FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stau pe un butoi cu pulbere! (Prosport)

fcsteaua.ro15.07.2007 23:52

Fanii intentioneaza sa protesteze la meciul cu Charleroi, tinta fiind Gigi Becali.

Liderii de galerie sunt în stand-by. Asteapta ca finantatorul Stelei sa renunte la decizia sa de a nu pune în vânzare abonamente la peluze, pentru a stopa razboiul dintre cele doua parti, ce tine de aproximativ trei luni.

Fanii ros-albastrilor se vor întâlni vineri dimineata, înaintea partidei cu Charleroi, ce se va disputa pe stadionul Ghencea, pentru a stabili cum vor protesta împotriva patronului. Se pare ca cele doua peluze au de gând sa se uneasca si sa ocupe doar locurile de la tribuna a doua. Ei sunt decisi sa îl sustina pe antrenorul Gheorghe Hagi si intentioneaza sa discute si cu acesta pentru ca tehnicianul sa încerce o aplanare a conflictului.

"Vom intra cu bilete la peluze în timpul campionatului, nu avem ce sa facem. Totusi, noi vrem sa stam de vorba cu Hagi. El are toata sustinerea noastra. Nu are nicio legatura el cu razboiul nostru cu oficialii Stelei. Am vorbit si cu Valeriu Argaseala si nu s-a luat nicio masura, suntem total dezamagiti", a declarat Bogdan, unul dintre liderii Peluzei Nord. Desi masurile luate de Becali împotriva galeriei sunt destul de severe, fanii nu regreta ca l-au boicotat pe latifundiarul din Pipera, dupa ce acesta a strigat "Augh, Augh, Augh", în tribuna oficiala a stadionului din "Stefan cel Mare". "Noi nu am fi facut pentru nimic în lume ceea ce a facut Becali. Oricum, eu nu sunt de acord nici cu injuriile care i s-au adus, pentru ca nu-mi sta în caracter. Dar fiecare a facut si a spus ceea ce a gândit. E o situatie extrem de neplacuta atât pentru noi, cât si pentru ceilalti oameni care iubesc Steaua si veneau meci de meci la stadion", a declarat Dorin Taban, liderul galeriei ros-albastrilor.

In schimb, Gigi Becali vrea sa para calm. "Ce pedeapsa? Nu e nicio pedeapsa. Sa-si ia bilete si sa se comporte civilizat", a comentat sec patronul Stelei.

sursa: Prosport

shack3r16.07.2007 00:23

Nu prea am priceput nimic.In orice caz,protestul trebuie continuat la toate nivelurile,in toate locurile si in toate modurile!!

cris16.07.2007 07:53

Cum adica stau ? Mai bine zis sta , JJ sta pe un butoi de pulbere care mai devreme sau mai tarziu o sa explodeze .

laurst17.07.2007 09:50

SALUT! este inadmisibil ce vrea sa faca!!?! am abon. din '99 la peluza si acum acest personaj grobian ne face una ca ast; oricum nu puteam sa vin dec. la o parte din meciuri, pentru. ca nu-mi permit( din diverse motive), da' eram abonat( la trib. nu-mi iau)/ de aceea spun ca nu treb. tolerat un asem. comport. si treb. sa protestam VEHEMENT/ din pacate NU POT sa vin la meciul cu Charleroi, insa am incredere in cei ce vor fi in TEMPLU ca vor face ceea ce treb.

fansteaua4618.07.2007 11:21

Protestul trebuie continuat .

C. RONALDO21.07.2007 11:01

fularsteaua2

trebuie sa facem ceva nu se puate sa nu mai putem cumpara abonamente la peluza. ar trebui sa nu ii lase pe cei care fac scandal dar pe toti!!! JJ a inebunit. oricum in ultima vreme suntem o galerie jalnica in loc sa incurajam echipa il injuram pe jj. dica10