Haideti cu totii la Villarreal !!
Haideti cu totii la Villarreal !!
nu-i era nevoie de un asemenea subiect...dar daca ne dai tu bani mergem ... OK ?! :wink:
Sper sa se repete istoria din Ghencea de pe 24.02.2005 si sa facem un meci extraordinar pe EL MADRIGAL...stiu ca in deplasare nu am mai marcat din meciul cu TSKA Sofia..dar poate akm baietii vor face un meci mare.....deci spre arme si sa-i batem acolo la ei...si la noi s afacem un 2-1 si spre SFERTURI baietzi.....
P.S: Haidetzi pe ei,Haidetzi pe ei, HAidetzi pe ei pe mama lor... :twisted: :twisted: :twisted:
draculasblood de ce nu era nevoie de un asemenea subiect ? Si nu merita sa faci un efort incepand cu urmatoarea zi dupa meciul cu valencia pana la meciu cu villarreal ?
Vezi daca nu-l cunosti?Baiatul asta e minor si are nevoie de acceptul parintilor.Apoi ar trebuie sa vina tocmai de unde si-a întarcat dracul iapa...
Subiectul e cât se poate de necesar,dar în afara de îndemnul tau,ar fi trebuit sa dai si niste relatii despre costuri,mijloc de transport,traseu,cazare,numar de zile afectate acestei deplasari,etc.
Si o curiozitate Grinch,tu vii ?
Spre Villarreal si...înapoi cu calificarea asigurata.
Da Doamne !
virgil , mai ziceam dak nu veneam !? Cat despre detalii cei mai multi cred ca stiu deja...185 euro se pleaca duminica la 9 dim de la Bucuresti cu autocare , cazare o noapte , 2 mese si drum lung asta e partea proasta ![]()
scuze era nevoie dar crezi ca va merge cineva la VIllareal ?
...drumul lung asta e partea proasta
Ca sa ajungi la partea buna,trebuie sa depasesti mai întâi partea proasta.Ma refer la bucuria de a vedea meciul.
La întoarcere la fel.Mai întâi partea proasta-drumul lung-apoi partea buna.Casa,dulce casa !
dracula de ce sa nu mearga lumea la villarreal ? s-au anuntat destui care pleaca din tara + romanii din Spania