dati un scor
dati un scor
Important e ca-i vom învinge!
Si ei stiu ca nu ne pot sta în fata!
Daca vor scapa cu doar 2 goluri în halau,vor fi supermultumiti.
Pentru ca tot 2 a primit si Valencia.
daca pe detinatoarea cupei UEFA am batut-o cu 2-0 dar pe Din. Rap. si Nat. ??? cu cel putin 4-0 ... :wink:
1-0 e suficient cu fiecare dintre ele pentru a le lasa în urma cu câte 9 puncte.In aceasta situatie titlul nu ne-ar mai putea scapa.
De ce sa ne batem aproapele?Sa-i scoatem din minti cu jocul nostru stelar si sa-i facem sa se resemneze sezonul acesta.Si desigur,urmatoarele 20-30.
Facem scor de gala cu ei...
Vrei sa spui scor galactic probabil...
moderatie si cu piciorul pe frana. sa ne aducem aminte pentru cine nu stie. in '86 luam cupa la sevilla, da!? si ce am facut in finala cupei (la o saptamana sau doua) pe 23 cu Dinamo, mai stie cineva..aud...e pai va spun eu ca tot am fost pe stadion, am luat-o cu 2-1.
nu uitati ca mai toata suflarea fotbalului romanesc astazi vrea sa-si treaca o victorie in cont cu disperare in dreptul unei singure formatii si aceasta spre cinstea noastra este Steaua. dar cum si baietii nostri sant oameni nu-i exclus sa o mai faca si de oaie.
cu alte cuvinte entuziasm cu piciorul pe frana. si de o fi mai 1-0 peste tot, are sa fie super. iar in iunie campeones se va canta in Ghencea!
Bine spus horse.Mai ales în încheiere.Campioni !
Asa va fi,prin gratia Celui de Sus si vointa natiunii(steliste).
pai pe Rapid cu vreo 2-0 iar pe national cu 3-0 si pe Dinamo cu 3-0 sau 3-1.
Ba tu tii cu Dinamo,sau vrei sa-ti faci mâna buna cu reddog ? Cum sa dea Dinamo gol în templu?
Eu sunt de parere ca va fi 2-0 la noi si 1-1 sau 2-2 la ei!!!!! Sincer, sa fiu nu cred ca vom fi infranti de o echipa ca Villareal ![]()
Mystical_Phantom,
daca ai fi citit câte ceva despre Villarreal,nu ai mai fi vorbit asa.Pentru ca în momentul de fata e mult mai buna decât Valencia si e echipa momentului în Spania.Nu mai spun ca la casele de pariuri e favorita la câsatigarea UEFA Cup.Daca îti spun ceva cele scrise de mine,în mod normal ar trebui sa ai o alta viziune despre cât de grele vor fi meciurile Stelei cu ea.
Daca nu,bate câmpii în continuare.
Teoctist pe Dinamo putem sai batem si cu 1-0 si cu 2-1 in Ghencea , doar sa`i batem si luam campionatul.
si daca dau si ei un gol ce e ca doar noi o sa castigam teoctistule !
Visati in continuare, stelistilor!!! Dupa etapa a patra si probabil cea de-a doua, veti privi neputinciosi cum se diminueaza considerabil sansele voastre la titlu! Vorbim dupa... :wink:
Visati in continuare, stelistilor!!! Dupa etapa a patra si probabil cea de-a doua, veti privi neputinciosi cum se diminueaza considerabil sansele voastre la titlu! Vorbim dupa... :wink:
Asa e vorbim dupa... Desi nu cred ca=ti va mai arde sa intri pe acest forum dupa meciul direct...
SSTTEEAAUUAA Dinamo 5-0
SSTTEEAAUUAA Rapid 70-0.
Visati in continuare, stelistilor!!! Dupa etapa a patra si probabil cea de-a doua, veti privi neputinciosi cum se diminueaza considerabil sansele voastre la titlu! Vorbim dupa... :wink:[/qu
Steaua A FOST ESTE SI VA FII CAMPIOANA TARII.CEA MAI BUNA ECHIPA ESTE Steaua.Dinamo CAMPIOANA BLATURILOR.Rapid? A AUZIT CINEVA DE EI?NU CONTEAZA.VETI VENI IN Ghencea SI VETI PLECA CU 4 5 6 GOLURI PRUMITE FARA SA MARCATI.FORZA Steaua.D.J.BASA.I LOVE Steaua.
Visati in continuare' date=' stelistilor!!! Dupa etapa a patra si probabil cea de-a doua, veti privi neputinciosi cum se diminueaza considerabil sansele voastre la titlu! Vorbim dupa... :wink:[/qu
Steaua A FOST ESTE SI VA FII CAMPIOANA TARII.CEA MAI BUNA ECHIPA ESTE Steaua.Dinamo CAMPIOANA BLATURILOR.Rapid? A AUZIT CINEVA DE EI?NU CONTEAZA.VETI VENI IN Ghencea SI VETI PLECA CU 4 5 6 GOLURI PRUMITE FARA SA MARCATI.FORZA Steaua.D.J.BASA.I LOVE Steaua.[/quote']
Nu uita ca INCA Dinamo e campioana tarii!!! Iar 5-0 nu o sa vezi tu.
Asa e vorbim dupa... Desi nu cred ca=ti va mai arde sa intri pe acest forum dupa meciul direct...
Eu nu dezertez... De ce sa nu mai intru? Oricum va batem. :lol: