FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Saban a plecat (Prosport)!

fcsteaua.ro11.07.2007 21:04

DESPARTIRE Fundasul nu a fost luat de Gica Hagi în ultimul cantonament si se va întoarce în Israel, la Maccabi Netanya.

Adus în Ghencea în urma cu un sezon de Mihai Stoica, fostul manager al ros-albastrilor, internationalul din Tara Sfânta nu a reusit sa umple golul lasat pe partea dreapta a apararii steliste dupa plecarea lui George Ogararu la Ajax.

Gheorghe Hagi, noul antrenor al Stelei, a decis înaintea cantonamentului efectuat în Austria, la Kaprun, sa-i mai acorde o sansa lui Saban, însa acesta nu s-a ridicat la înaltimea asteptarilor.

Drept urmare, jucatorul israelian nici macar nu a mai fost ieri prezent la reunirea Stelei pentru deplasarea de la Mierlo, locul celui de-al treilea cantonament centralizat pe care Radoi si compania îl vor efectua în aceasta vara. Mai mult, Saban va semna în zilele urmatoare un contract cu Maccabi Netanya, ocupanta pozitiei secunde din campionatul Israelului în editia trecuta de campionat, echipa la care a mai evoluat în trecut.

Singura necunoscuta a acestui transfer este cum se vor întelege cele doua cluburi, oficialii echipei israeliene sperând ca Saban sa vina gratis sau contra unei sume modice. Saban a fost cumparat de Steaua anul trecut cu 700.000 de euro de la Maccabi Haifa.

LeoKinG11.07.2007 21:15

Pai ce pot sa spun...drum bun si sa aiba succes acolo nu era un jucator asa bun sper ca golul lasat de el sa fie acoperit de Pulido! spre cl

shack3r11.07.2007 23:08

Avem postul acoperit dar nu trebuia chiar sa ne lipsim asa usor de el deoarece nu l-am vazut INCA la adevarata valoare

cris12.07.2007 05:10

Nici nu stiu ce sa cred , daca ii bine sau rau ca a plecat Saban , nu cred ca l-am vazut la adevarata lui valoare . Sunt convins ca poate mai mult , dar asta este .

Mult succes la noua sa echipa.

Virgil12.07.2007 05:25

Plecarea lui Saban mi se pare cat se poate de normala. Din moment ce ii avem pe Golo, Badoi, chiar si pe Banel, pe partea dreapta a liniei de fund, ramanerea lui Saban ar fi fost fara rost.

coco_jr12.07.2007 06:25
Plecarea lui Saban mi se pare cat se poate de normala. Din moment ce ii avem pe Golo, Badoi, chiar si pe Banel, pe partea dreapta a liniei de fund, ramanerea lui Saban ar fi fost fara rost.

mai sunt Eme si Petre Marin care pot juca p dreapta, deci nu e Saban o mare pierdere

Matteo12.07.2007 07:31

ce valoarea adevarata ma fratilor, era praf omu.

LeoKinG12.07.2007 08:19
ce valoarea adevarata ma fratilor, era praf omu.

Clar era praf!

bulldenej3912.07.2007 10:58

Bine c-a plecat ca oricum nu mai avea loc ! Au mai ramas de plecat Gigel Coman, Ovidiu Petre, Lovin , Baciu si Cernea care face gafe en-gross si nu are fata (stofa) de Steaua ! ! ! steaua_ro fularsteau2 forzateaua steagcruce2

Joga Bonito12.07.2007 11:40

Asa e si pe partea stanga, unde Gigel e in plus. Treptat si centrul apararii se va "curata" de Baciu.

Desigur, odata cu revenirea lui Ghionea si sa speram cu un transfer inspirat (Jose Fonte sau senior Pulido) ...

Incet scapam de "epavele oliene"...

costy_k1_G.12.07.2007 13:36

Ma bucur ca pleaca "praful" Stelei dar faza e ca a mai ramas "praf" destul ca sa inece si pe ceilalti jucatori de valoare. Jiji a avut o mica parte de adevar cand a zis ca vor pleca multi jucatori non valoare de la Steaua dar de venit "stelute noi" de valoare...pauza. Daca lui Gica i s-a dat mana libera la transferuri DC nu face o achizitie de valoare? ca doar bani sunt...

Astristul12.07.2007 22:46
mai sunt Eme si Petre Marin care pot juca p dreapta, deci nu e Saban o mare pierdere

Emeghara joaca pe partea stanga. Poate evolua si ca mijlocas si ca fundas. Este un fotbalist de picior stang. Asa ca ai gresit in privinta lui!

Petre Marin intradevar poate juca si pe stanga si pe dreapta, indeosebi fundas!

FORZA Steaua !!! steag2

w3bmaster13.07.2007 01:25

Nu mai avea loc

Nu fundasi is problema la noi avem cam destui

Ci Mijlocu

Si daca placa si Gigel e bine :)

Sylvyx14.07.2007 14:09

Nu era cine stie ce Klemi Saban,mai bineca a plecat ii doresc noroc!