FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

deci ne certam degeaba ... din cauza lu' reddog :@ !

Neaga8813.03.2005 20:19

Virgile, Serbane ... ce avetzi ? auzi .. cica au sarit copii pe virgil .. virgil ma amenintza ... reddog ma amenintza ca numai scriu pe forum ... hmmm, ciudat ! imi pare rau ca s-a ajuns la neintzelegerile astea ! io in primu rand respect orice stelist, cu atat mai mult ca virgil este mai mare decat mine ! io n-am sarit la gatu' lui si a lu' nimeni, doar l-am intrebat pe virgil de ce ii ia apararea lui reddog ... :( ?

George Stan13.03.2005 20:21

Ce topic destept ai facut... in sectiunea Villareal.

Se blocheaza.

serban2313.03.2005 21:02

stii ce cred eu ca deranjeaza, cei care posteaza fara sa aiba ceva de zis...

dbd14.03.2005 13:24

neaga se pare ca inradevar din cauza lui reddog a inceput aceasta cearta...dar eu imi cer scuze in primul rand lui virgil si in al doilea rand lui George...imi pare foarte rau ca i-am zis p.nar lui virgil chiar am vrut sa modific dar se blocase topicul...de asemenea George te asigur ca din partea mea nu vei mai gasi asemenea replici...mii de scuze virgil...

reddog14.03.2005 14:49
Virgile, Serbane ... ce avetzi ? auzi .. cica au sarit copii pe virgil .. virgil ma amenintza ... reddog ma amenintza ca numai scriu pe forum ... hmmm, ciudat ! imi pare rau ca s-a ajuns la neintzelegerile astea ! io in primu rand respect orice stelist, cu atat mai mult ca virgil este mai mare decat mine ! io n-am sarit la gatu' lui si a lu' nimeni, doar l-am intrebat pe virgil de ce ii ia apararea lui reddog ... :( ?

Copile draga, daca ai neintelegeri (nu uita ca ai cautat-o cu lumanarea) contacteaza-ma pe pm. Nu e nimeni obligat sa iti citeasca aberatiile. Nu ii mai obosi pe ceilalti, ai putin respect fata de ei, ce naiba!