FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedrazzini revine secund la Steaua (OLS)!

fcsteaua.ro24.06.2007 15:22

Tehnicianul italian Massimo Pedrazzini a declarat, duminica, la sosirea la Bucuresti, ca a acceptat postul de antrenor secund al echipei din Bulevardul Ghencea pentru ca doreste sa castige inca o data titlul de campion cu Steaua.

"Mi-era dor de Steaua. Cand am plecat de aici am spus ca sunt stelist suta la suta si iata ca m-am intors. Am venit aici pentru ca vreau sa fac o treaba buna si sa castig inca o data titlul cu Steaua", a spus tehnicianul italian care a fost secundul lui Walter Zenga in sezonul 2004-2005.

Pedrazzini a explicat ca oferta din partea Stelei a venit in urma cu o luna, cand antrenor era Cosmin Olaroiu, dar a primit garantii din partea finantatorului Gigi Becali ca aceasta ramane valabila si in situatia actuala, cu Gheorghe Hagi la conducerea bancii tehnice.

"Am vorbit luna trecuta cu Argaseala si patronul si mi s-a spus de aceasta oportunitate de a veni la Steaua. Acum am inteles ca Olaroiu a plecat si vorbim despre Hagi. Am discutat cu patronul si mi-a spus ca nu e nicio problema cu mine si ca vrea sa muncesc alaturi de Hagi. Eu cu Oli facusem un program pentru sezonul urmator, dar el a gasit o oportunitate in Arabia. Acum ma duc la patron si o sa vorbesc si cu Hagi sa vedem ce program facem", a afirmat Pedrazzini.

Tehnicianul sustine ca s-a intalnit o singura data cu Gheorghe Hagi. "Eu m-am intalnit cu el o data la Istanbul, am discutat si la telefon atunci. Hagi este un nume mare si are o mare oportunitate la Steaua. Daca esti antrenor la Steaua esti obligat sa castigi, asta e clar", a adaugat italianul.

Intrebat daca i-ar fi placut mai mult sa lucreze cu Zenga la Steaua, Pedrazzini a raspuns: "De ce nu? Am castigat un titlu impreuna. Daca el ar putea sa fie adus aici eu as fi foarte multumit".

Gheorghe Hagi urmeaza sa preia conducerea tehnica a echipei Steaua, dupa ce Cosmin Olaroiu a acceptat o oferta de a antrena formatia Al Hilal, din Arabia Saudita, cu care ar urma sa semneze un contract pe doua sezoane.

bebe_nord24.06.2007 15:52

dak ar mai face cateva transferuri ar fi bine ca antrenori conducatori sunt 1000 da jucatori ------

dr.adrian924.06.2007 16:05

vine si Zenga ca director sportiv.

SteauaToronto24.06.2007 16:06
vine si Zenga ca director sportiv.

De unde ai informatia ?

LeoKinG24.06.2007 16:49

Zenga director sportiv?Nu cred...am vazut conferinta de presa si nu a zis nimeni nimik de Zenga!

Virgil24.06.2007 17:02

Avem director sportiv in persoana lui Adi Ilie.

Martin_Tudor1224.06.2007 20:39

poate o sa I-L aduca si pe Zenga daca Hagi va claca...:P

ce sa zic bafta si poate vine si G.Popescu:P

Astristul24.06.2007 21:51

Mai bine nu vine Gica Popescu! Poate ca multi dintre voi ati uitat cand Gica Popescu a fugit din cantonamentul Stelei si s-a intors la Craiova. Noi avem nevoie de STELISTI cum sunt Hagi si Ilie, nu de mercenari tip Popescu. Sa ne lase in pace!

cris25.06.2007 06:18

Sper sa faca echipa buna cu Hagi si sa aiba performantele pe care le-a avut si cu Zenga , sau chiar mai mult.