FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sansa lui Zenga.

Teoctist10.03.2005 10:02

Sansa lui Zenga de a fi curtat de o echipa din puternicul campionat spaniol,consta de fapt într-un complex de factori.

In primul rând pentru ca e italian,exponentul unui fotbal atât de evoluat.Apoi pentru ca a fost un mare jucator.In al treilea rând,dar tocmai de aceea,pentru ca a avut sansa sa preia Steaua.O echipa deja puternica la acea ora,careia trebuia sa-i induca un alt stil de joc.Mai direct,mai verticalizat.Tocmai asta a facut Zenga.E drept ca de câteva ori a fost ajutat de divinitate.

Daca Piturca nu ar fi demisionat,daca MM Stoica nu s-ar fi gândit la el si daca Ciobanul nu ar fi fost de acord sa antreneze Steaua,Walter Zenga ar fi ramas în mod sigur si în aceasta clipa,doar o posibila varianta pentru echipe din esaloanele inferioare ale ale tarilor cu fotbal de top.

Sansa lui Zenga se numeste FC Steaua Bucuresti.

Steaua,cu tot ce înseamna ea,inclusiv suporterii,a creat o aureola deasupra capului sau.

A pleca acum de la Steaua,ar însemna un risc pentru el.Ar fi mai bine sa continue si sa-si confirme sie si tuturor ca poate sa faca pasul catre alte orizonturi.

ADRIAN PACURAR10.03.2005 10:43

Eu spun si recunosc , la inceput m-am speriat rau ca vine Zenga , acuma n-am ce face recunosc e meserias , stie si culmea nu va pleca inca , stii de ce , pt cred ca s-a indragostit de atmosfera din Ghencea.

Grinch10.03.2005 10:43

Teoctis ai mare dreptate! Dak Walter ajunge la o echipa mare sa nu uite de unde a plecat si sa ne puna o vorba buna :) , poate chiar sa ia stelisti la echipe mari sa evolueze si nationala ca e distrusa !

horse3710.03.2005 11:33

am fost pt el si nu m-am inselat. mi-am zis, ba baiatule ai vazut ce a facut cu nationalul!? si mi-am raspuns...are o scoala de antrenori facuta pe bune, este un tip ambitios avid de rezultate. fi constient ca nu va da cu piciorul sansei care i s-a oferit de a antrena echipa nr din Romania. el vrea in italia, el vrea ca publcul italian sa-l aduleze precum atunci cand era la inter. iar Steaua este sansa lui.

eu spun sa dea domnul ca noi sa nu ne oprim aici dar daca se mai adevereste si "simtirea" lui gg ne-am pupat pe bot de Walter. nimic nu-l mai poate oprii la noi. marile cluburi din europa ii vor inainta contracte grase iar el dus va fi. si oare nu ar merita!? eu zic ca da.

ps. in toate posturile noastre despre antrnori uitam de cineva. acesta este pedrazzini. am amintit de el pt ca eu cred ca el este arhitectul Stelei. el nu este foarte vizibil dar daca Steaua astazi face asemenea meciuri trebuie sa stim ca signore pedrazzini este "vinovat" pt conditia lor fizica. forban mortua estem.

sorin_77710.03.2005 13:14

Marca scrie ca are sanse foarte foarte mici sa mai fie cooptat de Bilbao... care vrea sa aduca un antrenor din esalonul secund care a avut rezultate foarte bune si care merge pe aceeasi idee tactica ca actualul antrenor

dbd10.03.2005 15:26

Zenga vrea la Bilbao dar inca nu l-a chemat nimeni...doar se zvoneste ...nu ?

sorin_77710.03.2005 15:29
Zenga vrea la Bilbao dar inca nu l-a chemat nimeni...doar se zvoneste ...nu ?

Se zvonea... Dar Bilbao nu il mai vrea... a gasit o solutie...

Zenga nu va ajunge in Spania la Bilbao... Dar cine stie, daca castigam finala cupei UEFA poate sa ajunga si la INTER... de ce nu?!?!?

Teoctist10.03.2005 21:10

Eu sper sa mai ramâna la Steaua si sa-si confirme valoarea.

Virgil11.03.2005 19:35

Cred ca va ramâne.

Mystical_Phantom12.03.2005 03:23

Eu cred ca Zenga a jucat un rol foarte important in victoria Stelei si mentinerea ei pe primul loc in Divizia A!!!! Nu cred ca am fi ajuns in UEFA daca Steaua era antrenata in continuare de Victor Piturca!!! :D

Virgil12.03.2005 07:37
Eu cred ca Zenga a jucat un rol foarte important in victoria Stelei si mentinerea ei pe primul loc in Divizia A!!!! Nu cred ca am fi ajuns in UEFA daca Steaua era antrenata in continuare de Victor Piturca!!! :D

E posibil sa fie asa cum spui.

Grinch12.03.2005 09:01

Piturca e un antrenor foarte bun , Zenga e un pic mai bun ca el.