FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

d'aia ne place fotbalul

horse3709.03.2005 07:08

pe un stadion din "micuta londra" s-a jucat un meci de fotbal. daca si voi l-ati vazut, comentatil. eu unul inca sant mut. cinci goluri intr-o repriza si alergatura cat pt trei meciuri tip divizia a. cred ca legendarul alergator de fond si semifond, emil zatopek ar fi spus am obosit numai pot sa alerg, dupa prima repriza.

incredibil cata disponibilitate la efort si daruire.

pacat barca, dar asa a fost sa fie.

si inca ceva, spitul lui ronaldhinio ar trebui sa fie predat pustilor atunci cand deprind tainele fotbalului ca lectie obligatorie.

uite d'aia ne place fotbalul si poate maine pe la zece trecute seara vom privi cu incredere catre returul din spania!

Grinch09.03.2005 16:56

Urasc Chelsea dar trebuie sa recunosc ca au echipa! Oricum magicul Ronaldinho a fost peste Chelsea .

Virgil13.03.2005 18:09

Ronaldinho e într-adevar un fotbalist din alta galaxie.Ceea ce face cu mingea nu cred ca au mai facut si nu fac multi,de când s-a inventat fotbalul.

Rezultatul si calificarea au fost la mâna lui Colina,care la golul 4 al englezilor trebuia sa fluiere fault la Valdez si sa anuleze golul.

S-ar fi calificat Barca si totul ar fi fost cât se poate de normal.

Barca a fost mai buna decât Chelsea,iar Colina a fost mai penibil decât Urs Mayer la meciul nostru de trista amintire cu Danemarca.

Un meci fulminant care s-a terminat prea repede.

Totul ar fi fost de nota maxima.Incepând cu tribunele pline,gazonul impecabil,meci între superprofesionisti,etc.Daca acest Colina nu ar fi viciat rezultatul si nu ar fi stabilit dupa bunul lui plac echipa calificata.

reddog14.03.2005 14:54

Nu degeaba a fost desemnat ca fiind cel mai bun jucator. Pacat de Barca...