Andrey s-a pregãtit ieri cu Steaua II, dar a fost înștiințat cã trebuie sã se alãture lotului mare, aflat în cantonament în Austria
Deși finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat în urmã cu cîteva zile cã îl va trimite pe Andrey Nazario la echipa a doua, viitorul portarului brazilian la roș-albaștri pare sã capete un nou contur.
Asta dupã ce, ieri, managerul Adrian Ilie a anunțat cã îl așteaptã pe jucãtor în cantonamentul primei echipe, în Austria.
"Andrey a fãcut vizita medicalã la București, a trecut-o cu bine și îl așteptãm în cantonament aici, la Kaprun, pentru a se pregãti cu echipa mare. Situația se poate schimba doar în cazul în care va primi vreo ofertã din altã parte", a precizat "Cobra".
Pînã la anunțul fãcut de manager, goalkeeperul sud-american a apucat sã facã deja primul antrenament cu lotul echipei de tineret.
"Mi-am fãcut tratamentul de recuperare în Brazilia și sînt apt din punct de vedere fizic. Eu o sã mã pregãtesc unde mi se va spune. Mai am trei ani de contract cu Steaua și vreau sã-i duc pînã la capãt", a spus Andrey la finalul ședinței de pregãtire de asearã.