FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adevaratii Stelisti sunt alaturi de Steaua

fcsteaua.ro23.06.2007 09:41

Unirea Urziceni isi schimba numele in Unirea Voluntari Urziceni (GSP). E clar! La anul se muta la Timisoara! Unde, vor fi doua echipe la fel de iubite. De fiecare data cand o echipa a jucat pentru comunele limitrofe Bucurestiului, respectiva s-a mutat la Timisoara. Mai tineti minte Fulgerul Bragadiru? Daca se muta la Timisoara si Otopeniul si Chitila li se implinesc visele astora. Au si ei o campioana in Divizia Banat!

Voi nu vedeti? Nu mai ai loc sa citesti ziarele de viitoarea Campioana: Pierre Boya si-a conturat si tinta pentru acest sezon. "Vrea sa castige tot cu Rapid" (GSP) Pina acum rapizii au cumparat "boia", urmeaza piper cayenne si sare. Iese sunca, nu echipa. Daca-i afumi, or mai reclama astia la Consiliul Discriminarii?

Daniel Vlad de la Prosport face glume: "Au venit "capsunarii"!" Este vorba despre lotul Stelei intors din cantonamentul din Spania. Bai Daniele, daca o astepti pe sora-ta la aeroport si te intreaba unul pe cine astepti, ce ii raspunzi? O traseista! Acum, nu ca mi se pare umilitor a fi "capsunar", dar multi dintre asa-zisii "capsunari" scriu mai bine ca tine.

"Stefan Stoica, fostul antrenor al U Craiova, semneaza condica la 8:00 si 16:00" (Fanatik). Fane, cum te poti lasa umilit de catre Mititel? Zece mii de dolari/luna inseamna mult, dar? Astia au ajuns ca in bancul ala cu diferenta dintre un oltean si un castravete. Castravetele, are si el, demnitatea lui!

HANDBAL / Marius Stavrositu: "90% sînt hotãrît sã plec la Steaua!" (GSP). Bine ai venit in familia Stelista, Mariuse! Adevaratii Stelisti sunt alaturi de Steaua si la handball, rugby, hockey etc. Iertati-ne ca uneori va neglijam in favoarea fotbalului!

Tolontan (GSP): "Zicu-multitasking" si o explicatie a cuvantului multitasking dupa mintea GSP-ista! Tontolane, e clar! Tu ai redactat plangerea aia a rapizilor catre UEFA in care traducerea la: Nu e avion/Dar zboara/ Nu-i nici liliac/ E.... S-a facut: Isn`t plain/But fly/Isn`t lilac/Is crow. De erau aia de la UEFA sa se recunoasca invinsi. Cum dreaq sa zboare campiile si florile de liliac? Au trebuit sa angajeze translator de rromglish sau spanglish. Mai bine il luau cu totul pe Tontolan!

Disperat, Mugurel Buga trece printr-o perioada neagra: "Ma las de fotbal" (PS) Nu-i perioada neagra! E zona! Si eu care credeam ca se lasase de mult de fotbal...

"Medicii de la INMS credeau ca sunt la Steaua" (Daniel Oprita, PS). Nu e adevarat Daniele. Nu auzisera de Dinamo!

Gigi-ul e hotarat! Se cearta cu impresarii lui Emeghara pe bani. Eu sunt confuz! Cand a fost Gigi prost? Cand a dat $1,200,000 pe Emeghara? Sau acum, cand pentru vreo $30,000 rateaza Emeghara pregatirea de vara? Daca e ambitie si de o parte si de alta, asta e ambitia prosteasca!

Maftei, el capetano, in spanglish: "Când mai întârzie câte unul la antrenament, ne facem griji." (Averea). Scapa care poate! O fi aviara sau alergatul pe sine?

"Copos il vrea pe Thereau" (Gardianul) In ce limba?

"Nume noi pentru Razvan Lucescu" (GSP) Asta in sfarsit s-a botezat! Acum il cheama si Brasov! Inainte ii era rusine sa se duca in fata popii si sa se boteze. Pardailan sau Podu Grant...

Dumnezeu va fi stelist.

Dankressman

P.S. Un caz special pe care am tinut sa-l separ de glume. Moartea acelui baiat din Cluj. Stelist. Sa-i fie tarana usoara! Un caz nefericit pe care ziaristii au incercat sa il impinga intr-o zona periculoasa. Nu cred ca Steaua a constituit motivul mortii baiatului. Nu cred ca aia de la U Cluj au ceva cu Stelistii! Nu cred ca sunt adevarate declaratiile leaderului galeriei clujene! Ca daca ar fi...

ultras_florin2023.06.2007 10:17

Esti penal frate :))))))))))))))))))))

shack3r23.06.2007 10:44

Treaba e ca Elton se duce dupa petro-dolari.Restul..e can-can.

Adio,visul frumos s-a terminat...

Brigante23.06.2007 11:23

" Medicii de la INMS credeau ca sunt la Steaua"(Daniel Oprita, PS). Nu e adevarat Daniele. Nu auzisera de Dinamo! "

Tare rau asta. :laugh:

cristi_mold23.06.2007 12:05

@ Brigante

Super tare faza aia. Si faza cu Razvan Lucescu este tare.

Ce sa mai ?? Esti tare frate:);)

w3bmaster23.06.2007 12:59

Superb

Ador articolele astea la caterinca. Ce naiba, mai trebuie sa facem si misto.

bumbum23.06.2007 13:01

tocanitza de gazete nu alta..... mie unul imi pare rau ca nu s'a discutat ceva mai mult subiectul cu acel suporter stelist din Cluj....nu de alta da sa aflam mai multe pareri poate kiar din Cluj de la persoane care stiu mai multe.....ar fi un exemplu frumos sa ajutam cumva familia....

Virgil23.06.2007 13:15

@ bumbum

Cluj - Un fan al lui CFR, Bencze Istvan (26 de ani), a fost inmormantat miercuri, dupa ce a decedat luni din cauza unui traumatism cerebral grav, potrivit medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie Cluj-Napoca, provocat de lovituri aplicate de mai multi suporteri ai lui "U" Cluj.

Incidentul a avut loc vinerea trecuta intr-un local din Cluj-Napoca, acolo unde un suporter al clubului de fotbal CFR Cluj, Bencze Istvan, a fost batut de un grup format din 15 suporteri ai Universitatii Cluj. Victima a fost spitalizata, dar a decedat luni seara din cauza multiplelor leziuni.

In urma cercetarilor, politia a retinut un suspect, Emil Calin Muresan, in virsta de 20 de ani. Unul dintre liderii galeriei Universitatii Cluj, Mircea Cenan alias RJ, a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca Bencze Istavan "era CFR-ist si tot facea caterinca de U".

Cenan le-a transmis si un mesaj rivalilor de la CFR: "Nu sunt de acord cu incidentul, pentru ca tovarasul meu (n.r. Emil Calin Muresan) este acum la suferinta. Sa stie cei de la CFR ca venim peste ei".

Rivalitatea dintre suporterii lui "U" Cluj si cei ai lui CFR este de notorietate. In urma cu doi ani, cativa fotbalisti de la CFR au fost batuti de mai multi fani ai Universitatii, in fata hotelului Sport din Cluj-Napoca.

Stire aparuta pe tion.ro

In ziare scrie urmatoarele: "Un clujean de 26 de ani, fan infocat al echipei Steaua si simpatizant al CFR-ului, a murit la inceputul acestei saptamini dupa ce a fost batut crunt de mai multi suporteri ai Universitatii Cluj. Unul dintre liderii galeriei "studentesti" s-a lansat cu aceasta ocazie in afirmatii dure la adresa suporterilor "feroviari". Istvan, vazut de multe ori pe stadionul din Gruia si infocat suporter stelist, "ar fi facut caterinca de proaspata promovare a echipei Universitatea Cluj". Incidentul de vinerea trecuta a marcat profund lumea fotbalului clujean. Unul dintre liderii galeriei "Sepcilor rosii", Mircea Cenan, alias RJ, sustine ca singurul sau regret in legatura cu acest caz este legat de "tovarasul meu, care este acum la suferinta" (prin "tovarasul meu" RJ se referea la U-istul care l-a omorat pe Istvan, si care acum e la inchisoare)"

LoMax8/ forum site-ul oficial

EuroSTELIST23.06.2007 15:18

Dankressman, legat de cei de la "U", am niste mici informatii:

1. Se spune ca galeria lor ar avea relatii cu "augh-ma-doare-frustrarea";

2. Clujenii chiar au ceva cu stelistii la modul personal, de cand, acum trei ani, la meciul de Cupa pierdut de ai nostri acolo, Peluza Sud daca nu ma insel, le-a capturat niste bannere. Ca dovada, la meciul de acum 2 sezoane cu CFR-ul, jucat pe 6 noiembrie 2005, trenurile venite din provincie in care se presupunea ca sunt stelisti au fost "intampinate" de in jur de 100 de oameni, daca nu si mai bine (se zvoneste ca si anul asta a fost la fel, asta nu stiu sa-ti zic exact, dar in 2005 am vazut cu ochii mei);

3. Se pare ca frustrarea lor atinge cote de nivel patologic. Un prieten a asistat la un episod in care clujenii au calcat in picioare un trecator, care, desi n-avea absolut nicio treaba, a indraznit sa exclame "vai de U!".

Eu, cand are Steaua meci la Cluj, prefer sa imi pastrez o atitudine neutra pana pe stadion, cred ca e mai sigur asa...

Suiram8723.06.2007 16:47
:))
AdrianUltras2523.06.2007 21:04

perfect articol

absolut superb!!

am murit de ras

la partea cu traducerea lui Tolontan era sa cad de pe scaun

:))

in legatura cu moartea baiatului Stelist din Cluj

trebuie sa va spun ca suporterii lui u sunt f frustrati

si intr-adevar cam vaneaza stelisti prin Cluj

le e foarte ciuda ca exista grupare ultras Steaua in Cluj

iar acel "erji"(pe numele adevarat Mircea cenan) e vai de capul lui

nu stiu cum de a ajuns seful galeriei lui u

dar e in stare sa faca ce a zis

Astristul24.06.2007 14:19
Eu, cand are Steaua meci la Cluj, prefer sa imi pastrez o atitudine neutra pana pe stadion, cred ca e mai sigur asa...

E cel mai bine asa, pentru fanii stelisti din provincie. Asa faceam si eu cand juca Steaua cu Petrolul pe Ilie Oana. Eu cum si asa stau aproape de stadion, asteptam pana sosea galeria Stelei si ma "infiltram" si eu in galerie! steag2

Dankressman, daca nu ai fi tu cu Saptamana Stelista cred ca lumea ar fi mai putin vesela ... :tongue:

daniel_mititelu24.06.2007 16:27

imi face mare placere sa citesc articolele tale bravo!

esti mai tare ca planeta moldova :D (am glumit)

Martin_Tudor1224.06.2007 20:26

puffff sunteti PREA TARIIII!!!!

"Medicii de la INMS credeau ca sunt la Steaua (Daniel Oprita, PS). Nu e adevarat Daniele. Nu auzisera de Dinamo!"

faza asta este de nota 10!!!

"Vom Fii Mereu Alaturi De Voi" !