viitor pavat cu flori". Si sa nu uitam ca numele grele ale fotbalului s-au format la echipele mici obtinand rezultate mari. (considerand Steaua o echipa mica in comparatie cu granzii Europei).
Mai ramane ca pustii "impertinenti" sa isi arate talentul, seriozitatea si devotamentul pentru culori, mai ramane ca Gurita si Zaharia sa transforme varsta intr-un avantaj, mai ramane ca Gica al nostru sa invete sa piarda o lupta pentru a castiga razboiul, mai ramane ca Rada si Badoi sa arate ca sanele spurcat visiniu a fost scos si li s-a administrat perfuzia cu sange nobil ros-albastru, mai ramane ca Gigi Becali sa lase prostiile si sa se comporte profesionist si sa inteleaga ca Steaua nu are nevoie numai de banii lui ci si de calitatile lui (dovedite sau nu pe parcursul timpului).
A! si mai ramane ca suporterii sa nu mai bata portarii echipelor adverse, sa arunce cu brichete si telefoane ieftine, sa rupa scaunele ca apoi sa se disculpe printr-un comunicat AISS. Cred in galeria Stelei, cred in devotamentul si forta de atitudine a acesteia.
Concluzia: de munca mai este dar asa cum spune Orange-ul: "Viitorul suna bine"...pentru mine.
guritza e Ok ca om ..dar are un umor involuntar : A ALES EL SA MEARGA LA GLORIA BUZAU!
CRED CA SE RUGA Becali IN GENUNCHI DE EL SA RAMANA LA Steaua,DAR GURITZA,DUR CUM IL STIM,N-A CEDAT!
e chiar haios !
SI-A BATUT JOC DE TINE BAI BAIATULE,CHIAR NU POTI SA INTELEGI?
TU AI PLECAT DE LA Farul,UNDE ERAI RESPECTAT,LA Steaua pentru. GLORIE NU pentruBANI.Asa ai declarat tu.
TI-A DAT Becali PUTZINA GLORIE IN BUZA(u)!
La multi ani, Vasilica!
Sper sa te recuperezi cat mai repede! Avem nevoie de tine!
Tu esti cam singurul care il sustine pe aici...pana acum cateva luni nu auzise nimeni de el. Cine e acest Herea? A castigat ceva?A fost cumva golgeter? A jucat in cupele europene sa dai 2 milioane si jumatate de euro pe el? A jucat la National......si National unde e? Daca nu cunosti...iti zic eu...e in B....poate esti si tu ceva sustinator "infocat" care isi da cu parerea....Asculta la mine....el e doar umflat de mass-media.....si eventual, daca vrei sa vi cu un argument tip echipa nationala....mai bine lasa....ca la ce vedete sunt acolo....stie toata lumea....Eu cred ca tu nu urmaresti Liga 1....ori eventual esti fan National....si esti nemultumit ca ati ajuns in div. B....si de asemenea vad ca te iei dupa un singur meci....si mai ales cel impotriva Stelei in care orice jucator doreste sa arate ce poate si joaca 200%....
PS: ai macar putin bun simt si scrie Steaua cu S mare.....
Ce sa castige daca a jucat la FC National? Radoi ce facuse la Extensiv, castigase ceva, jucase in cupele europene? Jucatorul e bun, asta e tot ce conteaza. Si da, l-am vazut jucand, nu vorbesc din filme.
Pai daca n-a fost prezentat la prezentare inseamna ca prezentarea aia numai prezentare nu e. Ce prezentare!!!
poate o sa-l vedem la prezentarea prezentarii prezentarilor...
:)![]()
Vezi ca te repeti indecent de mult.
guritza e Ok ca om ..dar are un umor involuntar : A ALES EL SA MEARGA LA GLORIA BUZAU!CRED CA SE RUGA Becali IN GENUNCHI DE EL SA RAMANA LA Steaua,DAR GURITZA,DUR CUM IL STIM,N-A CEDAT!
e chiar haios !
SI-A BATUT JOC DE TINE BAI BAIATULE,CHIAR NU POTI SA INTELEGI?
TU AI PLECAT DE LA Farul,UNDE ERAI RESPECTAT,LA Steaua pentru. GLORIE NU pentruBANI.Asa ai declarat tu.
TI-A DAT Becali PUTZINA GLORIE IN BUZA(u)!
am citit ca GB l-ar fi "vrajit" cu 2,000 E pentru fiecare gol marcat....la Buzau
Ce sa castige daca a jucat la FC National? Radoi ce facuse la Extensiv, castigase ceva, jucase in cupele europene? Jucatorul e bun, asta e tot ce conteaza. Si da, l-am vazut jucand, nu vorbesc din filme.
de ce l-ai ales tocmai pe Radoi ca si comparatie? el nu era in echipa nationala de tineret atunci. Mie unul Herea mi se pare cu nasul pe sus, cam fitos si prea umflat de mass-media....si daca era jucator de-a dreptul bun era luat de mult in perioada de transferuri, nu pe ultima suta de metri.....nu crezi? Oricum vad ca tare multi sariti in apararea lui...Si daca tot l-ai vazut...in cate meciuri l-ai vazut, in ce meciuri? Hai sa terminam cu discutiile astea....prea il preaslaviti pe un JUCATOR DE FOTBAL....
Herea are nevoie de aprobarea Rapidului ca sa joace in Ghencea!!!![]()
.........
"Sã fie clar, Herea este jucãtorul nostru și al Rapidului în momentul de fațã. Acum suntem coproprietari, 50 - 50 la sutã. Doar dacã Rapid va dori sã-l vindem împreunã la Steaua, se poate ca Herea sã joace în Ghencea. Pentru cã acum este nevoie de acordul Rapidului ca Herea sã joace la Steaua. Sau mai este o posibilitate, ca Steaua sã ofere mai mult decât a oferit Rapid. Adicã jumãtate din oferta Stelei sã fie mai mare decât 1,8 milioane de euro, cât a dat Rapid pentru 50 la sutã din jucãtor. Dar Steaua ne-a fãcut azi o ofertã de 2,5 milioane de euro plus TVA pentru tot jucãtorul. Deci e clar mai micã", a spus Iacov.
.........
Bai... nu ma pot opri din ras! Avem o tara de sa nu ne plictisim de ea...
poate ca toti o sa ma injuratzi dar PAREREA MEA este ca Hagi nu are ce cauta la Steaua...... Acuma sincer voi n-ati vazut ce a facut cu Tmisoara?!?! Si-a batut joc de ei, asta e!!!! De "inteligent" ce este nu l-a pastrat nici macar pe Iordache si ceilalati, dar a adus un italian vai de el!!!!!
Se poarta f.f.f. urat cu jucatorii!.!. El se da mare iar jucatorii nu sunt nimic pe langa el...... Dinspre partea mea poate sa plece cu italianul lui cu tot!!!! Sa vina Lacatus!!!!!!! Uitati-va si voi ca a facut din UTA, o echipa care se lupta sa nu treaca in B, acum se lupta pentru Intertoto sau chiar UEFA.......
P.S: Hagi, n-ai loc la Steaua!!!
dica10
mie miar place sa se joace un meci,cu spectatori, intre o echipa formata de noile achizitii care sant pezentata mai sus cu primul 11 al Stelei
poate ca toti o sa ma injuratzi dar PAREREA MEA este ca Hagi nu are ce cauta la Steaua...... Acuma sincer voi n-ati vazut ce a facut cu Tmisoara?!?! Si-a batut joc de ei, asta e!!!! De "inteligent" ce este nu l-a pastrat nici macar pe Iordache si ceilalati, dar a adus un italian vai de el!!!!!Se poarta f.f.f. urat cu jucatorii!.!. El se da mare iar jucatorii nu sunt nimic pe langa el...... Dinspre partea mea poate sa plece cu italianul lui cu tot!!!! Sa vina Lacatus!!!!!!! Uitati-va si voi ca a facut din UTA, o echipa care se lupta sa nu treaca in B, acum se lupta pentru Intertoto sau chiar UEFA.......
dica10
Iordache era antrenor de portari, si in locul lui a venit un alt roman.
cat despre italianul de care vorbesti tu, a fost secundul si lu` Zenga ![]()
Forzza Steaua
Cred ca mai curand o sa ne facem de ras ca avem suporteri care nu stiu sa foloseasca semnele de punctuatie sau cratima. Am mai vazut greseli, dar postul tau e uimitor.
cred ca cu voi [...] ne facem de ras nu cu unu ca mine [...]
unu ca tine intra pe teren sa loveasca un portar. [...]
Atenție la limbaj. Moderatorii
poate ca toti o sa ma injuratzi dar PAREREA MEA este ca Hagi nu are ce cauta la Steaua...... Acuma sincer voi n-ati vazut ce a facut cu Tmisoara?!?! Si-a batut joc de ei, asta e!!!! De "inteligent" ce este nu l-a pastrat nici macar pe Iordache si ceilalati, dar a adus un italian vai de el!!!!!Se poarta f.f.f. urat cu jucatorii!.!. El se da mare iar jucatorii nu sunt nimic pe langa el...... Dinspre partea mea poate sa plece cu italianul lui cu tot!!!! Sa vina Lacatus!!!!!!! Uitati-va si voi ca a facut din UTA, o echipa care se lupta sa nu treaca in B, acum se lupta pentru Intertoto sau chiar UEFA.......
dica10
Da-mi si mie un exemplu de antrenor care a facut treaba buna la Timisoara
OHOOOO TOUCHEEEE!! in sfarshit o minte luminata ! ![]()
Nu sunt un fan de-a lui Oli dar la Timisoara din cate imi amintesc a luat echipa de pe penultimul loc si a dus-o pe doi si asta chiar in primul an.
@fsteffy
Serios? Când?
Niciodata n-a fost Timisoara pe 2.
@fsteffy
Serios? Când?
A luat echipa de pa locul 14 si a lasat-o pe 4, la egalitate de puncte cu locul 3, si la doar 3 puncte de locul 1.
poate ca toti o sa ma injuratzi dar PAREREA MEA este ca Hagi nu are ce cauta la Steaua.........
El se da mare iar jucatorii nu sunt nimic pe langa el......
...
Sa vina Lacatus!!!!!!!
Stai linistit, Hagi va pleca. L-a 'nervat pe Jiji.
Presa de scandal sa traiasca !
Lacatus nu va veni la Steaua pen' ca e la fel de incapatanat ca si Hagi. De acum inainte la Steaua vor veni doar antrenori care vor sti sa spuna de 50 de ori pe zi 'da, sa traiti !'
Hagi nu va pleca. Cel putin nu inca. Eu unu cred ca Hagi va fi c el putin la fel de bun ca si Zerolaroiu.
La TM Hagi a vrut sa construiasca o echipa noua (nu aia lasata de Oli). Dar umflatu' nu a mai avut rabdare. Eu zic ca pana la urma va fi foarte bine si cu Hagi.