FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghicitoare

Gica Chioru08.03.2005 16:21

E nascut dintr-un incest petrecut intre mama bolsevica si fiul acesteia. Fiu care era 25% rus, 25% evreu, 25% tigan si 25% bulgar. Pana la varsta de 10 anisori a reusit cum-necum, sa-si improspateze sangele intr-un procent de vreo 20% roman. In aceasta "frumoasa" perioada a vietii, copilaria, deh!, desena seceri si ciocane pe zidurile stadioanelor unde-si facea damblaua mostenita de la maica-sa. La varsta de 10 anisori a dat in clocot! Cele 80 de procente de sange otravit, strain de Tara si de Neam, au incercat sa destabilizeze Romania si au pus-o de o revolutie bolsevica "ca la ma-sa acasa". Invins, a trebuit sa stea capra si sa accepte conditiile invingatorului: extirparea prin forta a elementelor rus si bulgar, astfel ca in sangele "eroului" nostru se aflau la egalitate perfecta sange tiganesc (care nu s-a lasat inlaturat), evreiesc si romanesc. Aceasta idila a durat mai bine de 10 ani, Generalul Roman ce-i devenise sef necontestat i-a facut si stadion (e drept ca nu din banii lui ci din al celor care-l plateau), i-a cumparat si jucatori, pe care i-a platit mai bine ca la oricare alta echipa, cu exceptia uneia, doar, doar, s-o lasa de pictat seceri si ciocane pe pereti sau de a se imbraca in steaguri rosii pe te miri unde. Da el nu si nu! Ba cand maica-sa s-a intors de-acasa, de unde plecase cand implinise copilasul ei 10 ani, nu s-a multumit cu desenele pe pereti ci a inceput sa umble prin tara cu ele pe piepturi pentru a-i face pe bietii romani sa-l urmeze. Si daca nu a reusit n-a fost bai, ca ma-sa venise cu mii de tancuri cu stelute rosii pe turele si cu alti copilasi, care mai de care mai rusi, evrei, romani tiganiti sau chiar romani de-ai nostri. Asa ca flacaul nostru, maturizat acum, a ajuns sa conduca biata Romanie.

Cine-i?

:!: anul nasterii eroului nostru: 1923

_________

Morala:

"Astora trebuie sa le facem felul de mici".

Virgil09.03.2005 07:16

Doamne ! Multa minte le mai trebuie unora!

Si mai ziceau de Becali ca are vederi fasciste...

Din lac în put.Din "bine" în "mai bine".Exact asa comentez acest topic deschis de...?

Nu am auzit înca de acest utilizator.Nu ca ar avea doar câteva posturi,ci pentru ca nu spune nimic care sa ramâna.

Ma dezgusta cu nimicurile despre care vorbeste.

Un gen de rechizitoriu politic sub masca unei ghicitori.Aduce cumva a politie politica.Cu iz de dinamovist.

Nu spun neaparat ca ar fi.

Jenant ca pe un site dedicat fotbalului stelar,se ratacesc asemenea "glume" macabre.

PS Autorule,primeste-o si pe asta.Sa fie pentru cei care nu mai sunt în viata !

Neaga8809.03.2005 07:21

hmmm .. :) io n-am intzeles niik din tot ce-a scris giga chioru acolo ... dar in fine ... zi-mi si mie virgile care-i raspunsu ? :) please !

dbd09.03.2005 14:15

pai spune tu chiorule cine-i ? :roll:

Grinch09.03.2005 17:04

Basescu cred ca e. A zis ca a ajuns sa conduca biata Romanie.

ADRIAN PACURAR10.03.2005 10:49

nascut in 1923 , Ce bunul D-zeu , no fi Ceausescu ,habar n-am , dar ... , "Generalul Roman ce-i devenise sef necontestat i-a facut si stadion " , hmm aici o dam si intr-o echipa de fotbal , trebuie sa ma bag in carit sa citesc, Roman a fost la noi sau la caini , stai ca mai erau si cateva echipe ale puterii , care nu mai sunt ... m-ai derutat cu asta.

mountytoma10.03.2005 13:54

e ceausescu cu FC olt/ FC scornicestiul lui.

ca doar basescu nu are 82 de ani! iar iliescu sau constantinescu sunt departe rau de fotbal.

sau o fi totusi tzapu'?

dbd10.03.2005 15:24

eshti sigur ca-i ceausescu cu FC olt...?

mountytoma11.03.2005 06:28
eshti sigur ca-i ceausescu cu FC olt...?

nu sunt foarte sigur, cand recitesc partea cu ma-sa.

ar trebui sa ne spuna Gica chioru, poate "vede" el mai bine cine e! :-)

Gica Chioru11.03.2005 07:33

:twisted: Hai sa va mai dau un "punct" de reper:

:!: Este un club sportiv! Cin' sa fie? Cin' sa fie ...

Teoctist11.03.2005 07:34
Rapid Bucuresti !
mountytoma11.03.2005 11:29

pardon, nu a ajuns sa conduca Romania! cand o ajunge rapidu sa conduca Romania, inseamna ca ne-am intors in evul mediu, sau la ceausescu. adica avem motive sa emigram pe luna sau pe marte!

Gica Chioru11.03.2005 11:38
pardon, nu a ajuns sa conduca Romania! cand o ajunge rapidu sa conduca Romania, inseamna ca ne-am intors in evul mediu, sau la ceausescu. adica avem motive sa emigram pe luna sau pe marte!

"Ghicitoarea" se termina odata cu instaurarea regimului bolsevic in Romania, dupa alegerile fraudate de bolsevici in noiembrie 1946. Probabil ca va urma o alta, care va continua epopeea, legenda, mitul ... :wink:

reddog11.03.2005 12:12

Ce stil complicat mai ai si tu, Gica! Tu intelegi ce vrei sa spui? Daca da, te rog tradu-mi si mie, ca nu ma duce asa de profund ca pe tine!

Virgil11.03.2005 20:02

Si acum unde dracu' suntem cu nivelul de trai si în clasamentul celor mai vesele popoare ? Ti se pare ca ar fi mai bine decât a fost? Mie dimpotriva.A iesit tot ce e mai rau la suprafata.Semianalfabetii si infractorii conduc tara din umbra,iar profesorii universitari au ajuns sa cerseasca.

Am ajuns sa ne certam pentru o idioata de "ghicitoare" fara noima,a unui anonim.

mountytoma12.03.2005 06:36

[quote name="virgil slv

Si acum unde dracu' suntem cu nivelul de trai si în clasamentul celor mai vesele popoare ? Ti se pare ca ar fi mai bine decât a fost? Mie dimpotriva.A iesit tot ce e mai rau la suprafata.Semianalfabetii si infractorii conduc tara din umbra' date='iar profesorii universitari au ajuns sa cerseasca.

Am ajuns sa ne certam pentru o idioata de "ghicitoare" fara noima,a unui anonim.[/quote]

amice, simplul fapt ca acum putem discuta pe site-ul asta, si pe strada, ca avem voie sa il huiduim pe presedinte cand trece pe langa noi, toate astea sunt chestii foarte importante. Spui ca raul a ajuns la suprafata? Exista si inainte acest rau, dar nu aveam voie sa stim de el, sa vorbim despre el! Iar unii profesori universitari sunt printre cei mai bogati oameni din tara, taxandu-si studentii la examene si "compostand" studentele. Nu sunt toti asa, dar pentru ca ii tolereaza pe cei de care spun, mi-am pierdut respectul pentru ei!

tu ce preferi: in cusca cu burta goala sau liber in salbaticie? eu prefer salbaticia!

in ceea ce il priveste pe acel anonim, l-am putea numi Gica contra, dar daca ma gandesc la ce scrie in subsolul mesajului lui, incep sa cred ca e un fel de legionar.

Virgil12.03.2005 08:03
[quote=virgil slv

Si acum unde dracu' suntem cu nivelul de trai si în clasamentul celor mai vesele popoare ? Ti se pare ca ar fi mai bine decât a fost? Mie dimpotriva.A iesit tot ce e mai rau la suprafata.Semianalfabetii si infractorii conduc tara din umbra' date='iar profesorii universitari au ajuns sa cerseasca.

Am ajuns sa ne certam pentru o idioata de "ghicitoare" fara noima,a unui anonim.[/quote]

amice, simplul fapt ca acum putem discuta pe site-ul asta, si pe strada, ca avem voie sa il huiduim pe presedinte cand trece pe langa noi, toate astea sunt chestii foarte importante. Spui ca raul a ajuns la suprafata? Exista si inainte acest rau, dar nu aveam voie sa stim de el, sa vorbim despre el! Iar unii profesori universitari sunt printre cei mai bogati oameni din tara, taxandu-si studentii la examene si "compostand" studentele. Nu sunt toti asa, dar pentru ca ii tolereaza pe cei de care spun, mi-am pierdut respectul pentru ei!

tu ce preferi: in cusca cu burta goala sau liber in salbaticie? eu prefer salbaticia!

in ceea ce il priveste pe acel anonim, l-am putea numi Gica contra, dar daca ma gandesc la ce scrie in subsolul mesajului lui, incep sa cred ca e un fel de legionar.

mestere,se vede de la o posta ca eviti esentialul celor spuse de mine.Nu o mai întoarce cu huiduitul,cu bogatia unora,si cu ce ti se mai pare tie important.Evident ca unele sunt importante.Dar de ce treci atât de usor peste faptul ca oamenii nu mai au locuri de munca,nu mai câstiga si ramân la voia Celui de Sus.De ce nu spui ca multi români au ramas pe strazi,sub cerul liber,datorita ingineriilor unor magistrati,avocati,functionari publici,a unor legi date împotriva lor.De ce nu spui ca fetele noastre frumoase au ajuns curvele Europei,ca oameni amarâti au ajuns sa culeaga capsuni în Spania.Ca tinerii vor sa fuga din aceasta blestemata tara pentru ca nu-si pot întemeia o familie,nu-si pot gasi un loc de munca platit decent,nu-si pot construi sau cumpara o locuinta.Etcetera.

Stii cum faci?Pe afara-i vopsit gardu',înauntru-i leopardu'.

Am mai fumat asa ceva.

Nu încerca sa te impui cu chestii ieftine pentru ca nu o sa spun ca ai dreptate,decât atunci când o sa ai.

Gica Chioru14.03.2005 07:27

Nu stiu ce inseamna "un fel de legionar" si nici nu vreau sa discutam asta. Citatul care imi este semnatura este dintr-o cuvantare tinuta de maresalul Ion Antonescu. Mountytoma, vezi ca duci "controverse" cu indivizi care doar se "dau" stelisti.

Decembrie 1989 nu a insemnat numai eliberarea de Ceausescu, cel putin fizica, a insemnat din pacate imbogatirea si iesirea la suprafata a celor care l-au pupat in cur pe acesta. Societatea noastra a fost si este, inca, condusa de criptocomunisti semidocti si insetati de avere. Acest lucru este lesne de observat in toate structurile puterii din Romania. De altfel, acesti indivizi fara nici un fel de scrupule in a-si atinge scopurile, se arunca in haita asupra oricui se opune. Este usor de observat faptul ca in sport,noi Steaua, suntem printre cele doar doua-trei cluburi care nu mai au nimic de-a face cu structurile bolsevice.

In ceea ce priveste "ghicitoarea" mea, te asigur si va asigur ca asa "ghicitoare" cum e, spune adevarul exact asa cum a fost.

ADRIAN PACURAR16.03.2005 12:37

"Despre Rapid s-au scris carti insufletite de condeiul magic al celor mai straluciti gazetari, s-a facut risipa de metafore. Dar, intotdeauna, spiritul sau a fost cel mai bine descris de constatarile suporterilor:IN 1923 S-A NASCUT O LEGENDA ! ", parerea lor , e vorba de rapid ???

Virgil18.03.2005 08:33
... e vorba de rapid ???

Cred totusi ca se gândeste la Dinamo.Subiectul preferat de discutii al acestui baiat mare.

dbd18.03.2005 12:21

nu cred ca-i vorba de vreo echipa ci de vreo persoana...

Gica Chioru18.03.2005 13:51
nu cred ca-i vorba de vreo echipa ci de vreo persoana...

:D:D

Tinere "azer" iti mai dau un pont: clubul respectiv avea pe timpul ala tricouri violet-alb-gris iar astazi visiniu-alb.

dbd19.03.2005 09:45

scuze dar nu citisem mai sus...asa ca poate fi rapidul...si nu imi mai spune azer :evil: ...nu pot sa-i sufar...

vladd19.03.2005 18:41

Si acum unde dracu' suntem cu nivelul de trai si în clasamentul celor mai vesele popoare ? Ti se pare ca ar fi mai bine decât a fost? Mie dimpotriva.A iesit tot ce e mai rau la suprafata.Semianalfabetii si infractorii conduc tara din umbra,iar profesorii universitari au ajuns sa cerseasca.

Am ajuns sa ne certam pentru o idioata de "ghicitoare" fara noima,a unui anonim.

unde o fi vazut asta profesori universitari sa cerseasca??

Virgil23.03.2005 10:49

Cu idiotii nu stau de vorba!

E ultima replica dintr-un banc bun.Si îmi place cum suna.Nici o aluzie la cine ar putea sa se simta vizat.