FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VILLARREAL - ESPANYOL BARCELONA 4-1

horse3714.03.2005 07:09

acest scor ne scuteste de orice comentarii. personal, am ramas destul de ingindurat dupa finalul acestui meci. submarinezii astia au o forta colectiva formidabila.

har domnului ca nea forlan nu joaca iar riquelme face tusa in prima mansa. am inteles ca nici jose mari nu va juca din cauza unei contracturi suferite la antrenament.

una peste alta trebuie sa asteptam cu incredere meciul miercuri dar si cu un entuziasm temperat.

nimic nu este imposibil dar trebuie sa recunoastem ca villarreal este cea mai tare echipa intalnita de Steaua pe acest parcurs. dar de vom trece si de submarinezi...totul va fi posibil!

hai Steluta

sorin_77714.03.2005 09:19

Pe mine pana la golul dat din penalty usor acordat nu m-au impresionat... Dar fara Forlan si Riquelme nu preau au joc de constructie... Iar atacantul care ii va lua locul lui jose mary din a doua repriza e pe dinafara rau... bravo lui!!! :lol:

Daca batem cu 2-0 suntem calificati 100%...

Daca prin noroc avem un 3-0... Villareal sa se gandeasca doar la campionatul Spaniei si cum sa isi pastreze pozitia de CL...

reddog15.03.2005 14:25

Degeaba tot o dai tu cu penalty-u ala. Celelalte goluri cum ti s-au parut? Eu spun ca au jucat destul de bine cat sa va cam puna pe ganduri...Nu?

Grinch15.03.2005 15:40

reddog NU . Doua dintre goluri au fost date de Forlan si Riquelme care nu joaca ! Si espanyol au jucat foarte prost !

reddog15.03.2005 15:50

Cred ca am vazut eu probabil alt meci. Oricum, o echipa nu sta chiar numai in doi jucatori.

sorin_77715.03.2005 16:14
Degeaba tot o dai tu cu penalty-u ala. Celelalte goluri cum ti s-au parut? Eu spun ca au jucat destul de bine cat sa va cam puna pe ganduri...Nu?

Pe mine nu ma pune pe ganduri pentru ca stiu ce echipa avem...

Pe tine, dinamovist fiind, DA... vazand ce ai in ograda... :)

reddog16.03.2005 13:42

Ma repet a nu stiu cata oara: nu va subestimati adversarul, ca va ardeti rau de tot...Daca va batem (80% sigur) ce vei spune? "Mama da' cu ce jucatori au astia si ne-am luat-o!" Nu te-ai face putin de cacao? :wink:

sorin_77717.03.2005 09:58
Ma repet a nu stiu cata oara: nu va subestimati adversarul, ca va ardeti rau de tot...Daca va batem (80% sigur) ce vei spune? "Mama da' cu ce jucatori au astia si ne-am luat-o!" Nu te-ai face putin de cacao? :wink:

Vorbim dupa meciul direct... De cacao nu am cum sa ma fac... Am vazut cum joaca echipa noastra in primavara Europeana. Voi sunteti deja de cacao.. Credeti ca daca castigati un campionat si plecati pe usa din dos si din UEFA nu mai zic CL, rupeti gura targului? Sunteti oricum macinati de prostie ca sa nu zic incompetenta... Cateodata in viata e mai bine sa fi prost decat incompetent...

reddog22.03.2005 19:48

Daca voi comparati Manchester UTD cu ceilalti... :evil: