FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla F.c.

Z3US11.07.2007 19:44

Sevilla echpa care mi s-a parut cea mai in forma din sezonul trecut ! Pentru a 2-a oara consecutiv a castigat Cupa UEFA in fata celor de la Espanyol Barcelona. Echipa Seviliei arata cam asa :

Portari : Andrés Palop Cervera, David Cobeño Iglesias, Javi Varas

Fundasi : Francisco Javier Vicente Navarro, David Castedo Escudero, Daniel Alves Da Silva, Julien

Escudé, Ivica Dragutinovic, Aitor Ocio Carrión, Andreas Hinkel, Manuel Jesús Toribio, Federico Fazio .

Mijlocasi : Sergio Paulo Barbosa Valente, Adriano Correia Claro, Christian Poulsen, Renato Dirnei

Florencio, Jesús Navas González, Antonio Puerta Pérez, José Luis Martí Soler, Fernando Sales de los Cobos, Enzo Maresca, Alejandro Alfaro Ligero, Diego Capel Trinidad

Atacanti : Ernesto Javier Chevantón Espinosa, Alexander Kerzhakov, Luis Fabiano Clemente, Frederic Kanouté.

Pe acest topic puteti discuta despre viitoarele transferuri ale Seviliei amicale, meciuri din campionat, meciuri din cupele europene, adica cam tot despre Sevilla :)

alexynho21.08.2007 18:37

Pana la urma a mai plecat D.Alves la Chelsea ... ca parca s-a sucit conducerea lui Sevilla , si a refuzat oferta londonezilor ... iar eu nu mai stiu nimic de el ... deci , a semnat sau nu ? (astept sa ma lamuriti voi)

c.ronaldo1721.08.2007 18:44

@AleXynho

Daniel aLves s'a accidentat in timpul meciului din Supercupa Spania Real-Sevilla si nu cred ca mai pleaca nicaieri. Oricum, am auzit ca cei de la Sevilla nu vor sa'i de'a drumul pana nu sunt siguri de transferul lui Cicinho.

alexynho22.08.2007 11:14

@ c.ronaldo17

Ce fericire :)) ... oricum , e clar ca nu se duce , pentru ca Cicinho se duce (din cate am inteles) la Chelsea , (pentru a reusi Realul transferul lui Robben) ... deci , e cam clar ca va ramane la Sevilla ... oricum , Alves e bun ca mijlocas dreapta , in nici un caz ca fundas dreapta , pentru ca l-am vazut in unele meciuri , si e de 1000 de ori mai bun pe linia mediana .

alexynho26.08.2007 15:26

Fotbalistul Antonio Puerta, de la FC Sevilla, este în pericol de moarte, el fiind spitalizat, duminicã, în stare gravã, dupã ce cu o searã înainte a leșinat pe teren în timpul partidei cu Getafe, câștigatã cu scorul de 4-1, în prima etapã a campionatului Spaniei, informeazã cotidianul AS.

Internaționalul spaniol în vârstã de 22 de ani a leșinat pe teren în minutul 30 al meciului cu Getafe. Coechipierul sãu sârb, Ivica Dragutinovici, s-a grãbit sã-i acorde primul ajutor și a luat mãsuri pentru ca Puerta sã nu-și înghitã limba. Dupã intrarea pe teren a medicilor, care i-au acordat îngrijiri, fotbalistul și-a revenit și a pãrãsit suprafața de joc amețit, dar pe propriile picioare. El a leșinat, apoi, din nou la vestiare, și a fost transportat la spital. Puerta a fost înlocuit în minutul 31 cu Duda.

"Viața lui Antonio Puerta este în mare pericol și potrivit medicilor starea sa este îngrijorãtoare", scrie AS.

Potrivit președintelui clubului, Jose Maria del Nido, fundașul stânga a suferit mai multe stopuri cardiace. "Au fost mai multe stopuri cardiace. Este internat la terapie intensivã iar starea lui este stabillã. Ne-a fost teamã, foarte teamã pentru viața jucãtorului", a explicat Del Nido, pentru postul de radio Cadena Ser. La spital, Puerta a fost însoțit și de cãpitanul echipei, Javi Navarro, care nu a evoluat în partida cu Getafe.

Potrivit medicilor, Antonio Puerta nu poate respira singur, fiind conectat la aparate și suferã de instabilitate hemodinamicã. Duminicã dupã-amiazã este așteptat un nou buletin medical.

romaniansoccer.ro

carminastan28.08.2007 14:49

Din pacate .... http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...lo/1029655.html

Dumnezeu sa-l odihneasca!

:|

c.ronaldo1728.08.2007 14:52

Din pacate tragedia s-a intamplat. Dumnezeu sa`l odihneasca!

steaua_gloria28.08.2007 15:20

Am ramas socat cand am vazut stirea. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cristocea_28.08.2007 15:27

puyol28.08.2007 15:33

Putine lucruri pot fi mai rele... Dumnezeu sa-l odihneasca.

rosualbastru28.08.2007 15:35

Fotbalul si-a luat din nou o jertfa si ne la sa pe noi toti, cei ce iubim acest foltbal, cu ochii inlacrimati si cu intrebari la care nu putem raspunde. De aceea zic, asa cum e el, fotbalul, sa ne bucuram si sa-l lasam sa ne incante. Pentru ca vine o zi cand isi ia jertfa. Oare cine urmeaza?

Codoleante familiei, clubului FC Sevilla, fanilor echipei si noua tuturor. N-i s-a mai stins o stea.

Sper ca Antonio s-a impacat cu Dumnezeu aici pe pamant, pentru ca daca nu, acum e prea tarziu!

Fii Credincios Pana La Moarte Si Vei Primii Cununa Vietii

MALDINI_STEAUA28.08.2007 15:59

Dumnezeu sa-l odihneasca ! Pacat , erea un jucator tanar si de perspectiva :(

Wally28.08.2007 16:13

baraJa28.08.2007 18:00

Dumnezeu sa`l odihneasca in pace !Un fotbalist care ar fi avut un viitor senzational...acum e Sus si sigur e titular in nationala ingerilor!!

PavelAndrei28.08.2007 18:19

Dumnezeu sa-l odihnesca!Pakt ca un fotbalist tanar si de viitor a avut un asemenea destin!Pakt!

cristian8628.08.2007 21:51

Sunt foarte dezamagit ca fotbalisti inca mai mor pe teren. Poate ca totusi cluburile isi vor da seama ca fotbalistul este in primul rand OM, nu marfa si tricouri vandute.

AGAINST MODERN FOOTBALL.

PavelAndrei28.08.2007 22:00

vina cred ca este a medicilor clubului pentru ca inainte de fiecare sezon se face vizita medicala.acolo trebuiau sa ii zica ca nu mai poate juca fotbal si ca risca sa moara daca mai joaca.

The_Foxes29.08.2007 09:03

un montaj cu adevarat emotionant : Antonio Puerta http://www.fanatik.ro/fotbal_extern_sectiu...ui_spaniol.html .....mare pacat

Wally01.09.2007 00:02

M-am razgandit. AEK nu are sanse sa o elimine pe Sevilla, oricat de mult mi-as dori asta. Sevilla va ocupa locul I in grupa. E peste Arsenal. Noi 2 sau 3 :tongue:

cristian8611.09.2007 07:52
M-am razgandit. AEK nu are sanse sa o elimine pe Sevilla, oricat de mult mi-as dori asta. Sevilla va ocupa locul I in grupa. E peste Arsenal. Noi 2 sau 3 :tongue:

De preferinta, 2. :tongue:

CL este visul oricarui fotbalist, un loc unde trebuie sa dai tot ce poti pentru victorie.