FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Paraschiv pleaca" (sport.ro)!

fcsteaua.ro30.06.2007 22:46

567563266_25437_timbru.jpgCapitanul Stelei din Champions League va pleca in serie B din Italia, chiar daca Hagi l-a rugat de doua ori sa nu-l lase la greu.

" Imi respect promisiunea ", a anuntat Gigi Becali, care s-a rugat de Paraschiv alaturi de Hagi. Steaua va lua 500 de mii de euro, iar Paraschiv va lua 250 de mii, cu 40 la suta in plus fata de Steaua, plus onoarea de a fi seful fratelui lui Kaka.

"Eu ca antrenor mi-l doream, dar trebuie sa-l intelegem. La munca asa e, sunt probleme, sunt lucruri de gestionat. El doreste sa aiba o experienta afara. Am vorbit cu el de 2 ori si mi-a spus ca doreste foarte mult sa aiba experienta. Pana la urma, o sa tinem cont de dorinta lui", a declarat antrenorul stelist.

JDERUL30.06.2007 23:21

Despre Para am mai vorbit.Nu trebuie decat sa-i multzumim pentru tot ce a facut pentru noi si sa-i uram succes mai departe in cariera!

Are posibilitatea de a castiga mai mult nu? Si pana la urma totzi suntem conditzionatzi de bani in viatza de zi cu zi.

Mult respect si succes in continuare Para!

Cristocea_30.06.2007 23:34

TE VOM IUBI MEREU!!

Respect Para pentru tot

AndyQ01.07.2007 00:13

Eu cred ca e de bun augur despartirea asta. Poate mai mult pentru Paraschiv decat pentru Steaua. Asta la inceput, pana se acopera postul.

Citez: "Nimeni nu-i de neinlocuit, dar de cele mai multe ori e nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura"

Sunt de parere ca Paraschiv si-a facut datoria fara de Steaua cu varf si indesat dar era momentul sa-l lasam sa plece, atat pentru el cat si pentru noi. Cred ca daca nu se realiza acest lucru, Paraschiv s-ar fi plafonat tocmai din cauza acelui "daca..." si n-ar mai fi fost un jucator cu randament.

Pe de alta parte inca nu-mi pot imagina cum o sa traim ziua in care jucatorii ajunsi la Steaua se vor considera drept in apogeu de cariera. Cred ca in cativa ani, in momentul in care Steaua o sa mai faca una alta prin Europa, o sa poata declara ca aici isi doreau sa ajunga si nu au de gand sa plece. E nevoie de performanta, setea-i mare rau. De prea multa vreme suntem outsideri in mai toate competitiile...

cozmin01.07.2007 00:24

E bine totusi ca pleaca cu capul sus.Multumim Para!

w3bmaster01.07.2007 00:29

Mie sincer mi se pare patetica aceasta mentalitate de roman

Cu asa mentalitate nu vom ajunge prea sus :(

vanfootball01.07.2007 06:24

Stati linistiti, ca Para nu pleaca din cauza lipsei performantelor. Pur si simplu va primi mai multi bani acolo.

In orice caz, nu prea mai avea loc in echipa si cred ca si-a dat seama de asta.

Multa bafta, Sorine!

bibbi01.07.2007 06:54

Pacat pentru el este un jucator ffff bun.

Multumim Para pentru tot ce ai facut pentru aceasta echipa si iti uram bafta!

Asta este,acolo castiga mai mult,desigur in astia 8 ani decand este la Steaua a facut multe lucruri bune pe echipa.

Te IuBim Para! :wub: steagcruce2

vanfootball01.07.2007 07:30
Pacat pentru el este un jucator ffff bun.

Multumim Para pentru tot ce ai facut pentru aceasta echipa si iti uram bafta!

Asta este,acolo castiga mai mult,desigur in astia 8 ani decand este la Steaua a facut multe lucruri bune pe echipa.

Te IuBim Para! :wub: steagcruce2

Intr-adevar, pacat de el. O sa aiba un salariu de 3-4 ori mai mare decat acum, o sa se bronzeze pe coasta Adriaticii, posibil sa joace in Serie A la anul...Dureros, chiar nu inteleg de ce ne lasa. :tongue:

stelutawillis01.07.2007 09:15

Paraschiv, sper ca ai luat o decizie buna si ca te-ai gandit f. bine...

Eu cred ca era mult mai bine sa ramai la Steaua, dar este decizia ta si sper sa realizezi ce ti-ai propus.

Mult succes.

forzza Steaua

shack3r01.07.2007 10:14

Sincer,Paraschiv incepuse sa se ,,plafoneze".E mai bine totusi ca a plecat,lasa locul altora mai in forma si de ce nu mai valorosi,cum ar fi Bicfalvi.

Oricum,succes acolo unde te vei duce !

Reptile1901.07.2007 14:18

Pana la urma o sa ajunga si el ca Neaga sa zica ca da bani numai sa mai joace la Steaua? vom trai si vom vedea... :)

Wigh01.07.2007 15:16

fain. Mai pleaca un jucator. Evident Jiji v-a aduce un jucator din Liga a doua liber de contract pe salariu mic. Doar ce **** mea stapanul luminii arhicunoscut in cluburile de gay vrea sa faca performanta. De ce nu aduce un jucator mai bun ca Paraschiv???? TE VOM IUBI MEREU!!!! SCZ DE INJURATURI DAR AVDA ca TOT PLEACA JUCATORI SI NU VINE NIMENI BUN:|

axl2301.07.2007 15:51

Drum bun si succes, tigrule! Sa dai de mai bine.

vampiru01.07.2007 16:30
Sincer,Paraschiv incepuse sa se ,,plafoneze".E mai bine totusi ca a plecat,lasa locul altora mai in forma si de ce nu mai valorosi,cum ar fi Bicfalvi.

Oricum,succes acolo unde te vei duce !

sincer inaitea lui Para.... au inceput sa se palafoneze suporterii....dece nu-l lasam poate omul vrea sa incerce (italia, franta ect) plm...

multa bafta ...Para .....!!!!

Martin_Tudor1203.07.2007 18:50

hmmmm...imi aduc aminte de Laurentiu Rosu,asa a fost si cu el si nu sa mai auzit nimica de el decat acuma ca mai vine pe la nationala...ce sa zic sunt 100% sigur ca va intra intr-o umbra totala si nimeni nu va mai auzi de el...pacat

mountytoma03.07.2007 20:38

eu sunt convins ca daca Steaua nu era din Romania, Paraschiv nu pleca. si mai cred ca daca Becali nu era patronul Stelei, Paraschiv iar nu pleca.

eu sunt convins ca a plecat de la Becali din Romania, si de accea il felicit pentru alegerea facuta si ii multumesc pentru ce a facut pentru noi!