S-ar putea ca acest 5-0 sa nu fie edificator pentru Zaglebie, insa ar putea fi edificator pentru F.C. Vaslui, care a facut transferuri bunicele si iata ca joaca ceva fotbal.
Referitor la parerea aproape unanima ca Zaglebie va fi o victima in meciurile cu Steaua, prefer sa fiu mult mai retinut.
Desi jocurile de incalzire nu trebuie luate 100% serios, cred ca ele confera totusi un indiciu. Apararea Stelei a gafat constant si a crezind ca vor "uita" sa recidiveze in meciuri oficiale, mi se pare super-optimistic. Lipsa de valoare a celor doi "fundasi centrali", Baciu si Ov. Petre, precum si lipsa de valoare a lui Lovin si Bostina, ca sa dau doar cateva exemple, fac din Steaua o echipa modesta la aceasta ora.
Accidentarile grave a lui Radoi si Dica, pot avea, din pacate, repercursiuni in viitor.
In atac, chiar daca uneori a facut meciuri foarte bune, Iacob ramine un atacant doar de careu, fiind imobil si cu o technica individuala nu chiar de speriat. In plus, nu este un executor de clasa, chiar in careu. Sa ne amintim meciul cu Dinamo din Ghencea cand la 2-0 a risipit o sansa enorma de a incheia meciul, singur cu portarul a gasit bara exterioara si ..afara.
Nu zic ca nu este util, l-as pastra la Steaua, dar util nu inseamna chiar foarte mare branza. Pentru mine un jucator de valoare este acela care sa aiba abilitatea sa gaseasca cheia victoriei.
Nu cer ca unul sa fie un Lionel Messi, insa, sa-mi fie cu iertare, ar putea fi macar un Claudiu Niculescu sau un Bratu. Nici ei nu sunt de clasa, insa pentru varza murata de campionat care il avem, sunt foarte buni.
Aici, vrand ne-vrand, ajungem la Gigi Becali, care vad ca este foarte intentionat sa conduca echipa in anonimat. Transferurile facute de Steaua in acest sezon sunt o adevarat bashcalie!
Chiar acest Bratu, ar fi fost foarte bun la Steaua. Dar Gigi Becali, nu a vazut, nu a auzit. Marele expert in domeniul atacantilor ni l-a adus pe anonimul Gurita, "batrin" de 34 ani, un jucator fara rezultate anterioare speciale cu care Nea Jiji vrea sa-i bata pe Real Madrid. Pe umar, cu siguranta, da.
I-a alungat pe Thereau si Elton, in schimb i-a tinut pe Lovin si pe Gigel Coman. Asta este starea de lucruri le Steaua.
Rog sa nu imi fie luat in nume de rau, dar o victorie cu Zaglebie i-ar da apa la moara lui Gigi Becali, si astfel ne-am imbata cu apa rece.
A nu recunoaste valoarea buna adversarilor este un mod imaginar de a administra la fel de periculos cu acela a-ti supra-evalua adevarata valoare.
Am fost KO cand Nea Gigi i-a strigat lui Horia Moculescu inaintea meciului cu Real Madrid din Bucuresti, " ce zici de un 3-0 pentru Steaua?" Apoi s-a referit la meciul cu Lens..Deci in opinia sa Lens=Real Madrid. Pe ce lume traieste?!
Nea Gigi, cred ca ai face bine sa vinzi echipa unuia care NU vrea sa faca din Steaua un Leeds United al Romaniei!
Kapponea