Intrati aici si raspundeti-i mocofanului
http://www.ziarulcn.com/article/aid/15502/
Nu se poate sa fim jigniti in asa hal de un retardat care nu isi da seama ca o victorie a Stelei va ajuta tot fotbalul romanesc.
Intrati aici si raspundeti-i mocofanului
http://www.ziarulcn.com/article/aid/15502/
Nu se poate sa fim jigniti in asa hal de un retardat care nu isi da seama ca o victorie a Stelei va ajuta tot fotbalul romanesc.
Mie nu mi se pare ca ne-ar fi jignit.A spus omul ce gândeste.Putea sa spuna ca tine cu Steaua,când stia ca nu va fi iertat de necrutatorii Corsicanu si ai lui?
Poate ca în inima lui e altceva.Poate ca nu e.
Hai sa nu facem o tragedie din asta si un nou motiv pentru a ne enerva,acum înainte de marea confruntare în UEFA Cup.Trebuie sa ne pastram toata energia pentru mâine seara.
Asta e parerea mea.Fiecare însa actioneaza asa cum îi dicteaza intelectul.
Ne punem la mintea ciorilor?Hai sa le demonstram înca o data ca le suntem superiori.
FORZA
Mwahahahahha...Stiti ce ma distreaza cel mai tare???
Faptul ca Lucescu Jr.& comp ( a se citi alte specimene asemanatoare lui ) au tinut pe rand cu : Zeleznik; CSKA Sofia, Standard ; Parma ; Besiktas; Bilbao; Valencia ...si degeaba....
))
S-o tina tot asa Steaua si in curand o sa ajunga sa intre pe "lista de preferintze" a lu'Razvanel toate echipele ce participa anul asta in Cupa UEFA....
DOAMNE AJUTA !!!! ...si: FORZA Steaua!!!!
bai e cam neam de traista Lucescu...in loc sa tina cu o echipa care duce fotbalul romanesc in lume...tine cu adversarul ei...mai bine nu tinea cu nici una ...
Toti astia care declara ca tin cu echipe adverse noua in Europa o fac din invidie si isi mint simtamintele... Sunt toti niste mincinosi...
De aia fotbalul romanesc nu are performante, pentru ca exista niste indivizi ca R. Lucescu care nu inteleg fenomenul, si care se ghideaza dupa stravechiul "Sa moara si capra vecinului".
Personal, voi tine cu Rapid la toate meciurile pe care aceasta derizorie "echipa de fotbal", le va sustine cu echipe din strainatate !!! Ma voi bucura cand castiga, ma voi intrista cand pierd, dar ii voi sustine, in numele fotbalului romanesc... (sau mai bine spus, rromanesc
).
Se pare insa, ca nu voi avea ocazia sa tin prea curand cu tziganii, cum bine zicea Virgil, suporterii (a se citi Corsicanu si ai lui... ) stiu de ce...
Rusine Razvane, pentru ca faci de ras numele Lucescu. Si nu numai ca antrenor !!!
[...]
Fiecare însa actioneaza asa cum îi dicteaza intelectul.
Ne punem la mintea ciorilor?Hai sa le demonstram înca o data ca le suntem superiori.
FORZA
Care intelect, ca ciorile nu au intelect !!!
De aia fotbalul romanesc nu are performante, pentru ca exista niste indivizi ca R. Lucescu care nu inteleg fenomenul, si care se ghideaza dupa stravechiul "Sa moara si capra vecinului".Personal, voi tine cu Rapid la toate meciurile pe care aceasta derizorie "echipa de fotbal", le va sustine cu echipe din strainatate !!! Ma voi bucura cand castiga, ma voi intrista cand pierd, dar ii voi sustine, in numele fotbalului romanesc... (sau mai bine spus, rromanesc
).
Se pare insa, ca nu voi avea ocazia sa tin prea curand cu tziganii, cum bine zicea Virgil, suporterii (a se citi Corsicanu si ai lui... ) stiu de ce...
Rusine Razvane, pentru ca faci de ras numele Lucescu. Si nu numai ca antrenor !!!
Motane, dar cu Dinamo ai tinut de cand esti stelist? Hai ca m-ai facut curios, daca tot veni vorba...
reddog eu am fost la meci cu Manchester si sa sti ca nu am fost englez in seara aceea... Nu am strigat Hai Dinamo! pe stadion dar am fost roman...
Cei mai nesuferiti i-mi sunt rapidistii! Lucescu ala zici ca vine de la vreo echipa mare la care a antrenat si cu care a castigat multe trofee!! E un flegmatic si un om fara cei 7 ani de acasa!! E un fel de FILOSOFUL FOTBALULUI sau FILOSOFUL PARULUI GELUIT SI PLIN DE MATREATA!!!!!!!! :twisted:
Razvan Lucescu va trebui sa se obishnuiasca pentru mult timp de acum incolo sa priveasca numai la televizor meciurile din primavara europeana... Cred ca perspectiva asta ii e si lui destul de clara si nu-l incanta deloc... Da' gandeshte si el conform zicalei " sa moara si capra vecinului"... Uite ca nu prea moare capra noastra, ci ia in coarne echipe la care alde Lucescu junior viseaza sa le ia un autograf, chiar si la rezerve... In rest no comment, e un tzigan prost, ca si restul echipei si n-o sa ajunga nici macar pe sfert cat tatal lui, deoarece mai are prea multe de invatzat (mai ales la capitolul diplomatzie, dupa cate se vede)...
In rest hai baietzi!!! Ashteptam un meci mare duminica!!! Toata Europa e cu ochii pe voi! Aratatzi-le cum se joaca fotbal pe la noi!!!!
De aia fotbalul romanesc nu are performante, pentru ca exista niste indivizi ca R. Lucescu care nu inteleg fenomenul, si care se ghideaza dupa stravechiul "Sa moara si capra vecinului".Personal, voi tine cu Rapid la toate meciurile pe care aceasta derizorie "echipa de fotbal", le va sustine cu echipe din strainatate !!! Ma voi bucura cand castiga, ma voi intrista cand pierd, dar ii voi sustine, in numele fotbalului romanesc... (sau mai bine spus, rromanesc
).
Motane, dar cu Dinamo ai tinut de cand esti stelist? Hai ca m-ai facut curios, daca tot veni vorba...
Sa stii ca am tinut cu Dinamo de fiecare data cand au jucat in Cupele Europene. Si nu am tinut asa, din cand in cand, ci am tinut la fiecare meci. Numai eu stiu cati nervi mi-a creat Dinamo de-a lungul timpului prin prestatiile lor jalnice din multe meciuri din Europa.
Cu Rapidul nu am tinut niciodata din anumite motive strict personale si care nu fac obiectul acestui forum. Dar NICIODATA nu am tinut, la meciurile din Cupe, cu adversarii Rapidului. Am mers pe principiul "Sa castige cel mai bun" (care, de obicei, a fost adversarul !!!)
Deci, Reddog, sa stii ca am tinut si cu Dinamo. Din pacate (mai ales pentru tine si pentru cei care au aceleasi simpatii fotbalistice ca si tine... ), Dinamo nu m-a facut niciodata sa ma bucur. Cine stie, poate peste vreo 20 de ani...
Oricum, sper ca Razvan sa tina si cu AZ Alkmaar...