FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lasati Steaua sa traiasca!

fcsteaua.ro23.07.2007 18:43

Aceia care isi exprima exclusivitate asupra dreptului de a se numi suporteri unici ai Stelei invocand zone geografice si apartenente la anumite grupuri sunt inconstienti. Cei care comit acte de huliganism in numele acestei posesii afective sunt niste gunoaie. Aceasta echipa s-a nascut pentru a fi iubita, insusi numele acesteia i-a indicat CALEA. Steaua. Stralucire, distinctie, superioritatea rece aproape insensibila a unei contemplatii eminesciene greu de priceput de catre muritori, o dragoste fara motive, inexplicabila.

Bucuresti e doar o zona, o baza de antrenament, locul unde se face machiajul, teatrul unde echipa ros albastra da reprezentatii in numele fotbalului autentic romanesc, respectat si recunoscut in toata lumea. O marca autohtona a calitatii, unica prin semnificatia acesteia.

In realitate echipa de fotbal Steaua Bucuresti apartine tuturor oamenilor care o iubesc, din Constanta pana in Braila, din Canada pana in Spania si Italia. Aceasta caracteristica ii confera superioritate, maretie si nicidecum furtul unui steag sau o corectie aplicata unui cameraman TV. Izolati aceasta echipa de restul tarii, de restul lumii si un astru va muri, o legenda se va pierde intr-un vaiet national al deznadejdii. Continuati bisnita, violentele in numele unei iubiri primitive animalice sau minciunile in numele superioritatii administrativ financiare si acest simbol va deceda sub ochii nostri. Bucata cu bucata se va sterge superioritatea si totul va deveni o amintire peste care se va asterne rugina. Pentru ca vitezistii nu au triumfat doar in Ghencea ci au facut senzatie si in marile capitale ale lumii, falimentand investitii in curentul nocturnelor si in atasamentul unor suporteri ai Barcelonei, Galatasarayului sau ai Valenciei indicand directia de respect catre un spatiu european considerat uitat de Dumnezeu. Lasati Steaua sa traiasca !

cypryen2723.07.2007 19:04

Off Topic: alta reclama nati gasit mah decat aia cu viri si hormonika. scotetio inainte sa se autodsitruga siteu.

danimarcu23.07.2007 19:06

Mare dreptate ai frate!Steaua este a noastra ,a tuturor,indiferent ca mergem la toate meciurile sau le vedem la TV,ca rontaim seminte sau nu,ca cantam mai tare sau mai incet...Aici in Portugalia,microbistii au auzit de Steaua,si de Gica Hagi!

Galeria Stelei a aparut datorita Stelei,si nu invers!Eu tin cu Steaua pentru ceea ce este ea,nu pentru ca unii canta sau nu pe stadion,sau pentru ca fura un banner al ultrasilor echipei adverse...

laurst23.07.2007 19:15

foarte bine gandit articolul! asa e! oriunde m-as afla pe aceasta planeta sau intr-o alta galaxie(...) as iubi NECONDITIONAT Steaua si la fel de mult( poate mai mult, mult mai mult... desi nu cred ca e posibil...)

TREBUIE sa ne punem in slujba acestor 2 culori TOTI CEI CU SANGE ROS-ALBASTRU

sa fim uniti si nu dezbinati

sa nu le mai dam motive dushmanilor ... mass mediei ... sau oricui altcuiva sa ne discrediteze

Steaua 4 EVER

iov23.07.2007 19:58

N-ai facut bine, ai dat atentie unor mesaje cretine, suntem niste prosti, forumul asta s-a transformat intr-un fel de Conciliu...

Il Soldatino23.07.2007 20:14
Off Topic: alta reclama nati gasit mah decat aia cu viri si hormonika. scotetio inainte sa se autodsitruga siteu.

Nu noi punem reclamele pe site ci firma cu care avem contract incheiat in acest sens. Din cate stiu si colegii mei de la fcsteaua.ro sunt deranjati de reclamele obositoare gen gsp, unii exprimandu-si regretul ca nu au stiut dinainte ce fel de reclame vor fi furnizate (de altfel, din cate stiu, administratorul acestui site a pus conditia, atunci cand s-a negociat contractul, ca sa nu ne fie furnizate bannere cu reclame obositoare si agresive)....din pacate...

Il Soldatino23.07.2007 20:29
N-ai facut bine, ai dat atentie unor mesaje cretine, suntem niste prosti, forumul asta s-a transformat intr-un fel de Conciliu...

Nu, nu suntem prosti...din pacate echipa de fotbal trece pe un plan secund fiind sacrificata in momente cheie pe fondul prostiei unora sau a necinstei altora. Acest text scris de mine nu face trimitere doar la huliganism ci la intreaga nebunie care se deruleaza in jurul echipei pe care o iubim (bisnita, minciuni, fatarnicie si in final greselile unor suporteri)....din pacate nu am stiut cum sa reactionam, fapt ce ne face vinovati la fel ca si cei ce sa hranesc din imaginea echipei de fotbal sau ca aceia ce isi permit sa-i faca rau prin actiuni nechibzuite. In ultimii ani Steaua Bucuresti a devenit un club cu o imagine patata de actiunile unor suporteri....automat au aparut suspendarile (inclusiv in cupele europene), acuzatiile de rasism (o mare tampenie si un mare neadevar, dar AU APARUT NUMAI IN CAZUL Stelei)....si daca erau mediatizate doar in Romania, poate ca nu era o problema atat de mare, dar au ajuns in atentia UEFA....duntem panditi, riscam sa avem "coada"...

Cele mai bune exemple le avem in aceste zile: o ratacire a unui fan ce era sa ne coste returul cu Zaglebie, iar meciul cu Ceahlaul se va juca fara spectatori (o mostenire a "sprijinului" fata de baieti....practic Hagi va debuta in meciurile oficiale la Steaua fiind intampinat si sustinut de un stadion....GOL).

Iesirile megalomane ale d-lui Becali, lovirea unui fan de catre presedintele Stoica si toate razboaiele interminabile, acuzatiile de rasism, etichetele puse suporterilor si implicit echipei, suspendarile care pur si simplu curg, bisnita si combinatiile facute de unii mai smecheri (atatea povestiri am de la suporteri in legatura cu acest subiect, incat as putea scrie vreo 3 articole)...Practic nu se termina una si vine alta...In plus, din ce in ce mai putin fotbal asa cum ne-au invatat candva vitezistii...Pana cand vor trebui suporterii sa sufere din aceste motive? Indiferent de ce reactii vor aparea la acest articol, eu mi-am facut datoria si am precizat clar ce gandesc, pentru a nu purta nicio vina in cazul unui viitor "zbuciumat"....m-am lepadat de ceva care ma apasa...

Lucas23.07.2007 20:31
Nu noi punem reclamele pe site ci firma cu care avem contract incheiat in acest sens. Din cate stiu si colegii mei de la fcsteaua.ro sunt deranjati de reclamele obositoare gen gsp, unii exprimandu-si regretul ca nu au stiut dinainte ce fel de reclame vor fi furnizate (de altfel, din cate stiu, administratorul acestui site a pus conditia, atunci cand s-a negociat contractul, ca sa nu ne fie furnizate bannere cu reclame obositoare si agresive)....din pacate...

Sper ca porcaria asta cu "Motanica" si "Coconel" sa va aduca suficienti bani pentru a nu mai accepta astfel de mizerii si in viitor. Nu era suficienta reactia alergica pe care o aveam cand vedeam aceste personaje sinistre, acum am un motiv in plus sa vomit.

eddie the 'ead23.07.2007 20:33

Ceea ce spui este cit se poate de adevarat, dar probabil ca se vor simti lezati cei care se dau drept detinatori ai adevarului absolut in ceea ce priveste notiunea de suporter stelist. Pacat ca s-a ajuns aici si ca e nevoie de asemenea articole.

Lucas23.07.2007 20:34

Sper ca porcaria asta cu "Motanica" si "Coconel" sa va aduca suficienti bani pentru a nu mai accepta astfel de mizerii si in viitor. Nu era suficienta reactia alergica pe care o aveam cand vedeam aceste personaje sinistre, acum am un motiv in plus sa vomit.

Si nu care cumva sa spuneti ca interventia asta este off-topic, pentru ca nu e! Bag de seama ca oroarea asta insoteste toate articolele si infecteaza orice topic.

Aveam vreo doua lucruri de spus si despre articolul tau, dar m-am enervat prea tare si in plus, nu pot folosi numele echipei noastre iubite in acelasi mesaj in care fac referire la scursurile alea.

Il Soldatino23.07.2007 20:37

:))

Stai sa-ti explic....banii pe care-i primim lunar sunt exclusiv destinati intretinerii site-ului sau derularii actiunilor in cadrul AISS...nu sunt atat de multi pe cat o merita valoarea fcsteaua si calitatea articolelor (apropos de acest aspect, am descoperit zilele acestea pe alte site-uri de sport plagieri ale articolelor si ale posturilor unor useri de pe fcsteaua.ro), dar inceputul este bun.

Practic actiunea de celebrare a celor 60 de ani de la infiintarea Stelei s-a realizat in mare masura pe baza acestui tip de strangere a fondurilor...

Lucas23.07.2007 20:41
:))

Stai sa-ti explic....banii pe care-i primim lunar sunt exclusiv destinati intretinerii site-ului sau derularii actiunilor in cadrul AISS...nu sunt atat de multi pe cat o merita valoarea fcsteaua si calitatea articolelor (apropos de acest aspect, am descoperit zilele acestea pe alte site-uri de sport plagieri ale articolelor si ale posturilor unor useri de pe fcsteaua.ro), dar inceputul este bun.

Practic actiunea de celebrare a celor 60 de ani de la infiintarea Stelei s-a realizat in mare masura pe baza acestui tip de strangere a fondurilor...

Bine, dar pe viitor fara "Urinel" si "Urinica"!

cristi_mold23.07.2007 20:45

Este adevarat Steaua este a tuturor. Insa fara cei din peluze, care canta, fac atmosfera, merg in deplasari Steaua poate nu ar avea acel imbold de a merge inainte, de continua lupta, pana la victorie. EU nu stau la peluza si nici nu prea merg la meciuri ( sunt din Targu-Mures, am 15 ani e cam greu) dar sunt nelipsit din fata televizorului, cu fularul la gat incurajand incontinuu echipa. Iar cand merg la meciuri, cant neincetat pentru a purta echipa spre victorie. Si nu ma consider un mare stelist, sau nu cred ca sunt un stelist adevarat. Stiu doar ca fiecare particita din corpul meu trepideaza cand aude numele asta si ca sufletul meu se umple de bucurie cand Steaua castiga. De aceea incerc sa ma detasez de orice conflict care aduce neliniste la echipa, de orice lupta intre suporterii si incerc sa sustin, prin mijloacele mele, direct sau indirect, echipa favorita. Si cred ca asa ar trebui sa faca toata lumea.

Lucas23.07.2007 20:45

N-am inteles ce-ai vrut sa spui la treaba cu "Conciliul". Si daca tot ai sa te obosesti sa-mi raspunzi poate imi explici si mie ce vrea sa insemne poza de la avatarul tau. Sper ca are legatura doar cu faptul ca esti fan Glasgow Rangers (desi nici in cazul asta nu se justifica) si ca nu esti vreun anarhist, sau mai rau, satanist. :)

DanStan23.07.2007 21:06

unde-s vremurile cand 25000 de oameni cantau in viscol ? n-au vazut aia de la Villareal in viata lor asa ceva si nici n-o sa mai vada vreodata. aia era atmosfera adevarata. forta, frate. unitate. te lua cu frisoane, si nu din cauza frigului. eram SUPERIORI. eram CEI MAI BUNI.

si unde am ajuns ? sa ne jmecherim in slapi ? unde-i forta ? unde-i unitatea ? cu ce suntem superiori ? orice potaie si orice bronzat pot sa faca ce-a facut ala.

Gaby1123.07.2007 21:46

sal il soldatino sunt nou pe aici dar vechi stelist... am fost la meci si am vazut fata urata a suporterilor... sper sa nu mai vad decat oameni care sa-si sustina echipa orice ar fii... succes Gica forzza Steaua ;) steagcruce2

iov23.07.2007 22:25
N-am inteles ce-ai vrut sa spui la treaba cu "Conciliul". Si daca tot ai sa te obosesti sa-mi raspunzi poate imi explici si mie ce vrea sa insemne poza de la avatarul tau. Sper ca are legatura doar cu faptul ca esti fan Glasgow Rangers (desi nici in cazul asta nu se justifica) si ca nu esti vreun anarhist, sau mai rau, satanist. :)

Conciliu, Sinod Ecumenic...:), ne adunam aici fiecare cu parerea, viziunea, cunostintele, experientele, informatiile si incercam sa impunem o teorie, da asa cred, poate ca este bine sa vezi ca toate astea, daca poti sa le vezi, vin din pasiunea pentru Steaua, Steaua fratilor, ma bucura si ma sperie in acelasi timp sa descopar acesti suporteri, coerenti,echilibrati, rationali, informati, aroganti, indoctrinati, extremisti sau nu, orgoliosi, la fel cum ma bucura si ma sperie si "ceilalti".

Avatarul ar trebui sa "ruleze", nu stiu de ce nu merge poate ma ajuta cineva, ideea lui este ca suporterii sunt bagati in aceeasi oala cu pedofilii, criminalii in serie, teroristii...wanted. :)) anarhist ... tara asta mi-ar da motive, dar satanist ...am primit educatie religioasa...nu tzin la baututa ca nici ea nu tzine la mine :).

BoBster23.07.2007 23:02

Excelent. De putine ori mi se intampla sa fiu total de acord cu cineva. Excelent.

Il Soldatino24.07.2007 04:48
Conciliu, Sinod Ecumenic...:), ne adunam aici fiecare cu parerea, viziunea, cunostintele, experientele, informatiile si incercam sa impunem o teorie, da asa cred, poate ca este bine sa vezi ca toate astea, daca poti sa le vezi, vin din pasiunea pentru Steaua, Steaua fratilor, ma bucura si ma sperie in acelasi timp sa descopar acesti suporteri, coerenti,echilibrati, rationali, informati, aroganti, indoctrinati, extremisti sau nu, orgoliosi, la fel cum ma bucura si ma sperie si "ceilalti".

Avatarul ar trebui sa "ruleze", nu stiu de ce nu merge poate ma ajuta cineva, ideea lui este ca suporterii sunt bagati in aceeasi oala cu pedofilii, criminalii in serie, teroristii...wanted. :)) anarhist ... tara asta mi-ar da motive, dar satanist ...am primit educatie religioasa...nu tzin la baututa ca nici ea nu tzine la mine :).

"ideea lui este ca suporterii sunt bagati in aceeasi oala cu pedofilii, criminalii in serie, teroristii...wanted. :)) " - sper ca intr-adevar este o gluma. Repet, am facut trimitere la TOT raul din jurul Stelei si nu m-am referit doar la suporteri. Da, acestia ocupa cel mai mult din text pentru ca relele UNORA ne afecteaza in mod vizibil (am dat si exemple). Aia cu pedofilii, criminalii si alte alea ma sperie pe mine :))...de unde le-ai scos?

iov24.07.2007 08:34
"ideea lui este ca suporterii sunt bagati in aceeasi oala cu pedofilii, criminalii in serie, teroristii...wanted. :)) " - sper ca intr-adevar este o gluma. Repet, am facut trimitere la TOT raul din jurul Stelei si nu m-am referit doar la suporteri. Da, acestia ocupa cel mai mult din text pentru ca relele UNORA ne afecteaza in mod vizibil (am dat si exemple). Aia cu pedofilii, criminalii si alte alea ma sperie pe mine :))...de unde le-ai scos?

Hehe, am inteles perfect articolul tau si il apreciez, avatarul e un pic la caterinca si nu are legatura cu ce ai scris, pedofilii si teroristii apar in avatar daca ar merge :), nu sunt chiar asa negativist desi cred ca se cam exagereaza cu generalizarea huliganismului orice tampenie fiind prezentata apoteotic si tocata marunt de diversi intelepti gen mitica, nasu, presa,Gigi samd.

bad_joke24.07.2007 09:16

Acuma condamnati toata lumea viloletza pe stadioane si pana acuam cateva zile aparae acel articol in care se sutinea gestul lui Bostina,e bine ca ne-am dat seama unde suntem,pentru ca daca esti suporter al Stelei constientizezi faptul ca intrand pe teren sa faci rau portarului faci defapt rau echipei iubite,dar parerea mea este ca acel suporter era un dinamovist sau acltceva,nu pot sa cred ca dacaa era stelist ar fi putu face asta

ariven2124.07.2007 10:29

Vad ca se mentioneaza gestul lui Bostina...

Hai sa vorbim de spre Badoi un pic...Ati vazut aseara la stiri la prezentarea oficiala sau azi pe site-ul acela care da imagini, ca Badoi se bucura de faptul ca Mirel nu va mai fi injurat de fanii rapidisti, el devenind prima tinta a injuriilor decrepitilor de sub pod...

Io spun sa il incuraja pe Badoi...sa simta ca acum face parte din familia noastra ros-albastra.

Eu unul sunt convins ca Badoi face va treaba la Steaua. Daca "rivalii" nu au stiut sa-l pastreze sa aratam ca noi stim sa apreciem un fotbalist de valoarea lui.

In sprijinul acestei idei ma declar fan Valentin Badoi!!!

Per siempre 29!!! Forza Steaua!!!

forever_STEAUA24.07.2007 10:52

@ariven21

N-ai inteles. Badoi a afirmat ca cel mai bucuros de venirea lui la Steaua este Radoi, pentru ca in jiulesti capitanul nu va mai fi cel mai injurat jucator al Stelei.

Stai linistit, Badoi nu se bucura ca va fi injurat in locul lui Radoi.

ariven2124.07.2007 11:28
@ariven21

N-ai inteles. Badoi a afirmat ca cel mai bucuros de venirea lui la Steaua este Radoi, pentru ca in jiulesti capitanul nu va mai fi cel mai injurat jucator al Stelei.

Stai linistit, Badoi nu se bucura ca va fi injurat in locul lui Radoi.

mdeah sa zicem ca ai dreptate...da rtotusi...!!!

Per siempre 29!!! per siempre 2 (Alex. Iacob)!!! per siempre 30!!! per siempre 13, per siempre 7 (Eric)!!!

suporter**25.07.2007 16:26
unde-s vremurile cand 25000 de oameni cantau in viscol ? n-au vazut aia de la Villareal in viata lor asa ceva si nici n-o sa mai vada vreodata. aia era atmosfera adevarata. forta, frate. unitate. te lua cu frisoane, si nu din cauza frigului. eram SUPERIORI. eram CEI MAI BUNI.

si unde am ajuns ? sa ne jmecherim in slapi ? unde-i forta ? unde-i unitatea ? cu ce suntem superiori ? orice potaie si orice bronzat pot sa faca ce-a facut ala.

FELICITARI AI ZIS BINE,acum TOTI COPII SI TOTI FRUSTRATII ,SPUNE CINE E BUN SAU NU LA ECHIPA,NU MAI STIU SA MEARGA SI SA VORBEASCA KAT DE BETI VIN LA STADION RUSINE SA LE FIE