FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Explicatii puerile

fcsteaua.ro21.06.2007 10:27

"Suporterii sunt manipulati" tuna d-l Becali. Cica si-a bagat dracu', pardon PSD, coada. Omul chiar n-a inteles nimic. De fapt se preface ca nu intelege. PSD-ul ti-a pus fularul ala mizerabil la gat coane? PSD-ul si suporterii aia manipulati s-au oferit sa gazduiasca echipa spurcata pentru a-si sustine meciurile din Champions League? Tot aceasta grupare politica s-a oferit sa "sponsorizeze" cu doua milioane de euro echipa Militiei? Pesedeii si "vagabonzii" care te contesta acum au strigat ca niste javre "auch, auch, auch" in cel mai umilitor act comis de un conducator al echipei ros albastre din istoria clubului? Mai trebuie sa adaugam toate umilintele pe care trebuie sa le suportam ori de cate ori iesi la televizor si ne spargi urechile cu iesirile-ti agramate si infantile, iar pe ecran apare abuziv descrierea "Finantator Steaua" in loc de Presedinte PNG? Mai punem si faptul ca Steaua risca sa devina o campioana a banuielilor de blat cu marea dumitale contributie?

Da' pe mine cine ma manipuleaza nea Gigi? Ia trimite-l dumneata pe Geoana sau nus' ce zdrelit corupt sa ma puna sa fac o rascoala impotriva marelui om de afaceri George Becali. Sa vezi ce repede face cale intoarsa, la fel cum ai face si tu si altii. Si nu din dragoste pentru maria voastra, nu pentru ca sunt un sfant as face acest gest ci din cauza faptului ca un om care a fost invatat sa traiasca doar dintr-un salariu lunar va ramane un fraier toata viata lui. Doar din acest punct de vedere, desigur.

Nu toata lumea gandeste ca dvs domnule Becali. Aici este marea greseala pe care o comiteti. Suporterul stelist, ultrasul din tribuna, golanul cu lantul in mana, "hahalera si vagabondul" nu se joaca atunci cand sunt puse in joc sentimente, orgolii. Poate ca Tweety o fi un "vagabond" dar el nu se va lasa cumparat. Jean Pavel v-ar "saruta parinteste" pentru "realizarile" evidentiate mai sus. De altfel chiar a si incercat. Pana una alta, mare grija la muzica religioasa de pe stadion. Daca nu o sa va tineti de cuvant e posibil sa se bage si Biserica in acest tip de manipulari...cica popii sunt foarte razbunatori.

vasilestelistul21.06.2007 11:13

super articol.Becali sa mai termine cu declaratiile lui ca noi suntem Steaua nu el

petru_fulger21.06.2007 11:13

un articol in nota obisnuita adica bun,dar ce ramane de apreciat este perseverenta de a te adresa lui jjca si cum el ar citi articolele si mai mult ,daca le-ar citi le-ar si intelege.eu sunt sigur ca nu va intelege niciodata ce au suporterii cu el pentru ca exista multe semne care ma fac sa cred asta si cel mai elocvent este insasi fatza lui uitati-va atent in ochii lui cand vb si o sa intelegetzi.sa nu mai vb ca-l cheama Gheorghe!

pda21.06.2007 11:17

Evreii, ungurii, homsexualii, agenturile straine domnule medicamente!!! Deja Becali o da in paranoia se vede ca intr-o vreme era discipolul lui Vadim Tudor. Da pe suporterii din Spania, cine i-a manipulat, a venit Vanghelie si le-a dat niste almanahe probabil. Foarte bun articolul, ca intotdeauna.

Mihai Gruia21.06.2007 11:24

Poate vedem si noi mai multe meciuri pe stadion sezonul asta.

bogdan_b21.06.2007 11:33

Catalin , poate dansul cand a facut aceste afirmatii s-a referit la suporterii din Spania nu la toti suporterii stelisti vazand ca te incluzi si pe tine. Aia cu PSD este sf dar poate este un pic de adevar aici , poate cativa membri din peluza N sau S au dat cateva telefoane in Spania fratilor , tovarasilor si au pus la cale acele mesaje care nu-si au rostul dupa parerea mea , mai ales intr-un cantonament al echipei dar aici este vb de mentalitate.

dr.adrian921.06.2007 11:43

pe zi ce trece pe atat il urasc pe Becali mai mult

mie si mila de el ca e asa de prost-nu e el de vina, ci dracu

daniel_mititelu21.06.2007 11:51

Catalin un articol bun.Dar te intreb te asteptai la ceva mai mult din partea lui Gigi Becali?Ma refer aici la relatia cu fanii?

AdrianUltras2521.06.2007 11:58

incearca acum sa se scoata

asta face latifundiarul

incearca sa recastige publicul

sa fie iarasi masele de partea lui

problema e ca nu intelege ca nu masele conteaza(nu in ceea ce priveste Steaua) conteaza doar Stelistii

suporterii Stelisti

asta conteaza atunci cand e vb de Steaua

in rest

in politica poate sa zica ce vrea

nu ma intereseaza

sa acuze pesedeul

pedesereul

partiful comunist

nazist

ce vrea el

e mare pacat ca nu vrea sa isi bage mintile in cap

in loc sa isi ceara scuze el incearca sa o intoarca

domnule latifundiar

pe noi nu ne intereseaza politica

ne intereseaza doar Steaua!!!

Mihai Somanescu21.06.2007 12:04

Excelent articol Catalin! Mai vreau doar sa adaug la capitolul explicatii puerile, faptul ca acum da vina pe impresarii care cer comisioane( auzi, ce chestie! Unde s-o mai fi pomenit asa ceva?!), incercand sa ascunda faptul ca nu vrea sa dea bani pentru echipa. Aceeasi placa ca la Elton, numai ca sunt alte sume. Deja cade in penibil, la fel sunt si cei care ( inca ) il mai cred.

axl2321.06.2007 12:14

Becali face declaratii puerile insa lipsite de candoare.

adi_steaua21.06.2007 12:34

Becali o sa fie ca Ceausescu in 89. Adica o sa fie socat ce i se va intampla in Ghencea. O sa fie huiduit de intreg stadionul si trimis in suturi acasa.

personal o sa fiu intotdeauna impotriva lui!

o sa vada el...nici macar in ultimul ceas nu realizeaza ca a gresit...de aici denota cat de retard e

onlySteaua21.06.2007 13:07

am vazut si eu aseara aproximativ 30 de minute din monologul "voievodului". mai mult nu am rezistat. totul a decurs in nota sa obisnuita: conspiratiile satanei, trimisul Domnului, miolioane investite in biserici, Copos, balbaieli, amenintari, pac-pac, bani dati saracilor, securisto comunistii….e saracu' pe niste filme…..

m-a deranjat si maniera pupincurista si selectiva in care au fost citite mesajele si in care i-au fost adresate intrebarile. dar asta nu mai e nicio noutate.

w3bmaster21.06.2007 13:11

Nu stiu de ce ii mai acordati atentie in articole unui taran ....

DanStan21.06.2007 13:38

Pentru ca tzaranul se autoidentifica cu Steaua iar unele putori din presa muncesc din greu pentru a acredita aceasta idee. Oare cati il aduleaza sau il vor vota pe oier pentru ca aici a aparut un articol critic la adresa lui ? Stiu insa ca o multime de stelisti mai naivi sunt sistematic indusi in eroare de presa prin asocierea performantelor Stelei cu numele ciobanului. Daca nu va mai exista nici o voce care sa le reaminteasca fanilor ca stelist nu inseamna becalist atunci ne meritam soarta.

Mihai Gruia21.06.2007 13:47

Fara legatura cu articolul: ma uit la prestatiile lui MM din ultima vreme si il compatimesc sincer ... omul o ia razna ... pe langa faptul ca are posibilitatea sa-l ia pe cel mai bun jucator din lume - "Elton" - dar el zice ca nu-l intereseaza decat Bostina :)))) (cat de penibil), acum a venit si cu alta bomba: cica a perfectat transferul unui jucator in proportie de 75% .... adica nu 76% sau 82% sau 68%, doar 75%.

cred ca am scapat la timp de dansul...

andyro21.06.2007 14:58

Fara legatura cu articolul : Esti penibil. Tu chiar crezi ca Elton ar vrea sa mearga la Urziceni, sau la UTA, si Meme sau Lacatus nu il accepta ? De ce nu Jiul Petrosani, Juventus Bucuresti sau FCM Bacau ? Elton a zis clar ca nu joaca in Romania decat la Steaua, si tu continui sa bati campii ca are posibilitatea sa il ia.

Bostina mi se pare mult peste ce au vreo 3 sferturi din echipele din campionatul nostru, si ar fi un castig pentru Unirea, asa ca nu vad ce e asa penibil. Cat despre 75%, cred ca nici tu n-ai inteles ce e amuzant acolo, e o formulare des folosita de multi ziaristi.

grizzly21.06.2007 17:01

ai dreptate Cataline, dar ai degeaba. omul e prea dus, psihoza lui e prea avansata. singurele lucruri care l-ar potoli sunt o casa de lemn sau o camasa care se inchide in spate. altfel o sa fie din ce in ce mai rau.

capone22.06.2007 09:56

Gigi esti PENIBIL ! ! ! Si cum copil gandeste mai mult decat asta, deja gandirea lui devine insuportabila, provoaca greturi. Dar noi suntem stelisti, iar stelistii sunt optimisti!!!

steaua_ro

souljah22.06.2007 12:41

Nu mai moare asta odata?

malasorte1322.06.2007 22:15
Fara legatura cu articolul : Esti penibil. Tu chiar crezi ca Elton ar vrea sa mearga la Urziceni, sau la UTA, si Meme sau Lacatus nu il accepta ? De ce nu Jiul Petrosani, Juventus Bucuresti sau FCM Bacau ? Elton a zis clar ca nu joaca in Romania decat la Steaua, si tu continui sa bati campii ca are posibilitatea sa il ia.

Bostina mi se pare mult peste ce au vreo 3 sferturi din echipele din campionatul nostru, si ar fi un castig pentru Unirea, asa ca nu vad ce e asa penibil. Cat despre 75%, cred ca nici tu n-ai inteles ce e amuzant acolo, e o formulare des folosita de multi ziaristi.

Bostina n-ar fi nici un castig pentru Unirea dar ar fi totusi un castig important pentru orasul Urziceni... stii tu... baruri, bauturi fine, taxe si impozite pe consumul produselor de lux, consiliul local, primarie, buget...

Martin_Tudor1224.06.2007 20:36

Oierul chiar crede ca mai putem fii manipulati?...

Mintea lui creata ce poate sa zica si el....

cand o sa venim pe CHENCIA 30 000 de suporteri "manipulati" si o sa strigam M.... Becali ce o sa mai zica? :))

axl2325.06.2007 07:50

CHENCIA? Hai ma?!

bobochyka1725.06.2007 19:14
Oierul chiar crede ca mai putem fii manipulati?...

Mintea lui creata ce poate sa zica si el....

cand o sa venim pe CHENCIA 30 000 de suporteri "manipulati" si o sa strigam M.... Becali ce o sa mai zica? :))

I s-a cam netezit mintea, ca daca ar mai fi creata ar da dovada de putina inteligenta macar asa un pic si nu ar scoate pe gura chiar toate aberatiile; e Ghencea nu "CHENCEA", iar daca vor fi 30000 injurandu-l o sa zica, ca nu au ce cauta "jigodii" si "vagabonti" pe "stadionul lui" si ca daca mai vin o sa bage muzica religioasa ca "vagabonzilor nu le place muzica religioasa".