Daca il luam si pe Mansour era si mai bine..
Oricum e o achizitie buna. Poate daca Oli pleca mai repede ramanea si Elton.
Sa ramana Thereau, asta e cel mai important!
Daca il luam si pe Mansour era si mai bine..
Oricum e o achizitie buna. Poate daca Oli pleca mai repede ramanea si Elton.
Sa ramana Thereau, asta e cel mai important!
Emeghara este un jucator bun, este valoros, ma bucur ca a ajuns la Steaua. Dar am o intrebare, de ce Poli chimisoara a renuntat la el asa usor? Sa aibe o usora accidentare de care noi nu stim? Iancu vrea si el o echipa competitiva si nu renunta la el asa usor daca era in forma care o stim noi???
Unul din motive ar fi faptul ca la TM sunt foarte multi extracomunitari...
Al doilea: BANII!
.
E bine ca a semnat emegara, daca ar veni si contra ar fi si mai bine.
Din pacate parca vad ca acuma cu venirea lu Hagi urmatorul transfer o sa fie Plesan.
Nu sunt prea bucuros ca a venit Hagi dar, poate cine stie sa mai schimbat situatia, si la echipa pe care o are Steaua ar trebui sa faca performanta.
Bun asa, insfarsit s-a terminat si chestia asta... Pana acuma sunt multumit de 3 transferuri facute Neaga, Badoi si Emeghara, de restu nu imi dau cu parerea pana nu vad cum joaca. Daca ar fi sa discutam iarasi despre Vatca imi aduc aminte ca va plangeati de faptul ca are cele mai multe goluri primite din Liga 1 sezonul 2006-2007, dar daca stam sa ne gandim nu numai portarul apara poarta de goluri, aici trebuie luata si defensiva in considerare...ca asa ar insemna ca Cernea si Carlos au fost cei mai buni portari anul asta...iar Carlos e muuult prea departe de acest titlu.
Oricum, hai ca deviez de la subiect...Bun venit Emeghara, si speram sa ne multumesti prin prestatiile tale in meciuri oficiale!
Si mai asteptam si alte transferuri! Hai Hagi, adu jucatori de valoare!
A venit si asta, mare branza ,bun e pe post de material viu in caz de accidentari
Gata si cu Thereau, a plecat la Anderlecht pentru 4 sezoane....asta e ma obisnuisem cu ideea....trebuie transferati inca 2-3 jucatori de CERTA valoare, repet CERTA, pentru a incerca sa ne calificam in Liga si sa luam titlul....hai cu transferurile alea bomba, ceva stranieri cu nume cat de cat....aiurea, asteptam degeaba, cam asta a fost campania pe vara asta....in nota in care ne-am obisnuit de altfel.
Am mai spus-o: nu sunt multumit de transferuri!
Nu stiu ce vedeti la acest Emeghara!
In afara de faptul ca e un fotbalist exotic! Luam toate gherlele de la Timisoara si le prezentam ca pe niste mari achizitii!
Toti fotbalistii pe care i-am transferat, la un loc, nu fac cat pierderea lui Thereau!
Gica, fa-l pe finu-tau sa scoata bani si sa luam fotbalisti adevarati!
Te tog nu te scufunda in mediocritate, precum predecesorul tau pe banca tehnica, patiserul Olaroiu!
Forza Steaua!
Forza Gica Hagi!
eu zic un transfer reusit
bafta!!! Emeghara!
sa vedem acum si cum se misca....