FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau si Andrey ar putea ramane (Prosport)!

fcsteaua.ro24.06.2007 01:10

1162477549_368-48946-untitled1.jpgThereau Cu toate ca a declarat ca nu mai doreste sa se întoarca la Steaua, vârful francez este asteptat si el sa se alature lotului ros-albastrilor pentru cantonamentul din Austria.

Chiar daca managerul sportiv al echipei FC Bruges, Luc Devroe, a declarat, ieri, ca formatia belgiana a facut o oferta scrisa Stelei pentru transferul lui Cyril Thereau, Valeriu Argaseala a negat aceasta stire.

"Nu este adevarat. Am vazut si eu aceasta informatie, dar va spun ca nu am primit nicio oferta scrisa. Nu stiu cine are de gând sa scoata pe piata astfel de declaratii", ne-a spus Argaseala

Andrey Chiar daca Gigi Becali a declarat ca portarul brazilian nu ma intra in calculele Stelei acesta este asteptat sa soseasca în aceasta zi în România dupa ce nu si-a gasit o alta echipa în Brazilia.

"Andrey va veni mâine (n.r. - azi) în tara. Pâna îsi va gasi o alta formatie, el va merge în cantonament în Austria alaturi de ceilalti jucatori", ne-a spus Valeriu Argaseala.

fan8324.06.2007 05:28

MACAR O VESTE BUNA!POTE IL PASTREAZA

(O SCUZE DOUA VESTI BUNE)

EuroSTELIST24.06.2007 07:47

Nu stiu de ce, dar am un oarecare scepticism. Pur si simplu nu stiu ce sa mai cred din declaratiile conducatorilor, fie ca e vorba de Argaseala sau de patron. De atatea ori au intors foaia, ca ma simt ca in povestea cu baiatul care a strigat "Lupul!".

Cel putin in ceea ce-l priveste pe Thereau, parerea mea e ca ar fi cea mai mare greseala sa fie lasat sa plece. Un atacant de clasa lui gasesti mult prea rar, si cu siguranta nu sunt singurul care crede asta.

Cyril, nous avons grand besoin de toi!

dr.adrian924.06.2007 08:17

Jiji e tampit rau

eu zic ca mai bine era daca il aducea pe Zenga inapoi ca oricum e liber de contract

si el a format echipa care a ajuns in UEFA asa departe

sunt curios sa vad cum se descurca Steaua cu Hagi

Wally24.06.2007 08:18

Daca ar ramane Cyril ar fi nemaipomenit...ar fi o concurenta pentru posturile de atacant...

Danny24.06.2007 08:21

Da e bine ca ramane Thereau , da oricum nu o sa fie titulat mereu , decat asau neori , ca nici inainte nu era titulat , decat cand a fost Dica accidentat , dar ma bucur ca ramane !!!!

Zapo624.06.2007 08:44

af fii frumos dak ar ramane, dupa parerea mea este cel mai bun atacant al Stelei si va fii dak va ramane!! Alee Thereau!! cat despre, Andrey nu prea a avut timp sa arate ce poate asa ca ar fii bine sa ramana si el. Vom vedea!! fular-campionii

Thu[N]der24.06.2007 09:55

Ar fi fain ! Nu stiti a plecat deja Elton ?? poate il tine Hagi si pe Elton :D steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

grizzly24.06.2007 10:14

pai raman ei, dar daca nu joaca raman degeaba. sa vedem, poate ii face Hagi sa se acomodeze mai bine.

Raul198824.06.2007 12:03

@Danny

Thereau nu a jucat asa mult in sezonul trecut findca a fost mult timp accidentat si a primit cum eu stiu de doua ori cartonase rosi si suspendari in plus

cand nu a fost accidentat a jucat titular

Thereau ii peste Badea si daca nu era asa mult accidentat atuncea cu siguranta era golgeteru campionatului 2006/2007

Jony_stelist24.06.2007 14:31

Domne ,de Thereau nu mai vb,e o valuare certa>

Mie unu imi place ffffffff mult de Andrey,nu stiu dc,dar consider ca ar trebui pastrat,macar sa vedem ce e de capul lui(desi cred ca le are ff bine cu mingea)

In fine,2 vesti bune,sper sa fie adevarate si cei 2 sa ramana la Steaua

Jiji PLEACA DIN Ghencea

w3bmaster24.06.2007 15:01

Thereu nu trebuie sa plece

Si faptu ca se tine de 3 mil eur pretu cred ca asta se vrea

Forza Steaua

Martin_Tudor1224.06.2007 20:47

Si Andrey si Thereau joaca in acest moment pentru Steaua fiind obligati!

Ei nu au unde sa se duca si joaca la Steaua pentru a nu-i trimite la Steaua2 ...

nu vor face radacini la Steaua:( pacat

cris25.06.2007 06:51

Sper din tot sufletul ca Thereau sa ramana , desi cred ca multa vreme nu o sa ne putem folosi de el , nu stiu de ce tine neaparat sa plece , dar sigur Becali stie ceva si acum el face pe sfantul , sau poate i-a deschis cineva ochii si acum vede ce jucator are la echipa , pacat ca nu pot spune acelasi lucru si despre Elton , acum ca a semnat cu arabii .

Andrey ar face bine sa se puna pe treaba si sa isi arate valoarea , altfel nu o sa il vad bine .