FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De la public ce așteptați? ZENGA a inteles !!!

ADRIAN PACURAR09.03.2005 08:47

" În Ghencea e o atmosferã extraordinarã. Suporterii sînt alãturi de noi și ei cînd vin la stadion trebuie sã vadã jucãtorii murind pe teren, adicã sã-i vadã pe fotbaliști cum aleargã dupã orice minge, dupã orice balon care pare pierdut și care nu trebuie lãsat sã iasã afarã. Vor sã vadã atitudine și atunci vor fi lîngã echipã. Sã vã spun ceva, cu o atmosferã ca la meciul cu Valencia, puține echipe pot rezista în Ghencea. " am preluat o parte , din interviul pe care Zenga , l-a acordat in gazeta sporturilor de azi , ma bucura ca antrenorul Stelei a priceput ce dorim noi suporterii stelisti , un lucru pe care l-am tot scris pe forum "jucãtorii murind pe teren" si atunci infernul va fi in Ghencea indiferent de scor , dar acest lucru unii dintre suporterii Stelei nu l-au priceput si s-au grabit sa ne spuna ca numai sa criticam suntem buni. :)

Neaga8809.03.2005 09:40

PAROL! :D gg Adrian ! Steaua 4 - 0 Villareal ... pe infernul din Ghencea ! (infern pentru adversari ... paradis pentru noi, stelistii !!)

Teoctist09.03.2005 10:15

De la public zici ? Ce asteptam ? Noteaza !

Sa umple tribunele pîna la refuz,sa sustina în permanenta echipa,sa creada tot timpul în victorie.Sa fie la fel de mare ca la precedentul meci din UEFA.Sa fie al 12-lea jucator în teren.

Nu cred ca jucând în 12 le putem ceda vreun punct din cele 3 puse în joc.