FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali & Mihai Stoica

bobby_ro16.03.2005 08:12

Ma fratilor ... eu ma ingrozesc pe zice ce trece de cate perle poate sa scoata nea Gigi pe minut. E adevarat ca in fotbalul romanesc fiecare echipa are bufonul ei, unele chiar mai multe (ex : Dinamo - Borcea, Dinu, Netoiu, etc). Trebuia sa avem si noi bufonul nostru. Bine macar ca e doar unul.

Mihai Stoica chiar este un baiat destept, si mereu a incercat sa repare fatada lu nea Gigi, mereu a incercat sa remedieze greselile facute de acesta.

Cu toate ca nea Gigi face de multe ori de ras culorile ros-albastre, eu cred ca el este un rau necesar noua. Incercati sa va imaginati acum Steaua fara el si raspundeti-va la cateva intrebari ...

1) Am mai fi ajuns in primavara Europeana daca nu era nea Gigi ?

2) Ar mai fi jucat Andrei Cristea la Steaua daca nu era nea Gigi ?

3) Ar mai fi jucat Dorinel Munteanu la Steaua daca nu era nea Gigi ?

si as putea sa o tin lant cu toate intrebarile astea ...

Dar nu asta conteaza ... important este ca el, nea Gigi, a investit mult in fotbalul stelist si a reusit sa faca la Steaua o echipa foarte competitiva la nivel european (ca la nivel intern nu mai are rost sa zic nimic ... NU AVEM ADVERSAR).

Nu exista persoana din lumea fotbalului care sa nu aibe defecte (ex : dinamovistii vand tot). Ma bucur ca Becali nu are defectul asta si ma bucur ca baga bani in Steaua asa cum probabil nici un roman nu ar fi facut-o daca era in locul lui. Sper totusi un singur lucru ... sa inceteze sa mai jigneasca suporterii Stelei, si daca se va intampla asta sunt ferm convins ca noi il vom sprijini in toate razboaiele pe care le duce ... chiar daca Becali nu are dreptate in multe dintre ele.

NEA Gigi ... RESPECTA-NE ! Atat mai vrem ... aaa ... era sa uit ... si poate pe PLESAN din vara (avem sanse mari sa il luam daca Stiinta retrogradeaza).[/u]

-=Stelist=-17.03.2005 18:14

Deci care era intrebarea ta pana la urma???? Te-ai infundat in discutzii si intrebari si concluzia care e????

In sfarshit, un sfat: nu mai judeca pe altzii, ca are cine s-o faca... Ciobanul va fi mereu la fel, MM Stoica la fel, nu cred ca e treaba noastra sa-i judecam... Ii acceptam oricum ar fi pentru ca sunt nishte oameni deosebitzi care au facut lucruri mari pentru aceasta echipa deosebita...

[Gusti]21.03.2005 13:59

mai acuma fiecare are bufonii lui dar parerea mea este ca si nea Gigi si MM Stoica ar trebui sa fie mai temperati si sa nu se mai certe cu cei de la dinmo si de la rapid .... discutiile sa le faca jucatorii in teren . asta e parerea mea

dbd21.03.2005 14:05

tu nu stii raspunsul lor ?

eu da :

1) De ce nu ?

2) Nu.

3) Nu stiu...

reddog22.03.2005 19:11
Ma fratilor ... eu ma ingrozesc pe zice ce trece de cate perle poate sa scoata nea Gigi pe minut. E adevarat ca in fotbalul romanesc fiecare echipa are bufonul ei, unele chiar mai multe (ex : Dinamo - Borcea, Dinu, Netoiu, etc).

Bufonul vostru face cat toti ai nostri... :twisted:

Virgil23.03.2005 10:20
Ma fratilor ... eu ma ingrozesc pe zice ce trece de cate perle poate sa scoata nea Gigi pe minut. E adevarat ca in fotbalul romanesc fiecare echipa are bufonul ei' date=' unele chiar mai multe (ex : Dinamo - Borcea, Dinu, Netoiu, etc).

Bufonul vostru face cat toti ai nostri... :twisted:[/quote']

Mai bine unul bun si cu bani multi,decât 3 prosti si care nu numai ca nu aduc banii pe care-i aduce Gigi,dar vor sa-i mai si scoata de 8 ori în termen de un sezon.Ceva în gen Caritas.

sorin_77723.03.2005 10:58

Eu unul nu il vad pe GG si MM in acelasi cazan. Poate in cazane diferite dar cu acelasi foc Steaua...

Steaua traia bine si fara GG... Parca e singurul om cu bani din tara... Hai sa fim seriosi. Eu cred ca se gasea un altul cu 10 milioane de euro la vremea aceea si o lua... Singurul avantaj al lui GG este acela ca aceasta echipa valoreaza mai mult acum si s-au imputinat pretendentii.

dbd23.03.2005 12:50

are dreptate si virgil dar eu zic sa nu-l mai bagam in seama ca poate de aceea face shiel tampenii...

reddog23.03.2005 16:57
Ma fratilor ... eu ma ingrozesc pe zice ce trece de cate perle poate sa scoata nea Gigi pe minut. E adevarat ca in fotbalul romanesc fiecare echipa are bufonul ei' date=' unele chiar mai multe (ex : Dinamo - Borcea, Dinu, Netoiu, etc).

Bufonul vostru face cat toti ai nostri... :twisted:[/quote']

Mai bine unul bun si cu bani multi,decât 3 prosti si care nu numai ca nu aduc banii pe care-i aduce Gigi,dar vor sa-i mai si scoata de 8 ori în termen de un sezon.Ceva în gen Caritas.

Virgile, tineti-l la voi daca e asa de bun ca si bufon.:twisted:

dbd23.03.2005 17:33

ba sa-l iei tu ! :twisted: