FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Thereau ramane" (GSP)!

fcsteaua.ro22.06.2007 02:12

136268271_55322_cyril.jpg"Nu vreau sã-l vînd pe Thereau!", a declarat Gigi Becali. "Este singurul strãin care îmi place și nu vreau sã-l dau. De asta cer trei milioane de euro. A zis Copos cã îl vrea pe Thereau? Bravo, pe Thereau nu-l dau la Rapid. Am zis cã i-l dau pe Elton, d-aia a fugit. Duceți-vã dupã el!", a spus Becali

Totuși, francezul ar putea sã plece de la Steaua.

"Dacã FC Bruges dã trei milioane, atunci pot sã-l ia. Dacã nu, va juca la Steaua. Dacã Thereau alege sã nu vinã la echipã și nici FC Bruges nu dã trei milioane, atunci îl vom suspenda", a spus Becali despre variantele pe care le are Cyril Thereau.

Mosuc22.06.2007 03:38

e prea profesionist Thereau , asa ca va veni si va juca mai departe

Tupac Amaru22.06.2007 04:08

nu, vrea sa i-l dea ziaristei care l-a intrebat, sa se "joace" cu el...

fan8322.06.2007 05:37

prea multe greseli a facut ca sal cred :angry: spre cl steagro

Thu[N]der22.06.2007 11:31

Buna decizie din partea lui Becali fular-campionii

ThereauRistul22.06.2007 12:17

Cyril Thereau toujours dans notre coeur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cu siguranta Jiji si-a dat seama de valoarea francezului ...si de devotamentul lui....alllez Thereau

bebe_nord22.06.2007 14:41

NU Becali OUI Thereau .......allez Thereau allez Thereau

Za Best22.06.2007 14:54

Jiji e un idiot!Din cauza declaratiilor lui aberante a inceput toata aceasta tevatura cu Thereau!Asta-si bate joc de jucatorii straini,parca ar fi carpe pentru el!Singura carpa este ZEROli....sa vedeti ce straini vor mai veni la Steaua cat timp va fi oierul asta patron...

Heart_For_Steaua22.06.2007 16:44

Foarte bine sper sa ramana Cyril ...

Se pare ca GB doreste sa se impace intradevar cu suporterii .Tocmai am citit pe stelisti.ro ca a declarat ca nu se va asculta muzica religioasa pe stadion si ca a renuntat la aceasta idee. Sa speram ca asa va fi.

w3bmaster22.06.2007 18:03

Nu cred decand atunci cand va incepe campionatu si il voi vedea pe Cyril in echipa

Orium face bine ca tine 3 mil nimik jos oricum atata face Cyril macar daca pleaca sa ia ceva bani pe el desi la noi nu e si modelu ia si reinvesteste la noi e ia bani si ne descurcam cu ce avem ....

Flaviu8622.06.2007 19:49

ce il face p Copos sa creada ca Thereau ar vrea sa joace sub pod. :)) sa fim seriosi! la fel si emeghara, o sa vedeti ca o sa semneze cu Steaua, si nu va avea un salariu mai mare decat are la Poli. in privinta lui Cyril, sa nu plece!!! indiferent de oferta sau club!!!

respect Steaua

allez Thereau!!

Playmaker23.06.2007 12:46
Foarte bine sper sa ramana Cyril ...

Se pare ca GB doreste sa se impace intradevar cu suporterii .Tocmai am citit pe stelisti.ro ca a declarat ca nu se va asculta muzica religioasa pe stadion si ca a renuntat la aceasta idee. Sa speram ca asa va fi.

Impacat cu suporterii?!! Sa se impace cu [...] la un scurt! Ce mare favoare ne face ca nu pune muzica religioasa dupa ce a facut numa idiotenii [...] el de zdreanta

1 Atentie la limbaj.

2 Nu suntem pe mIRC sau pe haifaiv.

Martin_Tudor1224.06.2007 20:51

dupa ce ia jicnit pe toti straini de la Steaua cum vrea el ca Thereau sa mai joace cu sufletul ?

sa vedeti ce evoluti slabe va avea la Steaua de acuma in colo:(

axl2325.06.2007 07:54

Cred ca jucatorii de fotbal, cel putin in Romania, isi privesc patronii asa cum ne privim noi sefii. Cu circumspectie. Asa ca nu cred ca daca Thereau ramane la Steaua va avea alta atitudine pe teren. In fond, e unul dintre cei mai Profesionisti (daca "profesionist" permite grad de comparatie) fotbalisti pe care i-am vazut vreodata jucand la noi in tara.

Mda, Thereau nu ramane.