Steaua a transferat un portar francez Sebastian Amel .
E si el halterofil?
E si el halterofil?
ideea aducerii de jucatori tineri este extraordinara!!!!! dar sper ca acestia sa si demonstreze valoarea......si ar fi bine ca Hagi sa le dea sansa sa joace cat mai mult.......bafta Iacob, Bicfalvi, Ochirosii..... p.s. parerea mea ca cel mai bun tanar jucator din Romania este la ora actuala torje..de remarcat ar mai fi de la Timisoara daminuta si portaru pantilimon..... ole ole ole Steaua CAMPIOANA!!!!!
jucatori tineri talentatzi torje dorel Stoica Andrei ionescu eu sunt de parere ca Ochirosii este daca nu peste torje cel putin la egalitate bicfalvi si Ochirosii au confirmat urmeaza Alexandru Iacob si sa mai vina vreunu sa speram!!!!!!!!!!!!!!!!!
jucatori tineri talentatzi torje dorel Stoica Andrei ionescu eu sunt de parere ca Ochirosii este daca nu peste torje cel putin la egalitate bicfalvi si Ochirosii au confirmat urmeaza Alexandru Iacob si sa mai vina vreunu sa speram!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorel Stoica are 29 ani, nu prea mai e tanar.
De restul sper si eu din tot sufletul sa confirme cu totii.
Forza Steaua!
Super-transfer! Ochirosii, Bicfalvi, Al.Iacob. Viitorul suna bine! Acum sa vedem ce facem cu prezentul.![]()
Prietene, Dorel Stoica are 28 ani!
Prietene, Dorel Stoica are 28 ani!
A implinit 29 - e tinerel. ![]()
Daca si Dorel Stoica ala e fotbalist.... atunci ma bucur ca il avem pe Ov. Petre in aparare....E "mare" ca l-a facut Piturca asa. Cati dintre voi au auzit de el inainte sa fie convocat? Dar ma rog, asa e spiritul de turma...
Timpul le va rezolva pe toate...
Succes Alex !! steag2
Sursa? N-am auzit nimic in legatura cu acest transfer...
O sa aduca un portar pe nume Robinson Zapata de la Cucuta Deportivo din Columbia. Portarul are 29 de ani, 1,86 si 76 de kilograme... Joaca si la nationala Columbiei. Pare a fi bun. ![]()
ba sa speram ca se va arata ca e jucator bun dar eu personal cred ca cel mai bun tanar jucator sunt eu
Presedintele gruparii poloneze Zaglebie Lubin, Robert Pietryszyn, a declarat ca Steaua a vrut sa achizitioneze doi fotbalisti ai formatiei sale, desi aceasta este , adversara ros-albastrilor in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
"Steaua ne-a contactat pentru portughezul Rui Miguela si pentru brazilianul Andre Nunesa. Oferta pe care au inaintat-o era foarte interesanta din punct de vedere financiar, atit pentru noi cit si pentru fotbalisti, dar evident ca am refuzat-o", a spus seful polonezilor.
www.fanatik.ro
Si astia isi cresc cota??? Asta e Victor Becali in varianta poloneza...
Imi place!!!Jucator tiner cu potential maxim.....
:DHagi a adus-o pe el pentru ca este un jucator talentat.Mult succes Alex!!!FORZZA Steaua ![]()
Cand se duce in Olanda?
Sa prinda si el 30 minute in ce meciuri mai sunt
Sau l-a luat pentru Buzau
Acest jucator a fost si la Inter, in probe.
intreba cineva de jucatori talentati la Steaua 2...eu cunosc un jucator...Mihai Onicas...e din cj,ss-a nascut in 1990 s joaca aceleasi posturi ca Radoi si acest nou venit...sper sa-l vad si pe el la 1 echipa...Steaua
Acest jucator a fost si la Inter, in probe.
din cate stiu era vorba despre un stagiu de pregatire de 2 saptamani
Mult succes lui Alex , este un jucator de perspectiva , nu zic ca ne strica un asa talent dar acum noi avem nevoie de jucatori maturi cu experienta , sper sa mai aduca si alti jucatori .
Mult succes lui Alex , este un jucator de perspectiva , nu zic ca ne strica un asa talent dar acum noi avem nevoie de jucatori maturi cu experienta , sper sa mai aduca si alti jucatori .
Marea majoritate a jucatorilor de superclasa care au facut cariera la Steaua au fost jucatori tineri de care nu auzise nimeni pana sa vina la Steaua. Exemple: Marius Lacatus, Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Daniel Prodan, Mirel Radoi etc... . Adevaratele valori sunt cei care confirma de foarte tineri la echipe mari. Cristiano Ronaldo e considerat cel mai bun forbalist din lume si are 21 de ani, jucand la o superechipa, la fel si Messi ! De aceea eu cred ca marele castig prin venirea lui Hagi la Steaua, este tocmai faptul ca da credit unor jucatori foarte tineri. Iar acesti jucatori, care sunt dornici de afirmare pot deveni adevaratele vedete ale echipei noastre in scurt timp.
steagsahmic MULT SUCCES!!