FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Golanski semneaza azi (Prosport)

fcsteaua.ro07.07.2007 23:01

Steaua îsi asigura linia centrala a apararii! Formatia din Ghencea s-a înteles cu Pawel Golanski, care va sosi în cursul zilei de azi în România.

Ros-albastrii le vor plati în urma acestui transfer lesilor de la Korona Kielce 1.250.000 de euro. Desi este fundas dreapta, jucatorul poate evolua si în centrul apararii. "Golanski este unul din cele mai mari talente ale fotbalului polonez. Voi ajunge mâine în România împreuna cu jucatorul si vom negocia contractul cu Steaua", a anuntat pentru ProSport impresarul fotbalistului, Iaroslaw Kolakowski. Fundasul polonez a marturisit si el zilele trecute ca si-ar dori sa ajunga în Ghencea.

"Steaua este unul din cele mai mari cluburi. Daca mi-ar placea sa joc la Steaua? Da, de ce nu? Intr-adevar, campionatul românesc nu este unul de referinta, dar toata lumea stie cum este sa joci la un club cu traditie, care evolueaza mereu în cupele europene. Cu siguranta nu ma tem de o plecare în România", a declarat Golanski pentru cotidianul polonez Dziennik.

Polonezii de la Zaglebie Lubin au aflat si ei despre transferul compatriotului lor în Ghencea. "Internationalul polonez si jucatorul lui Korona Kielce, Pawel Golanski, vrea sa se transfere si ar putea sa joace la adversara noastra din turul preliminar al Ligii Campionilor, Steaua", informeaza site-ul oficial al formatiei Zaglebie Lubin.

Pe de alta parte, Ruben Martin Pulido, aparatorul lui Getafe dorit de Steaua, ar putea deveni si el jucatorul formatiei din Ghencea, managerul sportiv al ros-albastrilor, Adrian Ilie, confirmând interesul pentru acesta. Mai mult decât atât, oficialii Stelei ar putea pleca în Spania pentru a parafa contractul cu fotbalistul.

"Nu ne-am înteles înca. Mai avem de stabilit unele detalii cu Pulido. De-abia dupa aceea am putea pleca noi la Madrid sa semnam contractul. El nu poate veni zilele astea, pentru ca se pregateste pentru nunta fratelui sau. Acum este în vacanta la Menorca. Oricum, zilele astea s-ar putea sa vina si alt jucator în Bucuresti", a declarat "Cobra".

"Am stabilit toate detaliile contractuale, iar peste câteva zile urmeaza sa semnez întelegerea cu Steaua. Il stiu pe Hagi, a fost un mare jucator, a evoluat la Real Madrid si la Barcelona", a spus Pulido, care nu poate sosi în România deoarece va asista la nunta fratelui sau.

shack3r08.07.2007 00:36

Avem in fata un campionat greu,iar acesti jucatori,de valori zic eu medii,se vor incadra imediat in cerinte si poate o sa joace chiar titulari.E bine ca avem concurenta pe posturi

w3bmaster08.07.2007 05:20

Ehh 1 a venit asteptam restu mai trebuie

Forza Steaua

RazvanOchirosii3008.07.2007 08:58

Ne Mai Trebe inca Un Fundas , Un Mijlocas Ofensiv...si Un Varf De Valoare..Si Suntem Acoperiti Pe Toate Posturile!!

Forza Steaua!!!INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!

White_R08.07.2007 09:04

Sa vedem ce poate si mai intai sa vedem ca a semnat

vasilestelistul08.07.2007 11:01

pana nu ii ceva oficial nu are rost sa ne facem iluzii in privinta jucatorului asa ca tre sa asteptam sa se confirme transferul in Ghencea

FORZA fularsteaua2

steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

samp8759905cbc1465af.jpg

cris10.07.2007 06:43

Nu stiu tare multe despre acest jucator dar am incredere in ce aduce Ilie , sper ca polonezul sa se ridice la cerintele Stelei .

Martin_Tudor1211.07.2007 17:03

eu ii urez succes! ce sa zic astept sa ne arate ce stie...si sa nu il supere pe oier ca pleaca si asta in 2 sap :blink: