FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

!!! Vand bilet Steaua-Barcelona !!!

Alex_Steaua12.03.2005 22:47

Daca sunteti un superfan al echipei Steaua Bucuresti si va intereseaza un bilet Steaua-Barcelona din 1986,in stare EXCEPTIONALA, sau va intereseaza un fular cu Barcelona de cand am jucat cu ei in 1986 NEPURTAT va stau la dispozitie! Email-ul meu este b***@*** Astept emailurile voastre. Sunt din Bucuresti

carbone16.04.2006 12:15
Daca sunteti un superfan al echipei Steaua Bucuresti si va intereseaza un bilet Steaua-Barcelona din 1986,in stare EXCEPTIONALA, sau va intereseaza un fular cu Barcelona de cand am jucat cu ei in 1986 NEPURTAT va stau la dispozitie! Email-ul meu este b***@*** Astept emailurile voastre. Sunt din Bucuresti

mai ai bi9letul de vanzare?

cat face da-mi un raspuns

Florin200416.04.2006 14:15

Daca era din 2006 de la supercupa europei il luam eu :).

crafft16.04.2006 17:35

a si tu esti stelist...

Heems24.04.2006 13:36

Vand set complet " 4 fans Champion " care contine:

- Bilet la meciul FC Steaua - FC Barcelona (aflat in perfecta stare,pastrat perfect);

- Poster mare al meciului FC Steaua - FC Barcelona

- Poze dinainte/dupa meci (inaintea meciului spanionlii sarbatoreau deja casticgarea Cupei :D);

- Ziare din tara si din Spania in ziua ce a uramt dupa meci;

Motivul meu nu este unul de inbogatire,tocmai de aceea pretul este un chilipir, ci de a face fericit un fan adevarat ca mine al Stelei

Contact ME : E-Mail m***@***

Telefon (021) 6680602

Va asigur ca este o afacere buna,asta daca aveti Steaua in suflet si daca un pret modest pentru un asemenea "bulgar de aur" nu va impiedica contactati-ma.Nu mai sunt multe asemenea bilete in tara noastra

Heems24.04.2006 13:36

Vand set complet " 4 fans Champion " care contine:

- Bilet la meciul FC Steaua - FC Barcelona (aflat in perfecta stare,pastrat perfect);

- Poster mare al meciului FC Steaua - FC Barcelona

- Poze dinainte/dupa meci (inaintea meciului spanionlii sarbatoreau deja casticgarea Cupei :D);

- Ziare din tara si din Spania in ziua ce a uramt dupa meci;

Motivul meu nu este unul de inbogatire,tocmai de aceea pretul este un chilipir, ci de a face fericit un fan adevarat ca mine al Stelei

Contact ME : E-Mail m***@***

Telefon (021) 6680602

Va asigur ca este o afacere buna,asta daca aveti Steaua in suflet si daca un pret modest pentru un asemenea "bulgar de aur" nu va impiedica contactati-ma.Nu mai sunt multe asemenea bilete in tara noastra