FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunt multumit de oferta primita de la Steaua (Prosport)

fcsteaua.ro23.07.2007 06:20

Fabien Camus ne-a declarat ca a fost încântat de atmosfera de pe stadionul Ghencea cu ocazia amicalului dintre Steaua si Charleroi si în câteva zile îsi va prezenta decizia în privinta transferului.

Salut, Fabien! Din România te sunam...

Da, da. Cu ce va pot ajuta?

Este adevarat ca ai primit o oferta de la Steaua?

Da, am primit o oferta de la clubul Steaua acum câteva zile, cu ocazia meciului din România.

Si o vei accepta?

Sunt foarte multumit de oferta propusa de clubul Steaua, dar înca trebuie sa ma mai consult cu impresarul meu. As dori sa ma mai gândesc doua-trei zile si abia dupa aceea pot da un raspuns definitiv.

Cluburile s-au înteles?

Din câte cunosc, cluburile au ajuns la un acord în privinta transferului, însa, va repet, mai trebuie stabilite câteva detalii.

Ti-a placut atmosfera de pe stadionul Ghencea?

Atmosfera a fost senzationala, de meci european. Regret acel incident din timpul meciului când portarul nostru a fost bruscat de suporterul stelist.

Dorit de pe vremea lui Olaroiu

Managerul echipei din Ghencea, Adrian Ilie, a confirmat ca asteapta raspunsul francezului Fabien Camus, dupa ce cluburile s-au înteles. Se pare ca mijlocasul belgienilor ezita sa semneze cu Steaua, deoarece referintele primite de la fostul sau coleg de la Charleroi, Cyril Thereau, nu au fost favorabile. Steaua nu e la prima tentativa de transfer a lui Fabien Camus, el fiind dorit în trecut si de tandemul Cosmin Olaroiu - Mihai Stoica.

Dragoshel23.07.2007 06:21

As fi incantat daca ar veni la Steaua, este un jucator valoros. Daca era si Thereau......................................

MoWeed23.07.2007 06:27

are asta niste fitze in cap......daca si la oferta aia se gandeste. Ma intreb oare ce va face daca va veni la Steaua si apoi va primi oferta din V Europei....Elton de exemplu era inimos se vedea ca nu are fitze si ca venise la Steaua sa faca treaba dar daca e circar ce sa ii faci :sad2:

Oricum raman la parerea ca nu vine.....si nici misteriosu jucator de la AEK

SSK23.07.2007 06:30

In ce clisee mai vorbesc si fotbalistii...

Care o fi atmosfera aia "senzationala, de meci european" de l-a impresionat atat de mult?

vanfootball23.07.2007 06:40
are asta niste fitze in cap......daca si la oferta aia se gandeste. Ma intreb oare ce va face daca va veni la Steaua si apoi va primi oferta din V Europei....Elton de exemplu era inimos se vedea ca nu are fitze si ca venise la Steaua sa faca treaba dar daca e circar ce sa ii faci :sad2:

Oricum raman la parerea ca nu vine.....si nici misteriosu jucator de la AEK

Pai Camus a respins o oferta de la Leverkusen, e un jucator cautat. Elton era rezerva la Corinthians, normal ca era incantat sa joace la Steaua.

MoWeed23.07.2007 06:48

@vanfootball

Si daca a respins oferta de la Leverkusen ce sa intelegem? pentru ca sa vina la Steaua?? La Steaua nu e nevoie de jucatori care sa vina cu fitze si alte talente....daca e asa cautat de ce nu a insistat o echipa mai bogata ca Steaua sa il ia?? Ca nu cred ca Leverkusen nu putea sa ii dea salariu mai mare ca ciobanu....Are niste talente de parca ar fi Ronaldinho

vanfootball23.07.2007 07:02

Eu m-as gandi de 15 ori inainte sa vin in Romania. De cand esti fitos daca nu vrei sa te duci la o echipa? E alegerea ta. Iar 200.000 euro pe an nu e o suma care sa-l dea pe spate pe un jucator din vest. Poate primele, atmosfera si oportunitatea de a juca in Liga sa-l puna pe ganduri, desi sunt sceptic. Vom vedea...

..............

Gigi spunea ca Radoi ca juca in centrul apararii, iar asta ar intari apararea si nu am mai avea nevoie de transferuri pentru aparare. Dar ar aparea problemele la mijloc, unde nu stiu cine va juca pe postul de inchizator. Solutiile ar fi Bicfalvi (sa vedem daca i se potriveste postul asta), Petre (dupa atatea accidentari, nu stiu daca mai poate face fata ca titular) si Lovin (God, no!).

White_R23.07.2007 08:05

Si Pulido era multumit de oferta si bla bla bla

Lucas23.07.2007 08:49

Nu vine! Nici Dady si nici ala de la AEK.

Mai bine sa nu ne facem iluzii ca sa n-avem deziluzii.

S-ar putea sa vina in schimb Dorel Zaharia si s-au rezolvat problemele.:)

vanfootball23.07.2007 09:21
Nu vine! Nici Dady si nici ala de la AEK.

Mai bine sa nu ne facem iluzii ca sa n-avem deziluzii.

S-ar putea sa vina in schimb Dorel Zaharia si s-au rezolvat problemele.:)

Zaharia facea parte din categoria jucatorilor de 5 stele, de care vorbea Adrian Ilie!? Oricum, mi-a placut declaratia lui Adi, "Gica sa stea linistit, ii aduc doi mijlocasi si un atacant de valoare, probabil Zaharia":)). Nu spun ca nu ar fi un transfer bun (poate ne surprinde), dar Zaharia e un fel de Adrian Anca, descoperit la batranete, iar de la 5 stele trecem la 2 margarete. Pe de alta parte, asta e politica Stelei de cativa ani, n-ar mai trebui sa ne mire...

Tupac Amaru23.07.2007 09:22

Bai ziaristi idioti!

Cand un dobitoc iti spune ca nu vrea straini la echipa, cand te **** la creier ca vrea sa te vanda, cand si alti straini o patesc la fel, ce dracu referinte vrei sa ii dea unuia care se pregateste sa se transfere acolo?

Sa nu facem confuzia intre un inconstient (ca Gigi) si suporterii stelisti, care l-au apreciat cum se cuvine pe Thereau!

Tupac Amaru23.07.2007 09:24
Zaharia facea parte din categoria jucatorilor de 5 stele, de care vorbea Adrian Ilie!? Oricum, mi-a placut declaratia lui Adi, "Gica sa stea linistit, ii aduc doi mijlocasi si un atacant de valoare, probabil Zaharia":)). Nu spun ca nu ar fi un transfer bun (poate ne surprinde), dar Zaharia e un fel de Adrian Anca, descoperit la batranete, iar de la 5 stele trecem la 2 margarete. Pe de alta parte, asta e politica Stelei de cativa ani, n-ar mai trebui sa ne mire...

Am o propunere: Grigoras pe stanga, n-are decat vreo 45 de ani!

S-ar vrea o gluma, da' e cam amara...

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:22

Daca vrea sa vina sa vina mai repede ca noi il asteptam.. :happy:

axl2323.07.2007 12:03
In ce clisee mai vorbesc si fotbalistii...

Care o fi atmosfera aia "senzationala, de meci european" de l-a impresionat atat de mult?

Omul nu stie romaneste, a vazut ca se striga organizat si probabil a crezut ca se striga de bine.