FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Determinarea lui Emeghara (GSP)!

fcsteaua.ro28.06.2007 00:42

1424471163_ms167.jpgSosit în cantonamentul Stelei marți seara, nigerianul Emeghara a fost singurul fotbalist care n-a ajuns pe bicicletã la antrenamentul de ieri dimineațã.

Imediat ce a pãșit pe gazon, a fost abordat de secundul Pedrazzini. "Ce faci, Eme? Ai învãțat deja românește?", l-a întrebat italianul într-o românã perfectã. Africanul a zîmbit și a dat din cap cã nu.

Apoi a fãcut antrenament alãturi de echipã, iar la exercițiul de posesie a fost unul dintre cei mai înverșunați și mai determinați de pe teren. "Bravo, Eme, așa e bine!", i-au strigat colegii dupã ce nigerianul a reușit o alunecare finalizatã cu o deposedare ca la carte.

ªi la Timișoara el era iubit de galerie pentru felul în care se dãruia la meciuri. Pentru cã nu vorbește încã limba românã, Emeghara face cuplu cu Saban, singurul strãin din lot pînã la sosirea sa.

DONNATELO28.06.2007 02:04

sa speram ca se va adapta la stilul Stelei si ca va satisfactie !!!!!!! steagsimplu

Dulah28.06.2007 05:49

Bine ai venit Eme!

/Fan.Steaua/-NoXe28.06.2007 06:24
fularsteaua2 fularsteaua2 Doamne ajuta sa faca treaba ... ca "turnurile de control" Ghionea-Goian nu iam prea vazut jucand ashea bine ca inainte ... steagsimplu steagsimplu
White_R28.06.2007 09:04

Echipa cu cea mai buna aparare din ultimii 5 ani, care are in lot 70% jucatori defensivi , avea mare nevoie fix de Emeghara . Ce se poate zice...a dat si Jiji bani pe el...decat zero bun e ca cik poate juca si mijlocas defensiv .hehe .

rs28.06.2007 12:21

Este transferul cel mai asteptat de mine dupa cel al lui Neaga. Este exact fundasul stanga de care avem mare nevoie. Degeaba lotul este construit din jucatori defensivi daca pe acest post nu avem un jucator cu adevarat valoros. Prin venirea lui EME vom avea in sfarsit stabilitate pe cele doua benzi din defensiva, cu EME pe stanga si P.Marin pe dreapta. Primul unsprezece cred ca va arata cam asa: Cernea P.Marin Goian Ghionea EMEGHARA BADOI Radoi Dica Banel Neaga Iacob.

Cred ca este ce l mai bun unspreze ce poate fi alcatuit in momentul de fatza.

Trebuie sa fim optimisti in vederea acestui nou sezon avem un lot ff bun si juctori montatzi la maxim,care vor sa razbune cu orice fel umilintz din sezonul trecut (pierderea titlului).Normal ca asteptam transferuri multe dar sa nu uitam ca avem multzi jucatori valorosi si un altfel de antrenor unul cu care totzi jucatorri nostri is vor putea arata calitatzile ofensive nu numai defensive.Sa nu uitam ca marea majoritate din acesti jucatori au jucat un foot bal superb pe vremea lui Protasov si siau aratat valoarea. Sa nu facem transferuri inutile doar de dragul de a transfera. In momentul de fatza cred ca near trebui doar doi jucatori:Beluschi si inca un mijlocas stanga. In rest avem jucatori valorosi pe fiecare post si concurentza este mare.

Am incredere mare in baietzi si vetzi vedea ca anul aceste vom iesi campioni si vom face mult mai multe in UCL.

Forza Steaua.!!!!!!

vasilestelistul28.06.2007 15:01

mie mi-a placut cum a jucat in banat si sper ca va face o figura frumoasa in Ghencea

CANmaryo29.06.2007 03:50

sper ca Hagi sa-l faca pe Becali sa inteleaga ca avem nevoie de un mijlocas care sa stie cu balonul si sa scoata bani si sa plateasca .

axl2329.06.2007 07:58

Daca face cuplu cu Saban, e clar ca va invata romaneste cat ai clipi din ochi.