Hagi si-a ales colaboratorii: Pedrazzini, Teja si Iasko.
Din vechea conducere tehnica a ros-albastrilor, "Regele" a decis sa-l pastreze doar pe doctorul Radu Paligora.
Vasile Iordache, Dumitru Bolborea si, probabil, Catalin Necula îl vor urma pe Cosmin Olaroiu la noua sa echipa, Al-Hilal.
"Am hotarât sa colaborez la Steaua cu Zoltan Iasko, cu Mihai Teja si cu Massimo Pedrazzini. Am mare încredere în aceste persoane si sper sa facem treaba buna împreuna", a comentat Gica Hagi componenta noului staff.
Mihai Teja a lucrat pâna acum la Dinamo, ca secund al lui Rednic.
"Mircea este parintele meu spiritual, dar am primit o oferta de la Steaua pe care nu puteam sa o refuz. Eu sunt profesionist si îmi fac treaba la fel de bine în orice parte", ne-a declarat noul secund al lui Hagi. Rednic a dezvaluit ca Mihai Teja era nemultumit de partea financiara a contractului sau cu echipa din "Stefan cel Mare".
"Daca nu eram eu, probabil ca acum Mihai antrena la grupele de copii si juniori. Ii urez succes la Steaua. El a plecat în Ghencea pentru ca era nemultumit de banii pe care îi primea la Dinamo", a spus "Puriul".
"Când am plecat din Ghencea, am spus ca voi ramâne stelist si iata ca acum am din nou sansa de a lucra aici", a declarat si Pedrazzini.