FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Linistea dinaintea furtunii.

Virgil14.03.2005 06:12

Tacerea care s-a aternut de la amânarea meciului cu Villarreal,peste tot ceea tine de Steaua,este la fel de amenintatoare ca si linistea dinaintea furtunii.

In contrast evident cu zilele dinaintea meciului cu Valencia,când site-ul aproape ca nu mai facea fata tuturor celor care doreau sa-si spuna o parere,o încurajare,acum e neverosimil de linistit.

E adevarat ca atunci se afla pe tapet subiectul Neaga.Acum a trecut si e liniste.

Desi problema cotoarelor biletelor ar fi trebuit sa fie un subiect de dezbatere,se pare ca lumea s-a resemnat.Asa a vrut Natura sa fie si împotriva ei nu ai cum sa te pui.Pur si simplu.

Ma gândesc ca la meciul de miercuri 16,nu va mai fi tot atâta însufletire ca joi 10.Doar pentru o clipa.Pentru ca îmi spun imediat ca asa ceva nu se poate când e vorba de suporterii Stelei.De al caror eroism,de care au dat dovada atât la meciul contra Valenciei,cât si la cel nedisputat împotriva Villarrealului,s-a vorbit si în presa internationala.

Tacerea asta a noastra a suporterilor se va transforma miercuri 16,în tunete si fulgere verbale,împotriva spaniolilor.Intr-o adevarata furtuna.

FORZA

Neaga8814.03.2005 07:22

Doamne Ajuta ... si eu am avut la inceput un sentiment de teama ... ca nu va mai fii stadionul atat de plin ca joi seara ... dar dupa ce am auzit la multa lume ca oricum cu jumatate de ora se va da accesul liber la intrare ... m-am mai linishtit ! Deci sper si io la fel ca si tine Virgile ... ca tacerea suporterilo, sa se transforme miercuri, 16 martie, in tunete si fulgere verbale, impotriva spaniolilor ! Forza ! Steaua 4 - 0 Villareal !

ADRIAN PACURAR14.03.2005 07:30

Nu-mi este frica , va fi lume multa , multa , multa , pentru ca echipa merita .

sorin_77714.03.2005 09:24

va fi intradevar o furtuna a maselor de suporteri... VA FI LUME MULTA!!!

Cred ca submarinul o sa acosteze definitiv la fundul oceanului de foc din Ghencea...

Grinch14.03.2005 10:19

O sa fie meci greu trebuie sa recunoastem dar ii batem.