FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Camus vine la Steaua (OLS)!

fcsteaua.ro23.07.2007 08:47

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat, la postul de televiziune sportro, ca s-a inteles cu jucatorul Fabien Camus de la Charleroi si acesta va ajunge in Ghencea.

"Am fost imediat in seara aia la hotelul unde era Charleroi. Am vorbit cu jucatorul personal. I-am facut o oferta si a zis ca e greu sa o refuzi. 350.000 la semnatura, 200.000 de an. si 2.500.000 de an pentru club. El a ramas impresionat de conditiile de la Steaua si i-am spus primele: 150.000 calificarea in Liga, iar castigarea campionatului 200.000. L-a incantat foarte mult chestia asta si primele de joc sunt 1.000 de euro punctul. A zis ca ia legatura cu impresarul si apoi cu noi ca sa discutam contractul. Vad totusi ca nu vine din toata inima", a declarat, la Special, patronul Stelei.

Se pare ca suma pentru care oficialii Stelei s-au inteles cu Charleroi este de 2,5 milioane de euro. Aceasta e a doua oara cand gruparea din Ghencea il oferteaza pe Camus, dupa ce vara trecuta a oferit 800 de mii de euro, bani pe care clubul i-a acceptat, insa nu si jucatorul, care a precizat ca nu il intereseaza Romania.

LARI23.07.2007 09:00

Sper sa nu fasaie si bomba asta...

Cica "Vad ca nu vine din toata inima"... Nu inteleg cum ar putea veni un jucator din Europa de Vest "cu inima" la Steaua.

De fapt, ar trebui sa ma calmez si sa-mi dau seama ca toti imbecilii se cred buricul pamantului.

Sper ca Ivic asta sa fie bun de ceva, ca altfel...

Tupac Amaru23.07.2007 09:15

Aha, da' i-ai zis, bre, cum te comporti matale cu strainii? Cat de mult ii iubesti? Si cat l-ai terorizat pe bietul Thereau, pana l-ai facut sa plece?

Sau, intre timp, ti-ai dat si tu seama ca e bine sa ii asculti pe cei care chiar se pricep la fotbal? Adica pe Hagi si pe Adi Ilie? Cam tarziu, dar, vorba proverbului - mai bine mai tarziu decat niciodata!

Asa e in viata, bai Gigi! Unii se pricep la fotbal si altii, par egzampla, la branza. Nu e nici o rusine sa stii sa faci branza! Dar nu faci nici o branza dandu-te rotund cum ca te pricepi la fotbal, mai ales la atacanti...apropo, Nanel Bicolita mai are clauza de reziliere de 40 de milioane de cacareze...pardon, de euro? A fost o gluma tare reusita, te-as ruga sa mai faci, esti uneori, si anume tot timpul, atat de plin de umor....

LARI23.07.2007 09:32

@Tupac Amarul

Cred ca Nanel nu mai are nevoie de clauza de reziliere; a castigat destul Becali cu alea 20 de milioane de cacareze (la propriu!) cu Andrei Cristea. Cre'ca pe Bicolitza il tine sa-si faca echipa de semifinalele Ligii.

De-asta nu te suporta nimeni, bai, Tupac... Numai contre stii sa bagi!:P

Sylvyx23.07.2007 10:35

camus asta sta sa se roage lumea de el.PArca o fi el cel mai tare fotbalist.arogantul dracu'.

Dupa ce ca se intereseaza o echipaa adevarata de el are sansa de a juca in Champions League mai si face figuri.Da si eu sper ca transferul sa se materializeze sa nu fie iar oa bomba fasaita cum a fost pulido si armenteros.dar cica el oricum pleaca de la charleroi si singura echipa care il vrea e Steaua asa ca nu vad nici un impediment decat daca nu ar vrea sa vina.Gigi Becali declarase ca daca nu primeste nici un raspuns pana marti renunta la el.Eu cred ca o sa vina pana la urma!

Curtys_J23.07.2007 10:57

Cine mai este si acest Camus? E atit de bun incit sa umble cu nasul pe sus, de ce nu se intereseaza echipele mari de el? Oricum daca vine va trebui sa faca multe pentru a fi respectat in Ghencea dupa istoria asta cu transferul de 2 ani. Cu sau fara el Steaua se va califica in CL si va fi prima in campionat.

Forza Steaua.

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:30

Da cand a venit Thereau la Steaua ce..era cunoscut?..nu a auzit nimeni de el...si era un jucator extrem de bun.

MoWeed23.07.2007 13:36

pana nu il vad ca semneaza nu mai cred nimic....

Sylvyx23.07.2007 14:02

ce mai e arogant.Daca se crede in halul ala de bun incat sa refuze Steaua de ce nu se intereseaza o echipa din vest mai galonata chiar decat Steaua de el?Atata-i trebuie sa nu joace ca lumea si sa rateze in draci ca suporterii nu-l iarta dupa ce declaratii a dat.

FORZA Steaua

cris23.07.2007 15:49

Nu stiu cat ii de bun , sper ca merita , la cat l-au rugat sa vina parca ar fi cel mai bun jucator din lume . Oricum pana nu are contract cu noi nu cred nimic .

66bfg23.07.2007 15:49

Pai daca nu-l intereseaza Romania cum vine la Steaua domle? iarasi aiureli,ameteli si vb. in vant? M-AM SATURAT ZAU

vanfootball23.07.2007 17:33
ce mai e arogant.Daca se crede in halul ala de bun incat sa refuze Steaua de ce nu se intereseaza o echipa din vest mai galonata chiar decat Steaua de el?Atata-i trebuie sa nu joace ca lumea si sa rateze in draci ca suporterii nu-l iarta dupa ce declaratii a dat.

FORZA Steaua

S-au interesat de el Tottenham, Alkmaar, PSG si Leverkusen.

Oradeanu23.07.2007 18:07
Cine mai este si acest Camus? E atit de bun incit sa umble cu nasul pe sus, de ce nu se intereseaza echipele mari de el? Oricum daca vine va trebui sa faca multe pentru a fi respectat in Ghencea dupa istoria asta cu transferul de 2 ani. Cu sau fara el Steaua se va califica in CL si va fi prima in campionat.

Forza Steaua.

Sa te auda Dumnezeu!! :tongue:

Toti ne dorim asta. Chiar daca in lot nu se vor regasi cei care sunt atat de "doriti" de conducere. Daca cu aia nu se poate sper ca Hagi sa fie in stare sa isi mobilizeze elevii.

steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Sylvyx23.07.2007 20:04
S-au interesat de el Tottenham, Alkmaar, PSG si Leverkusen.

Zau? si dece na mers acolo.Sau nici aia nu-s buni?treaba lui ce-a facut cu aia,dar faza deranjanta este ca a ramas la charleroi si cand s-a interesat o echipa serioasa si buna de el ne ia cu expresii de genul ca nu vrea in Romania ca nu-l intereseaza c-o fi c-o pati.sa dea domul sa vina dar spre binele lui ar fi sa joace ca lumea ca altfel...

leynad7223.07.2007 20:34
Zau? si dece na mers acolo.Sau nici aia nu-s buni?treaba lui ce-a facut cu aia,dar faza deranjanta este ca a ramas la charleroi si cand s-a interesat o echipa serioasa si buna de el ne ia cu expresii de genul ca nu vrea in Romania ca nu-l intereseaza c-o fi c-o pati.sa dea domul sa vina dar spre binele lui ar fi sa joace ca lumea ca altfel...

Fiti ma seriosi cu interesul asta nemaipomenit al altor echipe in a-l achizitiona pe "marele" Camus !

Daca era mare scofala de capul lui, era luat de mult !

Am impresia ca e cam plin de figuri baiatul asta !

Si daca-l oferta Realul, asta tot mai cerea timp de gandire...

Bla bla bla...

Sa ramana acolo, decat sa vina cu figurile astea pe el !

Marele Camus de la marea echipa Charleroi !

Bashini...

BoBster23.07.2007 23:08

si daca totusi vine...castigam enorm prin aducerea lui Camus. Este fascinant cate lucruri va putea face, tactic vorbind, un antrenor de clasa (cum sper ca este Gicanio al nostru) cu Camus in teren. Numai sa vina si sa nu patim ca si cu ceilalti super-jucatori anuntati.

Sylvyx24.07.2007 06:00

Pai da eu nu am zis ca tipul asta Camus nu e bun.Nu degeaba s-au interesat astia de el.Problema vine chiar din spusele lui Gigi cum ca camus n-ar veni din toata inima.Dupa parerea mea vine dar daca n-o sa fie sarguinicios?

Intrebarea mea e urmatoarea!

daca nu vine nici camus ,sa zicem ca vine ivici a mai venit si mardare de la FC Vaslui care sunt super achizitiile lui GG ?

Ivici si Mardare?

Unul rezerva lui AEK Atena si unul dela super echipa Vaslui de care n-a auzit nici dracu?(in fine a batut cu 5-0 pe zaglebie scor care noua nu ne e prea accesibil in momentul de fata!)

vanfootball24.07.2007 09:02
Fiti ma seriosi cu interesul asta nemaipomenit al altor echipe in a-l achizitiona pe "marele" Camus !

Daca era mare scofala de capul lui, era luat de mult !

Am impresia ca e cam plin de figuri baiatul asta !

Si daca-l oferta Realul, asta tot mai cerea timp de gandire...

Bla bla bla...

Sa ramana acolo, decat sa vina cu figurile astea pe el !

Marele Camus de la marea echipa Charleroi !

Bashini...

Pai daca toti jucatorii buni ar fi luati deja, de ce mai cautam jucatori?! Ar trebui sa stam in banca noastra si sa nu mai transferam decat de la Steaua II?

Din moment ce atatea echipe l-au urmarit inseamna ca omul are ceva valoare. De ce nu e urmarit si Gigel Coman de toata Europa?

Echipele din Vest au liste foarte mari cu potentiale achizitii, nu sunt ca noi (2 tinte, daca le-am ratat s-a dus campania de transferuri). Sunt multe motive pentru care un jucator sa nu ajunga la echipele astea: poate cei de la Tottenham au considerat ca nu e destul de puternic dpdv fizic sa joace in Premier League, poate PSG a considerat ca e mai important sa acopere alte zone din teren si nu au mai avut 2,5 mil in cont sa dea pe el (acolo e buget fix, nu vine Gigi cu punga, in functie de anii electorali) etc. N-a spus nimeni ca e Maradona (desi Gigi o sa spuna asta), nu cred ca are fata de Real sau Barcelona, dar acum nu mai vrem jucatori sub Deco sau Ronaldinho? Suntem in estul Europei, totusi, iar un jucator apreciat de atatea echipe este cu siguranta mai util decat...Bostina.

AmuntBoy24.07.2007 09:36

ff bine spus van

totusi e altceva decat ciurucurile de pe la noi din liga1

White_R24.07.2007 11:15

Ce declara Jiji e clar zero absolut ,deja nu il mai crede nimeni .Totusi cred ca va veni Camus la Steaua .Daca e jucator bun si va impresiona cred ca Hagi ar trebui sa il pastreze pentru meciul direct c Dinamo ca altfel il rezolva Borcea si pana in ultimele etape va fi accidentat

Tupac Amaru24.07.2007 13:09

a cazut si asta!