FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Staff-ul lui Gica (Prosport)!

fcsteaua.ro25.06.2007 22:43

1883461322_370-49323-untitled1.jpgHagi si-a ales colaboratorii: Pedrazzini, Teja si Iasko.

Din vechea conducere tehnica a ros-albastrilor, "Regele" a decis sa-l pastreze doar pe doctorul Radu Paligora.

Vasile Iordache, Dumitru Bolborea si, probabil, Catalin Necula îl vor urma pe Cosmin Olaroiu la noua sa echipa, Al-Hilal.

"Am hotarât sa colaborez la Steaua cu Zoltan Iasko, cu Mihai Teja si cu Massimo Pedrazzini. Am mare încredere în aceste persoane si sper sa facem treaba buna împreuna", a comentat Gica Hagi componenta noului staff.

Mihai Teja a lucrat pâna acum la Dinamo, ca secund al lui Rednic.

"Mircea este parintele meu spiritual, dar am primit o oferta de la Steaua pe care nu puteam sa o refuz. Eu sunt profesionist si îmi fac treaba la fel de bine în orice parte", ne-a declarat noul secund al lui Hagi. Rednic a dezvaluit ca Mihai Teja era nemultumit de partea financiara a contractului sau cu echipa din "Stefan cel Mare".

"Daca nu eram eu, probabil ca acum Mihai antrena la grupele de copii si juniori. Ii urez succes la Steaua. El a plecat în Ghencea pentru ca era nemultumit de banii pe care îi primea la Dinamo", a spus "Puriul".

"Când am plecat din Ghencea, am spus ca voi ramâne stelist si iata ca acum am din nou sansa de a lucra aici", a declarat si Pedrazzini.

DONNATELO26.06.2007 01:36

numai rezultatele conteaza restu mai putin !!!!!!!!!

raul stelistu26.06.2007 07:39

Nu inteleg de ce Hagi nu l-a ales secund pe Gabi Balint?????????????????????????

steagsimplu

forever_STEAUA26.06.2007 07:43

@raul stelistu

Gabi Balint a refuzat sa fie secundul lui Hagi la Steaua

EuroSTELIST26.06.2007 08:12

Eu cred ca nu avem nimic mai bun de facut decat sa asteptam sa vedem daca oamenii alesi de Gica, fie vechi, fie noi, au fost mutarea corecta. Si, pe cat posibil, atata timp cat isi dau interesul sa lucreze sub culorile noastre, sa-i si sustinem.

bobochyka1726.06.2007 11:54

Hmmm! Teja fost secund al lui Rednic. Deja mi se face greata!

White_R26.06.2007 14:17

Tot zice jijiotu ca problema nu-s bani, la bani lui, dar jucatori scumpi tot nu vad . Filosofia lui cik e sa aiba un salar mediu de 200 mii ca cik daca sunt diferente intre salarii strica echipa . Serios? La nici un alt club din Europa nu exista divergente in echipa din cauza salariilor ...In plus cei cu salarii mici pot fi ambitionati sa ajunga ca un coleg de al lor cu salar mai mare . Asa toti cu acelasi salar sunt plafonati in mediocritate comunista . Mai e si varianta aia ca cik sa ii dea bani multi la semnatura si apoi un salar de 200 mii pe mai multi ani ,astfel jucatorul strain va fi multumit ca ia banoci in avans si jijiotu ca ii da salar ca la ceilalti .

Totusi jucatori scumpi si valorosi nu vad !!

vanfootball26.06.2007 15:45

Bicfalvi va fi imprumutat la Buzau. Hai sa-i luam si pe Mardare si B.Stancu, numai asa sa intarim provincia. Cumparam jucatori cu scopul de a-i imprumuta?! Intelegeam daca Bicfalvi primea o sansa si, daca nu reusea sa se impuna, sa fie imprumutat la iarna. Dar sa-l cumperi si sa-l imprumuti imediat, mi se pare o aberatie.

ANDREIUT8326.06.2007 19:02
Nu inteleg de ce Hagi nu l-a ales secund pe Gabi Balint?????????????????????????

steagsimplu

Gabi Balint a refuzat.Are un contract cu Pro TV sa comenteze meciuri din Liga Campionilor.Crede ca i se potriveste acest rol mai bine decat ce-l de antrenor secund

LARI27.06.2007 09:53
Bicfalvi va fi imprumutat la Buzau. Hai sa-i luam si pe Mardare si B.Stancu, numai asa sa intarim provincia. Cumparam jucatori cu scopul de a-i imprumuta?! Intelegeam daca Bicfalvi primea o sansa si, daca nu reusea sa se impuna, sa fie imprumutat la iarna. Dar sa-l cumperi si sa-l imprumuti imediat, mi se pare o aberatie.

Exact la asta ma gandeam si eu... Desi ma gandesc ca si Ogararu si Ghionea au stat pe la Galati inainte sa confirme la Steaua.

Pe de alta parte, e de neinteles cum de n-au facut deplasarea la Kaprun, macar, daca nu si in Olanda, sa-i vada si Hagi la lucru nitzel.

Am senzatia cateodata ca sefii iau decizii dupa modelul indienilor: baga degetu' in gura, il umezesc si apoi il pun in bataia vantului...

cris28.06.2007 05:18

Nu zic ca staff-ul nu conteaza , rezultatele o sa vorbeasca , poate sa ii aduca pe cei mai buni din lume daca echipa nu merge.....

Bicfalvi nu este transferul Stelei este al Gloriei , nu ? Din momentul in care nu a jucat nici macar 1 minut intr-un meci oficial pentru Steaua si este deja imprumutat .