FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vremuri grele pentru STEAUA

«12»
razvan_cmi22.06.2007 12:36

Noi SUNTEM Steaua!

Noi suntem echipa NATIONALA!

Suntem singurii care ne luptam cu tiganimea la fotbal (gilestenii)

Suntem singurii care ne luptam cu reminiscentzele securitatii la handbal , rugby , fotbal (dinamu)

Suntem singurii care ne luptam cu ungurimea (ciuc)

Noi suntem adevaratii suporteri!

noi suntem romani!

w3bmaster22.06.2007 18:00

Magarii si iar magarii asta inseamna Romania :(

tarca55523.06.2007 08:59

sunt un fan infocat al echipei Steaua,indiferent de disciplina sportiva in care activeaza clubul nostru.sunt cetatean roman de etnie maghiara si vreu sa atrag atentia asupra unui lucru:aceasta dezbatere nu trebuie sa aiba un caracter etnic in nici un fel.faptul ca d-l kurko face ce face sau intentioneaza sa faca nu trebuie sa provoace dipute cu caracter etnic deoarece trebuie condamnata actiunea in sine si faptasul ei,in nici un caz etnia din care face parte.marea majoritate a romanilor de etnie maghiara nu sunt de acord cu politicienii care spun ca ii reprezinta(fapt demonstrat de votul de la referendumul din acest an).de aceea sustin apelul semnatarului acestiu articol care cred ca are dreptate cand spune ca trebuie impiesicata orice actiune a d-lui kurko de a face din campionatul nat de hochei monopolul clubului din miercurea ciuc.

stelist pana la moarte

kukac24.06.2007 18:13

Este un articol cu putin adevar si plin de ura fata de noi.Recunosc sa sunt ungur si fan al hocheiului din jud.Harghita.

"slaba prestatie a unicului contracanditat, Eduard Pana – fostul secretar general al federatiei – pe seama caruia e pusa, pe buna dreptate, caderea hocheiului romanesc din ultimii zece ani."

Daca nu au fost multumiti cu prestatia lui Pana de ce nu au pus un contrcandidat impotriva lui Kurko.Va spun de ce! Pentruca au crezut ca Pana va castiga alegerile.El era omul Stelei ,de aceea acum stelistii in frunte cu Gliga sunt speriati ca nu vor primi ajutorul material si moral din partea federatiei tipic hocheiului romanesc in ultimii ani.

"Cu atat mai mult cu cat cele 41 de titluri nationale din istorie le stau ca un nod in gat maghiarilor, care uita ca cele mai multe dintre ele au fost castigate intr-o lunga perioada in care Miercurea-Ciucul era un mare 0 in hocheiul romanesc, iar marile derbyuri se jucau la Bucuresti cu patinoarul arhiplin intre Steaua si Dinamo. "

41 titluri reusite cu ajutorul arbitrilor si jucatorilor din Ciuc adusi cu forta la Bucuresti.

"Vom gasi si sponsori, stati linistiti."

Abia astept ce fel de sponzori vor ajuta

pe Steaua(hochei) care nu are fani adevarati.Echipa lor joaca in pationar fara spectatori.

razvan_cmi27.06.2007 18:36
sunt un fan infocat al echipei Steaua,indiferent de disciplina sportiva in care activeaza clubul nostru.sunt cetatean roman de etnie maghiara si vreu sa atrag atentia asupra unui lucru:aceasta dezbatere nu trebuie sa aiba un caracter etnic in nici un fel.faptul ca d-l kurko face ce face sau intentioneaza sa faca nu trebuie sa provoace dipute cu caracter etnic deoarece trebuie condamnata actiunea in sine si faptasul ei,in nici un caz etnia din care face parte.marea majoritate a romanilor de etnie maghiara nu sunt de acord cu politicienii care spun ca ii reprezinta(fapt demonstrat de votul de la referendumul din acest an).de aceea sustin apelul semnatarului acestiu articol care cred ca are dreptate cand spune ca trebuie impiesicata orice actiune a d-lui kurko de a face din campionatul nat de hochei monopolul clubului din miercurea ciuc.

stelist pana la moarte

Imi cer scuze pentru tonul radical pe care l am luat.

Insa am folosit niste figuri de stil , care poate ca au fost cam acide.

Ideea in sine este ca daca strig"Moarte la cioroi" , nu inseamna ca eu urasc neaparat aceasta etnie si nici nu doresc moartea acestora ( ad-literam) . La fel cum nici impotriva etniei tale nu am nimic personal. Faza ca sunt multe situatii in care aceste etnii cam calca pe coada populatia majoritara . vezi cazul kurko.

In rest numa' bine draga maghiar-stelist. Culorile ros-albastre sunt mai presus de orice disensiuni.

Forza Steaua!

fane_casieru27.06.2007 20:20

Baietii !!!.....( cei de etnie ) n-o mai dati de garduri...stiti bine ce inseamna ''nem tu dom !'' si cum sunt tratati Romanii pe la voi p`acolo prin Harghita,Covasna,etc...... aici pe forum sunteti mari Stelisti....cine va mai crede mai baieti ??? Lasati-o mai moale ca nu mai suntem in 1989, intre timp s-au mai schimbat treburile si pe acolo si pe aici.

11222.07.2007 09:50

Daca cei care au scris "articolul" asta au ascultat vineri dimineata pe SportTotalFM pe dl CARLAN , ar fi auzit cum dansul a vrut sa inscrie pe Steaua in camp maghiar Borsodi Liga sau sa faca un campionat comun intre Romania si Ungaria + 2 echipe cu care se intelesesedansul. Acum da vina pe Kurko ca nu l-a bagat in seama si nu a dorit acest campionat comun.....

Acum ce mai ziceti mai baieti ( astia care au scris prostia de mai sus de articol) ? :))))

«12»