FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua l-a luat pe Jose Fonte (Sport.ro)!

fcsteaua.ro04.07.2007 13:11

21949163_jose-fonte.jpgSteaua L-A LUAT PE JOSE FONTE DE LA ESTRELA AMADORA PE 1.000.000 DE EURO

Steaua se misca repede dupa plecarea lui Paraschiv si cauta intariri in sistemul defensiv. Portughezul Jose Fonte, de la Estrela Amadora, este noul venit la Steaua, Gigi Becali platind un milion de euro pe el.

E fundas, are 24 de ani, 1.86 m inaltime, iar Steaua s-a batut cu Crystal Palace pentru transferul portughezului.

Dupa accidentarea lui Ghionea, Hagi a cautat repede inlocuitori, iar Adi Ilie si-a trimis "iscoadele" in Europa. Jose Fonte apartine Benficai Lisabona, care l-a imprumutat la Amadora la inceputul sezonului trecut.

Nici adversara Stelei din Liga, Zaglebie Ljubin nu sta mai prejos. Polonezii au luat si ei un portughez de la Amadora, pe Tiago Gomes. Diferenta dintre Steaua si Zaglebie e ca Gigi Becali a scos 1 milion pentru un jucator, polonezii cheltuind 1 milion pentru 5 jucatori.

cris404.07.2007 13:19

"Nu este adevarat ca l-am transferat pe Jose Fonte. Este un jucator care ne intereseaza, despre care am cerut informatii de la impresari, dar deocamdata atit. Daca il vom transfera vom anunta oficial", a declarat Adrian Ilie pentru FANATIK.

nu vad ce rost mai avea stirea...

Tupac Amaru04.07.2007 13:25

Un inceput bun.

Ne mai trebuie jucatori insa....

Stau si ma intreb: cum o fi gandit Olaroiu sezonul acesta cand iata, suntem atat de descoperiti pe toate posturile....

fane_casieru04.07.2007 13:29
Un inceput bun.

Ne mai trebuie jucatori insa....

Stau si ma intreb: cum o fi gandit Olaroiu sezonul acesta cand iata, suntem atat de descoperiti pe toate posturile....

Stia de mult ca o sa plece d`aia nici nu l-a mai interesat.

vasilestelistul04.07.2007 13:40

SA SPERAM ca VA FII UN JUCATOR BUN SI UN BUN INLOCUITOR pentru Ghionea CAT VA LIPSI EL

MAI AVEM NEVOIE DE TRANSFERURI

forza fularsteaua2

bogd4n04.07.2007 13:44

si pe wikipedia scrie la fel...cred ca s-au luat de acolo

steaua_polara04.07.2007 14:14

daca vreau scriu si eu pe wikipedia... ca l-a luat Steaua pe Henry... Pe wikipedia poti sa scrii ce vrei! asta ca sa stii :D

dan_pantelimon04.07.2007 14:42
axl2304.07.2007 14:45

Nu m-as entuziasma prea tare pana stirea nu devine oficiala.

cris404.07.2007 14:48
cica si golanski ala a semnat: http://www.sport.ro/stiri/10970/E-SIGUR-GO...-CU-Steaua.html

sport.ro sunt niste infecti frate... nu te mai lua dupa ei... pana nu vad oficial ca sunt la Steaua nu cred ... citeste si declaratiile lui Adrian Ilie referitoare la acel portughez !

Horica04.07.2007 14:48

Adi Ilie spune ca nu este adevarat...nici nu mai are rost sa ne bucuram cand vedem asemenea titluri pentru ca mai toate is facute sa-si atraga vizitatori. Pana nu se anunta oficial putem sta linistiti si sa citim fara prea mult intes bancurile scrise pe diverse siteuri de sport. Sper ca in urmatoarele zile sa se ajunga la un acord cu cat mai multi jucatori, si sa-i vedem anuntati pe siteul oficial.

Lucas04.07.2007 15:03

Daca Golanski vine la Steaua este intr-adevar un transfer reusit. Poate cel mai bun dupa Neaga. Este un jucator polivalent, care se descurca bine si pe partea dreapta si in centru, asadar doua castiguri dintr-o lovitura.

Repet: DACA! Sport.ro este un fel de "Libertatea" al presei sportive asa ca pana nu auzim confirmarea din gura lui Adi Ilie, nu putem crede nimic.

vanfootball04.07.2007 15:31

Ce ma deranjeaza la tantalaii astia de la Sport.ro e ca nu dau sursa la niciun transfer. De unde stiu ei ca un transfer e finalizat sau nu? Sa ne spuna si noua cine i-a informat: impresarul, presedintele clubului, jucatorul, un copil de mingi...

Ce-au astia de pe Sport.ro, au luat-o razna? Ne transfera cate un jucator pe minut? Cred ca site-ul a fost hackuit de niste copii care se joaca pe-acolo cu stirile. :))))

eddie the 'ead04.07.2007 15:59

E suficient sa te uiti o data la sport.ro ca sa-ti dai seama ce "profesionalism" e acolo. Iar stiri de genul asta am vazut si la case mai mari (aia cu Riquelme la Everton, parca). Sa-l vad eu cu tricoul rosu-albastru in mana si atunci m-am linistit.

SirMihaita04.07.2007 17:13
daca vreau scriu si eu pe wikipedia... ca l-a luat Steaua pe Henry... Pe wikipedia poti sa scrii ce vrei! asta ca sa stii :D

pe wikipedia poti sa scrii si tu...dar se sterge daca nu este autentic tre sa dai citat... dezinformarile sunt sterse... si momentan tre sa ai cont acolo ca sa poti sa editezi ca au fost prea multe idiotenii...

SSK04.07.2007 17:59

Si la stirile TVR1 Radu Naum a spus: "Golanski este deja transferat". Oricum, pana nu avem confirmarea de la un membru al staffului sau de pe situl oficial, e bine sa fim circumspecti.

w3bmaster05.07.2007 00:00

Cand se confirma e bine .

Forza Steaua

cristioto05.07.2007 14:26

Stati linistiti, nu va luati dupa sport.ro. Aia dau "bombe" zilnice, doar ca sa fie citati.

Am vorbit cu Adi Ilie despre Fonte si mi-a transmis ca "Nu este nimic adevãrat, noi nu l-am transferat pe fotbalist. Sunt doar discuții, pentru cã Estrela doreste sã ni-l împrumute, cu opțiune de prelungire, iar noi nu dorim acest lucru. Suntem în faza negocierilor, nu înțeleg de unde atâtea speculații".

forever_STEAUA05.07.2007 14:54

@Cristi

De Golanski nu a zis nimic?

cristioto05.07.2007 19:52

Golanski e al Stelei 100% :)

SSK06.07.2007 09:24

Otopene, cred ca a crescut inima-n tine de cand e Hagi antrenorul Stelei :)

Matteo06.07.2007 09:38
Golanski e al Stelei 100% :)

ce bine....cand se va oficializa transferul?

cris11.07.2007 14:59

Ce mai ii si cu asta ? De unde a aparut ? Astia de la stiri is jenanti , dar uite ca stiu astia si pretul .

Sylvyx14.07.2007 14:12

PEnibil asta na venit la Steaua.