FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mâna destinului.

«12»
Teoctist10.03.2005 21:02

Nimic nu prevestea declansarea unei adevarate furtuni cu ninsoare cu 20 de minute înaintea meciului.

Si totusi s-a întâmplat.In foarte scurt timp,terenul de joc a fost acoperit cu o plapumioara alba din fulgi de nea.

Eforturile organizatorilor de a marca terenul cu zgura rosie,sperantele celor 25.000 de spectatori de a vedea meciul în orice conditii,pâna la urma dorinta tuturor ca meciul sa se joace,s-au izbit de dezlantuirea nemiloasa a capriciilor vremii.

Orele întregi de asteptare în tribune,de la ora 17:00,când a fost permisa intrarea pe stadion,s-au transformat din bucuria cu care se astepta primul fluier al arbitrului,într-o dezamagire totala.La o ora si un sfert de la ora la care trebuia sa înceapa confruntarea,oficialii au luat hotarârea ca meciul sa se amâne.

Miercurea viitoare turul,la Bucuresti,iar peste patru zile,returul la oaspetii nostri de azi.

Ramâne de solutionat problema celor care au platit biletele de intrare si care vor dori sa aiba acces pe stadion pe 16 martie.Grea problema.Sa speram ca cei competenti vor multumi pe toata lumea.

Altfel spus,natura i-a favorizat pe spanioli.Care sigur fi plecat cu halaul plin.

sorin_77711.03.2005 07:46

Poate ca daca se juca nu ne iesea jocul si uite asa natura a tinut cu noi... Nu poti sa sti nimic pana nu vezi, iar noi nu o sa vedem decat miercuri de ce natura nu ne-a lasat sa jucam aseara...

Sa speram ca miercuri va fi iar o furtuna dar de fotbal si joc in viteza a echipei noastre care sa ne conduca spre o victorie cat pentru o calificare fara emotii...

Grinch11.03.2005 11:53

eu cred ca dak se juca aseara ii omoram ! le dadeam scor dar asta e..

reddog11.03.2005 12:01

Inclin sa cred ca Grinch are dreptate, dar nici chiar la scor! Adevarul e ca Steaua e obisnuita sa joace in conditii "bune"..

dbd11.03.2005 12:03

nu stiu cum era mai bine sa jucam aseara...poate ii omoram sau nu ...nu stiu ? era totusi greshi pentru noi dar mai greu pentru ei !!! vremea ne-a dat o sansa de a castiga dar nu ne-a lasat UEFA ! :evil:

reddog11.03.2005 12:04

La valoarea voastra, ce naiba, numai cu vremea puteti castiga???

Grinch11.03.2005 12:21

Valoare o sa avem cand o sa stim sa dam gol si in deplasare . Ma refer in UEFA ca in campionat e cum a zis Gigi : Steaua si apoi o groapa imensa dupa care urmeaza Dinamo si restul .

reddog11.03.2005 12:27

Nu ma fa sa imi fac o parere poate eronata despre tine. Ai ajuns sa il citezi pe "inteligentul" de Becali? Atunci, e de rau! :(

dbd11.03.2005 12:31

dar nu cred ca te intereseaza pe tine pe cine judecam noi sau nu ...nu ?

Grinch11.03.2005 12:31

tu oricum ai o parere proasta despre mine : ca sunt stelist , ca te`am injurat probabil dar ma rog....Becali o fi el prost dar e prostul nostru care baga o gramada de bani , dar cand auzi un nume ca Borcea , scuzama dar e mai prost ca Gigi.

reddog11.03.2005 12:33

Nu am deloc vreo parere proasta despre tine, crezi ca daca esti stelist si injuri Dinamo am ceva cu tine? departe de mine gandul asta. Si cu Becali cu banii ai perfecta dreptate, dar pana sa ajungi sa citezi un om cu un caracter care lasa de dorit, e drum lung!

Grinch11.03.2005 12:36

probabil ca ai dreptate :)

dbd11.03.2005 12:39

si reddog tu chiar crezica in campionat o sa ne invingeti ?

reddog11.03.2005 12:41

Da, eu asa cred... dar ramane de vazut. :wink:

Grinch11.03.2005 12:42

la un derby se poate intampla orice , e ca si cum nu ai stii ce sa pariezi la un meci Real - Barcelona , dar o sa`i batem ca suntem mult peste ei la ora actuala.

dbd11.03.2005 12:43

da ai dreptate CREZI si DOAR TU ! :wink: :lol:

reddog11.03.2005 12:46

Ce te face sa crezi ca sunteti "mult" peste noi? Faptul ca ati batut o echipa in declin? Si chiar si asa, nu uitati ca sunteti destul de obositi, parca vad in prima etapa o faza gen "Poli Iasi".

Grinch11.03.2005 12:55

Pai singurul meci de care ma tem in afara de dubla cu villarreal in perioada asta e meciul de la Bistrita si apoi cel cu Dinamo. E logic sa se prezinte foarte relaxati cu Gloria si sa facem un meci slab.Si suntem peste voi (am precizat la ora actuala adik sezonu asta) pentru ca : v-am batut la voi acasa , noi o sa avem peste 1 sapt. 12 meciuri in UEFA voi ati avut 4 (2 cu Manchester in care nu ati aratat decat 20-30min ca aveti valoare si ca va puteti pune cu ei) si bineinteles pentru ca noi suporterii Stelei suntem peste voi .

reddog11.03.2005 12:57

Suporterii peste noi? Ma rog, e si asta o ipoteza de a voastra. Dar, vedeti-va deocamdata de meciul cu Villareal si apoi de campionat! Oricum acesta din urma e o cauza pierduta!

Grinch11.03.2005 12:58

de ce ?

reddog11.03.2005 13:02

Pentru ca va asteapta cateva meciuri foarte grele pe care cred ca le veti pierde. De fapt, nu cred, stiu!

dbd11.03.2005 13:03

nu pentru meciul cu Valencia ci asa E ! :lol:

reddog11.03.2005 13:16

Scuze, dar nu prea am inteles ce ai vrut sa spui. :?

horse3711.03.2005 14:09

am impresia ca esti una si aceeasi persoana (inca nu spun cine) care este stelist cand dinamovist. nu-ti inteleg felul de a fi. esti hemafrodit,a!?

ce vrei in definitiv cu stilul asta? stai linistit siteul poate trai si fara provocarile tale. sa fie o forma a schizofrenie ce te incearca? ai o personalitate dedublanta?

termina cu stilul asta, ar fi mai bine!

reddog12.03.2005 16:29

Tu pe zi ce trece ma convingi ca nu gandesti mai mult decat un cal, sau poate chiar mai putin. Fara suparare, dar poate imi spui si mie ce te face sa presupui ca sunt stelist? Cand voi avea nevoie de jigniri, te voi cauta ca vad ca te pricepi, dar sa nu spui ca nu te-am avertizat, Horse mic si...mai bine tac.

«12»