FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cum sa evitam pe viitor astfel de amanari!

mountytoma11.03.2005 06:39

in alte tari gazoanele au incalzire subterana care permite disputarea meciurilor in conditii foarte bune pe aproape orice vreme. stiu ca stadionul nu ii apartine lui gigica si nu are sens pentru el sa finanteze incalzirea intregii suprafete. dar aseara au spus ca daca tusele se vad, se poate juca.

asa ca, Mihaita, trage niste tevi de la radet pe sub toate tusele (sunt doar vreo 400-500 de metri), si atunci s-a rezolvat!

ADRIAN PACURAR11.03.2005 07:43

Stadioane acoperite si jucam si noi , decent iarana , e singura solutie , fara suparare . aseara puteam sa avem gazon incalzit , nu cred ca facea fata.

Teoctist11.03.2005 07:46

E prima oara când se întâmpla în întreaga viata a acestui stadion.

Nu zic ca nu ne-ar trebui gazon încalzit,dar asa a fost sa fie.

kyd11.03.2005 09:17

chiar daca era oncalzit nu se putea face mare lucru,acuma nu mai e din cauza gazonului ci din cauza vremii.Sa speram ca miercuri va fi mai frumos.

horse3711.03.2005 10:23

la world cup in '94, cine-si mai aduce aminte, meciul cu elvetia s-a disputat la detroit. acel stadion cu peste 50.000 de locuri (daca nu gresesc) era acoperit. ca in Romania astazi sa se construiasca cel putin un stadion nu cu 50.000 de locuri ci doar 25.000 he he...santem departe. bugetul statului nu are bani sa treaca strada cateodata, daramite si un stadion care ar scoate din buget pe 200 milioane de euro. eu zic sa ne punem pofta in cui. multi dintre noi vor fi oale si ulcele cand vom avea un stadion de o asemenea capacitate. si ca un ultim exemplu, uitati va in ce sala am jucat cupa davis cu belarus!!! concluzia, santem de parte de asa ceva.

solutia cu gazon incalzit nu cred ca ar fi tinut aseara. a fost pur si simplu o rupere de nori. a nins aproximativ trei ore de a rupt. nici o incalzire din lume nu facea fata. si daca era sa faca fata, inchipuitiva cat polo se juca. da, un polo de picior.

macar daca gg dupa aceste episoade ar face gazonul a la wimblendon.

stam prost rau de tot la infrastructura. si daca tot vorbim de baza sportiva sa incep cu intrarea in stadion.

1. parcare ... de pe vremea lui pazvante chioru. dupa o ninsoare ca cea de aseara sau ploi suparate, cine vine cu un turism numai iese din noroi.

2. accesul de la parcare si pana in stadion vai mama lui. cu o mizerie infernala la porti, cu beton spart si plin de gropi cu scari de acces ramase in aceeasi stare de la inaugurarea stadionului si pline de noroi.

aici numai este acuzat gg ci ping-pogul asta practicat in legislatia noastra. de a nu definiva odata pt tot deauna regimul stadioanelor. pacat pt ca echipa noastra se chinuie sa faca saltul in europa iar niste terchea berchea ii doare in cot daca vreti pana la urma de ceea ce inseamna civilizatie. hai ca m-am incins...

Grinch11.03.2005 11:17

sa`i dea stadionu lu Gigi si se rezolva !

mountytoma11.03.2005 11:24

dupa cum v-am spus, daca se vedeau tusele, se putea juca. deci daca ar fi fost incalzita doar suprafata liniilor plus 20-30 cm de o parte si de alta, zapada se topea, tusele se vedeau si puteau juca.

nu observati iarna prin oras cum se topeste zapada pe traseul conductelor radet? nu e nevoie de milioane de euro pentru chestia asta. cred ca cu 5000 de euro o rezolva!

Virgil11.03.2005 19:27

Probabil ca o astfel de vreme în tribunele TFR,o vom mai întâlni doar daca Steaua se va califica în mod constant în primavara europeana.Se impune necesitatea gasirii unei solutii pentru a preîntâmpina astfel de situatii.Pentru ca e pacat de noi suporterii în general,si de cei din tara în special,sa luam o astfel de plasa.

sorin_77711.03.2005 21:21
chiar daca era oncalzit nu se putea face mare lucru,acuma nu mai e din cauza gazonului ci din cauza vremii.Sa speram ca miercuri va fi mai frumos.

incepand de luni se anunta temperaturi de 15 grade Celsius !!!! Deci va fi super...

sorin_77711.03.2005 21:25

Sa se dea Stadionul clubului in concesiune pe 25 de ani si atunci sa vezi infrastructura si aspect occidental... Poate se va rezolva cumva in acest an....

mountytoma12.03.2005 06:26
Sa se dea Stadionul clubului in concesiune pe 25 de ani si atunci sa vezi infrastructura si aspect occidental... Poate se va rezolva cumva in acest an....

cu asta trebuia inceput! sper ca dupa chestia asta ii vom vedea fatza buna a lui gigica, daca o are. mie nu mi-a placut niciodata, dar tare mi-ar place sa imi schimb parerea intr-o zi...