FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Telenovela Chivu

ManiaCU05.07.2007 15:24

Nu mai poti deschide televizorul, nu mai poti asculta radioul, nu mai poti deschide unul din "ziarele" noastre electronice...ca esti bombardat cu stiri despre marele capitan al Romaniei, Cristi Chivu. Dat ca transferat sigur la Inter , Barcelona , Real si alte echipe titanice de vreo doua luni, cei din presa nu se mai satura sa-i tot faca propaganda. Eu cred ca el de fapt nu a avut nici macar o oferta amarata. S-au facut emisiuni "speciale" pentru marele lui transfer, toti jucatorii si-au dat cu parerea, antrenorii i-au dat fel si fel de sfaturi dar totusi nimic nu s-a concretizat. Eu zic ca s-a ajuns prea departe! Nu mai suport sa vad in fiecare zi aceleasi si aceleasi stiri stupide despre Chivu si transferurile lui esuate. Sunt destul de sigur ca el o sa ramana acolo unde este si toate aceste stiri de doi lei sunt in lipsa altora pe timp de vara...

P.S. parerea mea e ca n-are fata de Barca sau Real...

forever_STEAUA05.07.2007 15:38

Si din moment ce nu mai suporti sa auzi doar de transferul lui Chivu, te-ai hotarat sa deschizi un topic despre... transferul lui Chivu!

PS: Tembelizorul tau nu are telecomanda? Daca raspunsul e da, stii sa o folosesti? :laugh:

Khalid05.07.2007 15:45

Maniacule, presa romana preia informatia de la marele ziare ale Italiei si Spaniei. Informatiile nu apar pe sport.ro, fanatik etc. ziare care produc singure transferuri, sume de transferuri. Intra pe www.as.com sau www.marca.com si vezi pe prima pagina daca nu gasesti numele lui Chivu. Iar cele 2 ziare sunt ceva in genul lui "The Sun" pentru sport. Un sambure de adevar este, chiar si pe site-ul oficial a lui Inter a aparut o informatie cum ca Inter tinde sa iasa din cursa pentru transferul lui Chivu din cauza celor 2 cluburi spaniole Real si Barca. Bafta.

P.S: Aboneaza-te la Boom. Sa vezi Seria A in direct si totodata meciurile f bune facute de Chivu in tricoul lui AS Roma si dupa aia spui ca nu are fata de Real sau Barca. Cate meciuri cu Chivu ai vazut inafara de cele de la echipa nationala?

ManiaCU05.07.2007 15:58
Si din moment ce nu mai suporti sa auzi doar de transferul lui Chivu, te-ai hotarat sa deschizi un topic despre... transferul lui Chivu!

PS: Tembelizorul tau nu are telecomanda? Daca raspunsul e da, stii sa o folosesti? :laugh:

Eu vroiam sa stiu doar ce parere au altii despre chestia asta , nu era vorba de telecomanda... :laugh: Nu mai are voie omu` sa deschida un topic ca repede ii sariti in cap ...

@Khalid ... poate ai dreptate , nu am boom TV si nu pot sa zic ca am urmarit evolutiile lui Chivu foarte mult. Doar mi-am dat si eu cu parerea...n-am zis ca nu e un jucator valoros, doar cred ca n-are valoare de Barca sau Real...

c.ronaldo1707.07.2007 13:39
Nu mai poti deschide televizorul, nu mai poti asculta radioul, nu mai poti deschide unul din "ziarele" noastre electronice...ca esti bombardat cu stiri despre marele capitan al Romaniei, Cristi Chivu.

Misto, mi'ar placea sa am TV-u' tau. Eu de fiecare data cand deschid TV-u fie apare Tom si Jerry, fie vreo telenovela, ori politica.

PS: Mi'e imi place telenovela asta cu Chivu. Asta'i farmecu'... Si in plus, decat sa ii vad mecla lui Becaliot, mai bine il vad pe Cristi...

DannY_107.07.2007 16:39

Maniacule,dau peste tot de tine :tongue:

Alex_9109.07.2007 17:51

Toata lumea a spus ca Chivu va pleca la barselona . Victor Becali a anuntat ca Cristi Chivu nu vrea sa plece de la Roma pentru ca mai are un an .Grupare italiana vor sa-l vanda pentru ca va ramane liber de contract si nu vor mai primi nici un ban .

MadFroG15.07.2007 09:40

Sper sa-l linseze fanii Romei . Il intereseaza doar banii , pe el si pe impresarii lui mafioti . Nah, sunt prea prosti ca sa fie mafioti .

Z3US15.07.2007 11:38

Cred ca ramane pana la urma tot la Roma, Chivu daca e fraier...

cristi_mold17.07.2007 14:05

Si toata aceasta telenovela s-a terminat. Chivu a ramas la Roma