FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA-VILLARREAL MIERCURI 16 MARTIE, ORA 20

ADRIAN PACURAR10.03.2005 22:28

Partida Steaua-Villarreal, contand ca mansa-tur in cadrul optimilor Cupei UEFA, a fost amanata pentru miercuri 16 martie 2005. Ca urmare a faptului ca gazonul stadionului Steaua a fost impracticabil din cauza ninsorii abundente care a cazut joi 10 martie, intre orele 19.30-24, UEFA a hotarat ca meciul sa nu se mai dispute. Presedintii celor doua cluburi, Mihai Stoica si Fernando Roig, au hotarat de comun acord ca partida-tur sa inceapa la aceeasi ora, 20, decizia lor fiind comunicata la UEFA de catre delegatul Fernand Meese. In aceeasi seara a fost stabilita si data/ora in/la care se va disputa meciul retur, de la Vila-Real: duminica 20 martie 2005, ora locala 17 sau 18, prelluat de pe www.steauafc.com

Teoctist11.03.2005 08:16

Care sa fie interesul Stelei sa se joace pe 16 si nu azi 11,când vad ca e o vreme superba?Sa se fi gândit ca gazonul ar fi chiar sub orice critica?

Mi se pare ca MM a gresit.

kyd11.03.2005 09:23

NU cred ca a gresit ,este o decizie buna .Cred ca gazonul arata si mai rau ca aseara.

referitor la meciul de miercuri voi fi pe stadion ca de fiecare data sa sustin echipa spre victorie.Sper sa faceti si voi la fel.

Traiasca abonamentu' :lol:

horse3711.03.2005 09:59

orice am fi putut face ca meciul sa se dispute dar cand mama narura se pune dea latul nu stiu cate mai pot fi facute.

cu ce ramanem dupa o asemenea intamplare!? cu fotografia unui stadion plin de suflete ros/albastre care nu s-au clintit (cu ceva exceptii spun eu indreptatite) pana cand decizia amanarii nu a fost data. si ce zapada fratilor! ziceai ca-i ianuarie. mie nu mia fost dat sa mai vad asa ceva decat in alaska, da acolo-i la mama ei o asemenea furtuna de zapada. santem un exemplu de atasament fata de culorile unui club. santem cei mai tari din tara romaneasca. catelusi si milogii sa ia lectii de la "poporul stelist"!

apropo ati intrat de curiozitate pe siteurile lor? o sa va cruciti. cata rautate si invidie poate sta in mintea suporterilor acestor doua echipe!!! incredibil!!! dar unde nu e nici Dumnezeu nu cere! iarta-i doamne ca nu stiu ce fac.

sa asteptam increzatori ziua de miercuri si sa fim la fel de multi.

ADRIAN PACURAR11.03.2005 10:55
Care sa fie interesul Stelei sa se joace pe 16 si nu azi 11,când vad ca e o vreme superba?Sa se fi gândit ca gazonul ar fi chiar sub orice critica?

Mi se pare ca MM a gresit.

, n-au avut ce face , asa a decis UEFA , Steaua nu a vrut sa accepte.
Grinch11.03.2005 11:19

kyd bineinteles ca o sa fim ! Si bine zis traiasca abonamentu :)

Virgil11.03.2005 19:31

Traiasca totusi si cotorul biletului.Pentru cei care le-au pastrat.

Virgil11.03.2005 19:31

Traiasca totusi si cotorul biletului.Pentru cei care le-au pastrat. :lol:

gianini11.03.2005 21:15

bine ca n-am avut bani sa vin la meci.