Sorin Ghionea are parte de o veste groaznicã! ?
Problemele cu genunchiul au recidivat și trebuie sã stea cel puțin 2 luni pe tușã, conform recomandãrilor Clinicii de la Bologna, a anunțat TVR.
Sorin Ghionea are parte de o veste groaznicã! ?
Problemele cu genunchiul au recidivat și trebuie sã stea cel puțin 2 luni pe tușã, conform recomandãrilor Clinicii de la Bologna, a anunțat TVR.
De asta chiar nu aveam nevoie, si asa s-a simtit enorm in returul campionatului lipsa lui Sorin in perechea consacrata de fundasi centrali...
deja incepem cu d-astea???
Bai oameni buni, ce mai cauta bulangiu' ala de doctor in staff-ul tehnic ? Parca fusese dat afara...
Cat ghinion are si saracu' Ghionea... E clar, ne trebuie cel putin un fundas de valoarea lui, daca nu 2!
Cat ghinion are si saracu' Ghionea... E clar, ne trebuie cel putin un fundas de valoarea lui, daca nu 2!
Cel mai bun tot el era, pentru ca forma un cuplu consacrat de fundasi centrali impreuna cu Goian, iar functionarea "ceas" in compartimentul median al apararii este esentiala intr-o echipa, fiindca acea zona este ultima "frana" tactica in calea golului. Acum, probabil ca iar va trebui sa mergem pe improvizatii...asta daca nu se "scarpina" patronul in buzunar si mai aduce, nu stiu de unde, un cuplu bine sudat de fundasi centrali.
Bai oameni buni, ce mai cauta bulangiu' ala de doctor in staff-ul tehnic ? Parca fusese dat afara...
Preparatorul fizic a fost dat afara, nu doctorul.
asta chiar e o veste rea
deci mai avem nevoie si de un fundas central in afara de mijlocasul de creatie care cred yo ca trebuie neaparat !!!!!
Trebuie marit lotul!!!!!! Cred ca pana acum am spuso de un infinit de ori...Am vazut un sondaj la care unii spuneau ca lotul la ora actuala e perfect
Nu stiu la ce se gandeau poate se refereau la mingi....Pacat si pentru Steaua ca are o gaura in defensiva si pacat si pentru. el.
Pacat sa incepem cu absente importante.Sper sa nu mai fie si alte surprize.
Asta inseamna ca Radoi va juca fundas central, un rau mai mic decat daca ar fi jucat la mijloc.
Pacat, Sorine, insanatosire grabnica!
nici nu a inceput bine anul si deja avem acidentati :sad2:
sper sa fie ULTIMUL spre24
sa te faci bine Ghionea!!! steag3