FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se întoarce Andrey (GSP)!

fcsteaua.ro28.06.2007 22:27

Andrey s-a pregãtit ieri cu Steaua II, dar a fost înștiințat cã trebuie sã se alãture lotului mare, aflat în cantonament în Austria

Deși finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat în urmã cu cîteva zile cã îl va trimite pe Andrey Nazario la echipa a doua, viitorul portarului brazilian la roș-albaștri pare sã capete un nou contur.

Asta dupã ce, ieri, managerul Adrian Ilie a anunțat cã îl așteaptã pe jucãtor în cantonamentul primei echipe, în Austria.

"Andrey a fãcut vizita medicalã la București, a trecut-o cu bine și îl așteptãm în cantonament aici, la Kaprun, pentru a se pregãti cu echipa mare. Situația se poate schimba doar în cazul în care va primi vreo ofertã din altã parte", a precizat "Cobra".

Pînã la anunțul fãcut de manager, goalkeeperul sud-american a apucat sã facã deja primul antrenament cu lotul echipei de tineret.

"Mi-am fãcut tratamentul de recuperare în Brazilia și sînt apt din punct de vedere fizic. Eu o sã mã pregãtesc unde mi se va spune. Mai am trei ani de contract cu Steaua și vreau sã-i duc pînã la capãt", a spus Andrey la finalul ședinței de pregãtire de asearã.

shack3r28.06.2007 22:39

Poate ca daca Hagi venea mai devreme mai ramanea cel putin Elton.Dar asta e,Steaua nu asta in niciun jucator.

DONNATELO28.06.2007 23:33

ar trebui tinut in lot nu e un portar chiar asa de rau !!!!!!!

r.ochirosii29.06.2007 06:16

si totusi.... sa nu facem aceeasi greseala ca si cu Carlos... sa-i mai acordam o sansa ca totusi e om, dar nu in meciuri mari,decisive ( cum a fost cel cu Dinamo) am vazut ca de gafat, gafeaza toti portati pana si Cernea sau Lobont

un exemplu este fiul selectionerului bulgariei care a facut o gafa istorica in UCL la levski sofia parca... si acum l-a caumparat Liverpool :):rolleyes:

bibbi29.06.2007 06:21

Trebuie tinut in lot pentru ca nu e un portar rau si si-a aratat dragostea pe care o are fata de echipa,pentru ca nu a plecat de la Steaua cand l-au trimis la echipa a II-a.Hagi ar trebui sa se uite si la el.

fularultras fularsteau2

Dulah29.06.2007 06:45

Greseli poate face oricine.Pana la urma se poate dovedi un portar bun.Sper ca Gica si Adi vor lua decizile cele mai bune

JDERUL29.06.2007 06:48

Am spus mai demult si repet:Andrey poate fi un portar foarte bun.Are calitatzi.Nu-i trebuie decat sa fie apt din punct de vedere medical,putzin noroc si un meci ,,mare"care sa-i dea incredere si nu-l mai scoate din poarta nici Bufon!

Anna Marya29.06.2007 08:36

Andrey e portar bun chiar dak a facut unele gafe se mai intampla Carlos cate greseli a facut si tot il baga Oli meci de meci titular totusi cu gafele lui ne-a dus in CL si pana in semifinalele cupei UEFA...sper ca Hagi si Adi Ilie sa-i mai de-a o sansa ca dak Hagi il vrea la echipa Becali nu o sa zica nik ca doar e nasul lui nu o sa fie ca Oli..mai merita o sansa asa cum si Carlos a avut aduceti-va aminte ca a aparat un penalti deci are ceva bun in el ca nu oricine apara...parerea mea:P fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

bricks29.06.2007 10:40

Cred ca Andrey mai merita o sansa, dar numai una. Daca o iroseste - la revedere! In cazul portarilor greselile se vad imediat si riscul e mare atunci cand se dau prea multe sanse unora ca Fernandes de exemplu. Singurul regret in privinta portarilor e ca situatia lui Cernea e mereu incerta, indiferent cum apara ne asteptam sa plece sau sa devina rezerva fara motiv. Portarul din italia a fost o gluma, o gluma proasta, ca si cum un muncitor la IMGB ar promite fiului un ML daca ia bacul.

Bafta Andrey, pacat ca nu mai e si celalat brazilian la Steaua.

steagsimplu

Martin_Tudor1229.06.2007 18:47

FOARTE BINE!!!

sa vedeti cum o sa joace Andrey titular acuma ca a venit Hagi!!!

din 3 vedete am ramas decat cu 1 :unsure:

BAFTA Andrey

P.S. tot cel mai bun portar a fost Martin Tudor!!!!FOREVER!!!!!!!!

Bogdan_Duta29.06.2007 20:49

cel mai bun portar pentru Steaua, care s-ar potrivi de minune ar fi hamutofski

steagsimplu tot ce pot zice hai Steaua!