sa fi fost obositi baietii? sa fi fost prea cald. e doar un meci de prezentare si nimic mai mult!? au udat astia gazonul inainte si nu stateau in ghete bine!? ca sa vezi cate intrebari poti sa-ti pui daca vrei sa ocolesti adevarul.
Cernea, vatca nu prea au avut ce apara. golul nu se pune.
dar sa vorbim pe bune si sa o luam cu noul fundas dreapta conu emeghara. pai Saban era parfum original pe langa emeghara. fara viziunea jocului, cu multe pase la adversar iar plasamentul catastrofal. Gica vezi ca p'asta tu l-ai adus.
nea goie imperial, in nota obisnuita.
Baciu, nu ai ce sa-i ceri. atata poate.
Petre Marin, astazi, un pic cam defect dar el se repara repede.
finu Radoi, alta catastrofa astazi, il cauta pe Niculescu sa-i dea pase.
bicfalvi ar trebui sa lucreze mai mult la viteza si sa-i spuna lu Radoi mai taci ba din gura. hai mai multa personalitate ca se poate.
Banel, se pare ca vrea sa redevina cel pe care l-am vazut in meciul cu Betis. tine-o asa banele!
Bostina, in turneu cu capra mare parte din meci. cateva pase bune. nu merge in rolul de conducator de joc.
Neaga, a vrut multe si a ratat asa cum ne invatase el inainte sa-l luam in colimator. e de remarcat disponibilitatea la efort pe care a aratat-o.
Dica si cu bune si cu "nebune"
badoi, departe de forma care l-a consacrat.
Croitoru, a pus osu, are potential baiatu.
Mihaita asa cum il stim. una calda una rece.
Ochirosii fara numar.
Victoras Iacob si el fara numar, sper sa fie jucat mai mult
altfel am vazut o Steluta, care de va juca asa vom termina dupa Unirea Urziceni.
off topic: Gica tata oi vrea tu multe pe unde te duci, dar poate ca soarta ti-a dat numai ca fotbalist nu si ca antrenor. inclin sa cred ca sant jucatorii nepotriviti pentru pretentiile noastre. dar daca tu l-ai adus pe emeghara si asta o sa joace nu mai mult de atat inseamna ca le vezi bine.