FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce se intampla cu Florentin Dumitru?

AStefan06.03.2005 19:06

Ce se intampla cu Florentin Dumitru?

Nu se mai spune nimic de el. Cand s-a operat a scris in presa ca se va reface dupa doua luni. Au trecut demult. Are cineva idee cand va reintra? Mie imi lipseste, sincer si abia il astept.

Neaga8806.03.2005 20:10

Dumitru e apt

Cea mai grea perioadã din cariera lui Florentin Dumitru se apropie de sfîrșit. Absent de pe teren de la meciul din 4 noiembrie, de la Parma (0-1), cînd a pãrãsit terenul dupã 68 de minute, fotbalistul în vîrstã de 28 ani se antreneazã de cîteva zile alãturi de coechipieri, în regim normal, inclusiv la miuțe și exerciții tactice.

El se operase în decembrie, în Germania, la cartilagiul genunchiului drept, dupã care a urmat o lungã perioadã de recuperare. Primele alergãri le-a fãcut abia în cantonamentul din Cipru, din ianuarie, dar pînã acum n-a evoluat în nici un meci amical. Din punct de vedere medical, mijlocașul este apt de joc, mai devreme decît se anticipase, singura sa problemã fiind cã este în urmã cu pregãtirea specificã. Folosirea lui în partida de joi cu Villarreal este pusã încã sub semnul întrebãrii, însã Florentin Dumitru are mari șanse sã joace returul cu spaniolii, programat pentru 16 martie.

www.gsp.ro

uite raspunsul la intrebarea ta, AStefan ! :)

sorin_77707.03.2005 15:18

Dumitru nu cred ca va juca returul... Poate in functie si de rezultat.. Zenga isi face o echipa in tur si o pastreaza in mare parte si pentru retur cred.... Modificari radicale, venirea lui Dumitru, nu vor surveni cred... De ce o vad radicala? Pentru ca mijlocul a inceput sa se sudeze, s-a vazut cu Valencia, si insertia lui Dumitru ar putea destabiliza niste legaturi...

Sper sa ma insel :)

Neaga8807.03.2005 16:59

dar in returul campionatului io cred ca va juca ... si cred ca va redeveni o piesa de baza ... sper cel putzin .. :)

sorin_77707.03.2005 18:37

Inca de la meciul cu Rapid il vad titular...

Dar cred ca acum Zenga merge pe unitate-coeziune si nivel de pregatire...

dbd08.03.2005 18:33

atunci cand va reveni si oare Zenga il va baga intre jucatorii din echipa care a jucat impotriva Valenciei...daca da in locul cui ?

sorin_77708.03.2005 19:09
atunci cand va reveni si oare Zenga il va baga intre jucatorii din echipa care a jucat impotriva Valenciei...daca da in locul cui ?

buna intrebare... in locul cui?

Ce super echipa are Steaua...

:)

ultr4s19.03.2005 10:37

Oprita o sa marcheze cu capul din centrarea lu' Dumitru care o sa fie surpriza lu' Zenga...Duminica El Madrigal o sa fie ros_albastru!!!!

Neaga8819.03.2005 11:49

Doamne Ajuta ...

dbd20.03.2005 07:05

Doamne Ajuta...........si sa fie tot cerul de pe pamant ros-albastru in seara asta...

eu zic ca Dumitru nu va juca in seara asta...

doar_stelist20.03.2005 08:13

stiti ce ma bucura cel mai mult? ca nu avem raspuns la intrebarea "IN LOCUL CUI?".e clar usor-usor Steaua v-a avea 22 de jucatori de valori apropiate.

Steaua te rugam in seara asta vrem sa iesim pe strazi