FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banul bate...

horse3701.07.2007 21:02

Dragostea, fidelitatea fata de culorile unui club la care ai jucat? Iata ce a declarat antrenorul Romei despre "nea Chivu"...

Indiferent de destinatia lui Chivu (27 de ani), este cert faptul ca el nu va mai evolua in sezonul viitor la AS Roma, informatie confirmata si de Luciano Spalletti, antrenorul echipei din capitala Italiei. "Chivu a fost onest pana la capat. El mi-a explicat ca in luarea deciziei a tinut cont de bani, varsta si prime", a precizat Spalletti.

Hai, la mai mare Cristianeeeeee...

Wally01.07.2007 21:48

Se aseamana foarte mult cu situatia lui Paraschiv...

JDERUL02.07.2007 06:42

Jucatorii vin si pleaca in functzie de interesul material sau de gloria pe care i-ar putea-oferi echipa la un moment dat.Nu trebuie sa fim suparatzi pe ei din acest motiv.Pana la urma,fotbalul este si un mod de a-si castiga exjstentza si,asa cum noi sutem interesatzi sa avem un serviciu mai bine platit sau care sa fie o trambulina pe scara implinirii profesionale,vor sa castige cat mai mult.Nu trebuie sa ne supere acest fapt.Este firesc si oricare dintre noi am face acelasi lucru.Haidetzi sa nu fim misogini.Noi trebuie sa le multzumim pentru modul in care isi fac datoria fatza de clubul la care activeaza,iar atunci cand sa le uram noroc in activitatea viitoare.bineintzeles trebuie sanctzionatzi cei care fac declaratzii defaimatoare la adresa fostei echipe,numai ca sa intre in gratziile noilor fani.

Un exemplu:

Mie n-o sa-mi placa niciodata daca G.Popescu ar veni la Steaua pentru ca adeclarat : c

-ca a fost adus si tzinut cu Forza la noi,expunand o intreaga telenovela cu securisti care-l amenintzau si A.Paunescu intervenind pe la ,,inalte foruri de partid si de stat"si alte baliverne de genul acesta menite sa impresioneze pe cei care nu stiu cum stateau treburile astea cu impotrivirea fatza de ,,partid"in regimul trecut.

-ca iubeste mare sa dragoste este U.Craiova.Normal zic si eu.Dar,.....cand se intoarce sa joace din nou in Romania,refuza U.Craiova si se face potaie.Pai cum stam cu dragostea mai baciule?Echipa olteana avea mare nevoie de el atunci,dar lacomia a intrecut ,,dragostea"

Mai mult,ajuns impresar ii fura practic Craiovei doua tirnere sperante Rada si Stancu(va mai amintitzi episodul de la aeroport cand cei doi au fost practic rapitzi si dusi in curtea ciorilor) pentru ca avea un interes financiar.

Aceste lucruri mie imi spun ca nu are caracter.De aceea nu l-as dori niciodata la Steaua indiferent in ce ppostura ar veni!