FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Siteul Oficial

sebyka22.07.2007 18:04

Nu credeti ca siteul oficial al Stelei este cam .... varza...? deci acolo apare o stire odata p luna practic nu prea se mai ocupa cineva de el si arata jalnic. ma uitam la siteurile de la real de la barca de la Chelsea si e diferenta de la cer la pamant. Si am intrebat ce s'a intamplat cu magazinul online si au spus ca revine in 6 luni...si a trecut 1 an si ceva ... ar trebui sa se faca ceva in privinta asta:|

inches22.07.2007 20:34

Oare de ce toata lumea vine aici ? :)

E un sit facut numai ca sa fie, nu vine nimeni pe situl ala amarit.

Macar sa aibe un fotograf si sa faca poze (meci, antrenament, cantonament samd), altul care sa mai vorbeasca de ce mai face Steaua prin cantonamente si prin meciuri.

Nu este un sit slab,in care tot ce apare apare intirziat si cum ai zis, este un news pe luna ...

cristi_mold22.07.2007 20:46

Este varza pentru ca nu cred ca se ocupa cineva cu adevarat de el. Ar fi frumos sa avem si noi site-ul ca cel a lui Chelsea sau al Barcelonei dar mai este mult pana departe. Ma bucur insa ca fiecare stire care apare este adevarat si nu doar zvonuri

sebyka22.07.2007 21:36
Este varza pentru ca nu cred ca se ocupa cineva cu adevarat de el. Ar fi frumos sa avem si noi site-ul ca cel a lui Chelsea sau al Barcelonei dar mai este mult pana departe. Ma bucur insa ca fiecare stire care apare este adevarat si nu doar zvonuri

bine zis...macar stirile is exacte chiar dak apar cam tarziu:P

AmuntBoy22.07.2007 22:48

majoritatea echipelor din Liga 1 au siteuri cu 2 clase peste al nostru

vicentinho23.07.2007 09:13

Km pot si yo sa-mi personalizez tricoul?????????????? pls raspundeti

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:18

Macar siteul asta cand da o stire e adevarata..nu ca alte site-uri,numai vrajeli.

axl2323.07.2007 11:59

Stiu ca topic-ul asta nu-i deschis de moderatori dar ei ar trebui sa-l inchida. E, poate fara sa vrea, un fel de anti-reclama, ceea ce se numeste concurenta neloiala.