FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Votați-l pe Gicã Hagi !!!

Neaga8815.03.2005 16:28

Jucãtorul anilor '90

Votați-l pe Gicã Hagi!!!

Site-ul Eurosport a lansat o anchetã pentru stabilirea celui mai bun fotbalist al anilor '90. Printre nominalizați se numãrã și Gicã Hagi, care luptã cu șanse foarte mari pentru a-și adjudeca acest titlu. Puteți sã-l votați pe Rege accesînd www.eurosport.com , la secțiunea "Quick Pool" (pe prima paginã, jos, în partea dreaptã), pînã pe data de 18 martie.

preluat de pe www.prosport.ro , dar se afla si pe www.gsp.ro :) ! votatzi-l pe Gica, ca pana acum e pe primul loc ... dar la distantza mica de Hristo Stoichkov !

dbd15.03.2005 17:59

eu il votez...si neaga sa stii ca eu m-am impacat cu virgil...dar am luat ban dupa fcdinamo.ro ! :D

doar_stelist20.03.2005 08:15

l-am votat! a si castigat respectivul titlu in urma voturilor de pe internet :wink:

Neaga8820.03.2005 09:00

de unde ai aflat tu ca a castigat ... ai auzit gresit ... pt ca acel poll numai este valabil ... s-a sters din cauza ca ,cica au fost nishte defectziuni tehnice ... drept urmare l-au sters si au pus altu cu biciclisti ... :(

doar_stelist20.03.2005 13:09

da, dar pana sa se "defecteze" conducea Hagi.si nu mai stiu unde am vazut...ca alea ar fi rezultatele finale,o sa caut si o sa-ti arat :lol:

Neaga8820.03.2005 15:26

ok ... sa-mi artatzi si mie .. ca io stiu ca ultima oara cand m-am uitat era Stoickhov pe primu loc ...