FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcsteaua.ro vã recomandã:

fcsteaua.ro07.07.2007 11:32

În aceastã searã, începând cu ora 19, puteți urmãri pe Sport.Ro(TV Sport) primele douã meciuri ale unei echipe românești în actualul format al Ligii Campionilor, Anderlecht Bruxelles - Steaua București și Steaua București - Haiduk Split.

Aveți ocazia sa revedeți jucãtori emblematici din echipa anilor 90 precum Toni Doboș, Didi Prodan, Basarab Panduru, Costel Gâlcã, dar și actualul manager al echipei � Adrian Ilie, cu care Steaua domina autoritar campionatul intern și a fost la un pas sã treacã de grupele Ligii.

Ne-a lipsit șansa, dar și un arbitru corect în meciul din Ghencea cu Anderlecht (gol anulat al lui Marian Popa, la scorul de 1-1, pentru un offside inexistent). Cu o victorie în acel meci, Steaua ar fi reușit calificarea, mai ales cã a reușit în ultima rundã o victorie de rãsunet pe terenul croaților de la Haiduk Split, cu scorul de 4-1.

Din grupa Stelei mai fãcea parte Benfica Lisabona.

Vã reamintim cã Steaua este singura echipã româneascã ce a participat în actuala competiție a Ligii Campionilor!

Vizionare plãcutã!

AmuntBoy07.07.2007 11:38

daca poate cineva sa inregistreze

viostelistul07.07.2007 11:39

Abia astept sa vad meciurile! Bine ca mai au si cei de la sport.ro idei bune! Sper ca le inregistreaza cineva si le pune si pe site! [-o< :D Vizionare placuta tuturor! ;)

CNCT07.07.2007 12:37

Astea sunt meciuri de colectie.Daca cineva are posibilitatea sa le inregistreze si sa le urce pe tracker ar fi prea frumos.

cristioto07.07.2007 13:29

Vrea cineva comentariul original al TVR (Gradinescu, etc) ? :D

bogdan_b07.07.2007 13:38

La 19:00 sunt la fotbal in liceu :sad2: poate inregistrati si voi :rolleyes:

stelista_yo07.07.2007 14:26

stiti cumva daca vor mai fi transmise si meciurile din sezonul trecut al UCL?

LeoKinG07.07.2007 15:12
stiti cumva daca vor mai fi transmise si meciurile din sezonul trecut al UCL?

Da o sa fie si alea...cel putin asa cred!

bad_joke07.07.2007 15:29

O sa fiu injurat,o s afiu acuzat de supoeterii Stelei ca nu sunt stelist adevarat,dar mie sincer nu-mi plac meciurile vechi,nu stiu de ce ,dar sunt sincer,poate ca sunt niste jucatori emblematici,dar mie nu-mi plac meciurile in reluare,decat cele pe care le-am vazut in carne si oase,eu personal,dar cine stie poate o s ama uit,mie sincer s afiu nu-mi place tipu acela de fotbal lent,desi e de 2 ori mai rapid fatza de ce joaca Steaua acuma,ca s afiu mai corect de 2 ori fatza de ce juca Steaua in sezonu trecut

razvan_cmi07.07.2007 16:15

Rog frumos pe cineva sa le inregistreze sau ceava de genul asta si sa le bage pe trackerpentru ca nu am cum sa le vad .

A mai fost si cel cu Lens full dar a fost scos foarte repede de pe tracker . Mai poate cineva sa l bage pentru upload???

Multumesc anticipat!

White_R07.07.2007 17:51

Spre deosebire de Steaua de azi Steaua de atunci a lui Ilie Panduru,Rosu si Galca avea jucatori care stiau si sa dribleze

The Flyer07.07.2007 18:34

misto!da' cind am revazut echipamentul ala de rahat cu rosu-alb............cea mai timpita idee!astept meciul cu juve si golul lui del piero!a fost fabulos!daca nu ma insel in poarta era stelea!

w3bmaster08.07.2007 05:15

Am vazut cu Anderlech

Cu Haidyck am isit in oras

Hmm si eu astept meciu cu Juve / cand Lacatus il lua la mijto pe Del Pierro doamne ce echipa aveam / ce jucatori

bogdan_b08.07.2007 11:49

Astazi , duminica ora 19:00 pe Sport.ro(TvSport) Steaua-Benfica , Benfica-Steaua! maine la ceeasi ora pe acelasi post , Steaua-Anderleht , Steaua-Haijduck Split , si marti la fel dar Steaua cu alte echipe!

strezahuzum08.07.2007 17:50

Aha .... ma uit la meci si-mi amintesc ce-a fost atunci. Pai imi dau seama de la cine a invatat nea Porcodean regulile arbitrajului ... de la domnul Elleray !!

Lasand asta la o parte ... offf, ce echipa aveam atunci : Prodan, Stangaciu, Panduru, Militaru, Rosu, Parvu, Galca, Filipescu .... Aia erau jucatori, nu gluma ! In vremea aia alde Gigel si Banel n-ar fi prins nici macar banca de rezerve.

The Flyer09.07.2007 08:09
Aha .... ma uit la meci si-mi amintesc ce-a fost atunci. Pai imi dau seama de la cine a invatat nea Porcodean regulile arbitrajului ... de la domnul Elleray !!

Lasand asta la o parte ... offf, ce echipa aveam atunci : Prodan, Stangaciu, Panduru, Militaru, Rosu, Parvu, Galca, Filipescu .... Aia erau jucatori, nu gluma ! In vremea aia alde Gigel si Banel n-ar fi prins nici macar banca de rezerve.

pe vremea aia nu carau nici macar mingile!