FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Elton pleaca la Al Nasr

fcsteaua.ro23.06.2007 15:10

Mijlocasul brazilian Elton Jose Xavier Gomes a încheiat colaborarea cu FC Steaua si va semna un contract pe trei sezoane cu gruparea Al Nasr, din Arabia Sauditã, a declarat, sâmbãtã impresarul jucãtorului, Alex Duarte.

"Sâmbãtã s-a încheiat oficial colaborarea cu Steaua, care a fost de acord sã-i dea drumul lui Elton pentru 500.000 de dolari. Actele au fost deja încheiate, asa cã nu mai este nevoie ca Elton sã vinã la Bucuresti, ci va merge direct în Arabia Saudita, unde va semna pe trei ani cu Al Nasr, a spus Duarte.

"Inca nu s-au semnat actele pentru acest transfer, urmeaza ca in zilele urmatoare noi sa ne dam acordul pentru plecarea lui Elton la Al Nasr. Mai mult ca sigur jucatorul brazilian va primi acceptul nostru", a declarat Valeriu Argaseala sambata dimineata.

Prosport

Click aici pentru a vedea statistica evolutiilor lui Elton la Steaua
cristi_mold23.06.2007 15:23

Asta este! Stiam de mult ca va pleca dar parca inca mai speram ca totusi micutul brazilian va ramane.

Adio Elton, mult noroc pe unde mergi si sper sa ii incanti si pe altii cu jocul tau. Multumim pentru devotamentul aratat pentru suporteri, pentru Steaua si fi sigur ca nu te vom uita curand!!!!

leynad7223.06.2007 16:04

Rusine nenorocitului de berbecali !

Am pierdut cel mai tehnic jucator din lot !

Transferuri de 5 stele....shit !

Bataie de joc!

Umilinta e a noastra !

Echipa asta sa-si schimbe numele, asta nu e Steaua !

Sunt cel mai mare golan, recunosc...

EuroSTELIST23.06.2007 17:34

Nu s-a prins nimeni?

Dictatorul nu admite "subalterni" mai iubiti decat el! Nu vedeti de cine vrea sa scape? De Elton si Thereau...nu de G. Coman! Si in niciun caz de sluga sa docila, Olaroiu!

Asta chiar spera ca prin eliminarea idolilor nostri, va ramane cel mai iubit fiu al Stelei?

Imi pare atat de rau ca trebuie sa-mi musc limba oridecateori ii vad ineptiile si sunt intr-un mediu in care nu-mi permit sa injur...

Alexica23.06.2007 17:51

Steaua a pierdut pe Elton cel mai tehinic jucator de la noi din tara.Pacat pentru ca Elton a jucat foarte bine si a dat niste pase de geniu vum numai brazilieni adevarati dau.E pacat ce sa intamplat cu Andrey pentru ca el a fost foarte fericit sa joace la Steaua.Din cate am auzit se pare ca Andrey nu stie ca ia fost reziliat contractu si se va intoarce in tara.Va dati seama ce se va intampla cu el cand va afla ca nu mai joaca la Steaua si a venit tocmai din Brazilia doar ca sa fie trimis de un patron care nu stie sa aprecieze adevarati jucatori.

ADIO Elton,ADIO Andrey.

Stelist pana la moarte si dincolo de ea

JDERUL23.06.2007 18:16

Dictatorul nu admite "subalterni" mai iubiti decat el!

Ar fi o idee: Sa-l ovatzionam pe O(l)isor si sa-l laudam ca este singurul care face echipa si lui i se datoreaza toate succesele ! Poate avem o surpriza si-l trimite oierul la plimbare.

sile-jardel23.06.2007 18:33

a plecat oliiiiiiiiiiiiiiiiiii

LeoKinG23.06.2007 18:37

A plecat Oli ! ! ! ! ! !A venit Hagi ! !In sfarsit am scapat de Olaroiu!!!

Steaua_23.06.2007 18:38

Scuze ca e off topic Dar Hagi E LA Steaua In LOCU LU Olaroiu!!!! DOAMNE AJUTA !!!

der arzt23.06.2007 18:52

Cica a plecat ZEROLI. DA DOAMNE sa fie adevarat.

Hagi bine ai venit ( din nou daca e adevarat).

Sper sa nu ma bucur degeaba. Oricum daca a venit Hagi macar n-o sa mai vedem meciuri super slabe. Sa speram ca vor veni si rezultatele.

iov23.06.2007 18:55

Dumnezeu e stelist! Ma fac praf la Prodigy ...:))).

Dragoshel23.06.2007 19:42

Exista deja un topic special unde va puteti exprima parerile despre Oli si Hagi, aici vorbim doar despre lecarea lui Elton.

Multumesc:)

korynna23.06.2007 20:36

Poate nu se mai da acordul in cazul plecarii lui Elton daca a venit Hagi(poate va avea timpul necesar sa-l convinga pe jjj sa nu-l dea).Totusi daca va pleca sper sa aibe mai mult succes decat a avut la noi :(...dar speranta moare ultima

Danyelutz24.06.2007 06:36

Ma uitam la un replay cu evolutiile lui Elton...nu pot sa cred ca un jucator care stie sa dribleze este vandut ....sunt de acord este Gigel Coman,se ocupa el de treaba cu driblingurile:D

capone24.06.2007 07:18

Acum ca olita a plecat la arabi si Elton tot la arabi, banuiesc ca vor fi adversari. Lucru care mi-l doresc cel mai mult e ca Elton sa umiliasca putin echipa olaroiului.

Multumim Elton!!!! eu nu o sa te uit niciodata.

Iar tie olaroiule ti-as ura doar drum bun si te rog nu te mai intoarce la echipa noastra.

steaua_ro

bogdan_b24.06.2007 09:17

Nu era de Steaua , era jucator de ultimele 10 minute de la 2-0 in sus si lui nu cred ca ii convenea asta ! intra , isi facea numarul de circar , 2-3 pase prin gaura si gata! Nu tu umar la umar , nu tu saritura la cap , nu tu viteza , nu tu forta , nu tu alunecare si lista poate continua!

Ps: Cred ca si unul dintre motivele pentru care a fost vandut Elton , este acela ca Oli sa scape de presiune din partea publicului , sa nu uitam cum era huiduit Oli daca nu-l introducea pe Elton , cred ca asta a fost si unul dintre motivele plecarii sale de la Steaua .

ANDREIUT8324.06.2007 20:03

Ma doare sufletu ca a plecat.........sper ca acum cu venirea lui Hagi spectacolul sa reapara......

Elton......nu te vom uita.......mic dar foarte iute,cu tehnica,clasa si precizie........ce-am pierdut...!De ce Doamne nu l-ai facut cu 10-15 cm mai inalt?Sau poate e mai bine ca nu a avut inaltimea mai sus mentionata....acum era la o echpa de top din Eu si nu apucam sa-l vedem la Steaua...........Multumim Doamne de putinul timp pe care l-a petrecut la noi........Multumim Elton!!!

Martin_Tudor1224.06.2007 20:18

nu stim sa ne pastram valoriile...asta este oierul nostru...

cris25.06.2007 07:20

Imi pare rau de Elton , cred ca nu mai are nici o sansa sa ramana la Steaua , este ca si vandut , ce imi doresc eu cel mai mult este sa il umileasca un pic pe Oli si echipa lui sa ii arate acolo de ce este in stare , sa vada si asta ce jucator a avut in echipa , si ce talent a pierdut . Multumim de tot Elton !!!

Sper sa iti mearga bine oriunde o sa joci , o sa ramai mereu in sufletele noastre .

axl2325.06.2007 07:42

Cum zicea si Capone, citat azinoapte de realitateatv, sper ca Elton sa-l ridiculizeze pe Oli in Arabia. Si daca va fi asa, sigur vom vedea imagini de la meciuri.

frunji25.06.2007 10:55

Imi pare foarte rau eara cel mai tare jucator din Liga 1 !!! DRUM BUN Elton NU TE VOM UITA NICIODATA

bobochyka1725.06.2007 20:57
nu stim sa ne pastram valoriile...asta este oierul nostru...

Pai el nu are notiunea de valoare si daca el nu e o valoare de unde sa stie ce e aia si cu ce se mananca.

Multumesc Elton si sper sa ai foarte mult succes peste tot pe unde vei merge!

dax4726.06.2007 18:15

Adio Elton ! Multumim ca ai fost si pe la noi sa ne arati cum se joaca fotbalul pe la voi. Stiu ca ai complexat toti jucatorii din Liga lu` mitica prin tehnica ta. Din pacate Steaua nu e condusa de cineva cu cap, ci dimpotriva. Poate intr-o alta viatza, fara becalzatori.

Iti doresc numai bine si sa joci la fel cum ne-ai incantat pe noi si chiar mai bine. Mi-ai fost cel mai simpatic in anul asta. Nu cred ca Steaua va ajunge vreodata la un asa nivel tehnic, dar macar stiu ca pentru cateva clipe Steaua a facut spectacol fotbalistic datorita tie. Oare cum ar fi fost daca nu s-ar fi accidentat Dica ? Ati fi facut un cuplu f bun si prolific. Dar n-a fost sa fie. The show must go on ! Numai bine !