FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Paraschiv rãmâne la Steaua" (Prosport)!

fcsteaua.ro28.06.2007 16:37

1199371047_0-49771-hagi.jpgAntrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat, pentru sport.ro, ca mijlocasul Sorin Paraschiv nu va da curs ofertei primitã de la echipa italianã Rimini si va rãmâne în Ghencea.

"Paraschiv ramane la Steaua! Avem nevoie de toti jucatorii pentru ca sunt accidentati si urmeaza o vara grea, pe bani multi", a declarat Hagi, care nu este dispus sã renunțe la Paraschiv.

Hagi a mai decis ca portarul Andrey sa fie primit in cantonamentul echipei Steaua, acesta urmand sa ajunga maine in Austria.

mikky28.06.2007 16:52

Sper sa nu-si schimbe parerea si nici altii sa nu treaca peste deciziile lui.

DONNATELO28.06.2007 16:53

suntem in ceata ce se intampla cu Para !!!!!?????

korynna28.06.2007 17:03

In sfarsit o decizie buna.Imi pare foarte bine ca nu pleaca Para si ca il cheama si pe Andrey in Austria,nu merita sa fie bataia de joc a lui jjj.Poate o sa se mai faca si cateva transferuri cu ceva rezonanta,sa nu mai plece nimeni si suntem cat de cat ok.

andyro28.06.2007 17:49

Nu pot sa nu remarc (pe langa acest articol), o alta "soparla" bagata de Prosport, menita a tensiona relatiile intre Radoi si Hagi si/sau restul coechipierilor. Titlul - "Mirel Radoi si-a mai infranat aerele de lider". Nu mai redau pasaje, ca deja mi-e greata...

bebe_nord28.06.2007 18:07

mai dal incolo pe Paraschiv ca e batran si mik si prost

bebita!!! ai grija la limbuta!!!-modaratorii

Tupac Amaru28.06.2007 18:26

Bine, Gica!

Sa nu plece nici Coman, nici Lovin, nici Ovidiu Petre!

Si sa mai cumpere nasu' cat mai multi fundasi, ca sa fim si mai ofensivi pana cum!

Forza Oli!

Dulah28.06.2007 20:19
Bine, Gica!

Sa nu plece nici Coman, nici Lovin, nici Ovidiu Petre!

Si sa mai cumpere nasu' cat mai multi fundasi, ca sa fim si mai ofensivi pana cum!

Forza Oli!

Nu cred ca e bine sa-l bagi pe Para in aceeasi olitza cu Gigel,asta nu a facut nimic pentru Steaua.

Iar despre urarea ta "Forza Oli"..... ma intreb unde erai tu cand toti ii vroiau demisia ,unde erai cand a pierdut Oli semifinala(atunci mai ziceai Forza Oli?)

grizzly28.06.2007 20:50

sunt mai incantat de faptul ca i se mai da o sansa lui Andrey, decat ca ramane Paraschiv. din pacate, el si Nicolita, desi sufletisti, s-au cam plafonat.

EuroSTELIST28.06.2007 21:53

In primul rand, ma declar scarbit de magariile si contradictiile lansate de asa-zisa presa romana, alias fituici pentru examenul de pupincurism, cu vadite influente din filosofia neocomunista "In slujba ratingului". Ba ramane Paraschiv, ba pleaca, ba se-ntoarce...de-a dreptul jenant, dragi ziaristi "obiectivi"!

In alta ordine de idei, desi s-a plafonat, dupa cum spunea cineva inainte, personal cred ca are o mare importanta faptul ca Para lupta pentru Steaua cu SUFLETUL. Un gladiator neobosit ca el poate oricand sa faca diferenta, desi insesizabil la prima vedere, datorita daruirii care-l tine "in priza". Ma refer mai ales la el cand spun "insesizabil la prima vedere", intrucat postul pe care joaca, mijlocas la inchidere, e postul pe care de regula il remarci cel mai rar in cursul unei partide.

Oricum, haideti sa fim seriosi, orice jucator are perioade bune si proaste. Uneori foarte bune, alteori foarte proaste. Si ca sa fac o paranteza, pe mine personal m-a socat in cel mai pozitiv mod cu putinta evolutiile lui Banel in ultimele 2-3 meciuri (ma refer in special la returul nationalei cu Slovenia si la meciul de campionat din ultima etapa, de la Petrosani).

shack3r28.06.2007 22:02
mai dal incolo pe Paraschiv ca e batran si mik si prost

bebita!!! ai grija la limbuta!!!-modaratorii

Neaga ti se pare batran?Iti dau eu o veste : e cu 2 ani mai mare decat Para

fan8329.06.2007 05:05

Ce tot trimbitati ma.Daca ati putea da afara din echipa,cred ca ati da jumatate de echipa afara.Da,multi nu au confirmat in acest sezon,si totusi nu cred ca e cazul sa fie dati afara.Amintitiva cum juca Para,cum juca Banel,cum juca Lovin.E ce sa mai,inebuneau Rominia!Totusi eu cred ca de vina e antrenorul,e si un pic obosealaplus bani care ii primesc.Acum a plecat olita,cred ca totul va reveni la normal.EXCEPTIE poate face doar Coman,sincer,nici pe mine nu ma convins.Si totusi daca ar fi dati afara,pe cine ati vrea sa il vedeti in echia,cind toti jucatorii buni sunt la Steaua,Dinamo si rapid.Eu unu numi doresc nici un catel sau ceoroi in echipa.In ce priveste BADOI,m-am resemnat deja(poate va fi stelist cindva).IN REST.....

Tupac Amaru29.06.2007 05:38
Nu cred ca e bine sa-l bagi pe Para in aceeasi olitza cu Gigel,asta nu a facut nimic pentru Steaua.

Iar despre urarea ta "Forza Oli"..... ma intreb unde erai tu cand toti ii vroiau demisia ,unde erai cand a pierdut Oli semifinala(atunci mai ziceai Forza Oli?)

Pai am zis "forza Oli" in sensul in care ii doresc sa ramana la arabi multi, multi ani de acum incolo...poate chiar trece si la islamism si l-o lua Ben Laden sa antreneze echipa FC Mujahedinii.

PS In legatura cu Oli, m-am saturat de cate ori i-am cerut demisia. DAr, sa recunoastem, exista la Steaua cativa jucatori carora trebuie sa le multumim si sa le dam drumul la echipe straine.Printre ei, Paraschiv si Radoi.

bibbi29.06.2007 06:25

Bv mai...o decizie ffff buna!

Si bai FRAIERILOR Para este un jucator ffff bun...dar voua nu va place decat de cei care inscriu goluri...pun pariu ca daca l-ar baga Hagi ca atacant ar fi golgheterul Romaniei.Asa ca mai tineti-va botu!

aiurica29.06.2007 06:26

................Amintitiva cum juca Para,cum juca Banel,cum juca Lovin.E ce sa mai,inebuneau Rominia!...................

Lovin mania...innebuneste Romania......

axl2329.06.2007 08:03

Nu pot sa nu apreciez poza de mai sus, e superba. Ma face sa uit figura disperata a lui Para in unele meciuri, aerul de nauc pe care il afiseaza deseori si fata de "milog"(sper sa nu fie un cuvant prea dur).

Regele(leu) Hagi si Tigrul Paraschiv, zambind cu gura pana la urechi. Sper sa ramana la Steaua, poza mi-a redat speranta ca va da din nou totul pe teren.

fan8329.06.2007 11:04

................Amintitiva cum juca Para,cum juca Banel,cum juca Lovin.E ce sa mai,inebuneau Rominia!...................

Lovin mania...innebuneste Romania......

[/quot

Spunemi pe cine ai vrea sa vezi in locul lui Lovin.

Numi nu din strainatate,ca acolo jucatori care sa joce cel putin asa ca el costa de 2 ori mai scump

Sa vedem cum vor juca acum ,cu Hagi.

STELIST PINA LA MOARTE

Martin_Tudor1229.06.2007 18:52

decat sa se duca in Liga b din Italia mai bine joaca in grupele C.L. cu Steaua!!!

sper ca Hagi sa il faca sa isi schimbe dorinta de a pleca,chiar daca este de inteles, el si-a facut datoria pe DEPLIN la Steaua!

macar daca pleaca sa plece la o echipa din Spania,Italia,Franta dar sa fie echipe de prima mana:p