FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua Z (GSP)!

fcsteaua.ro20.06.2007 22:31

1840309750_09-rk-4700cyril-thereau.jpgLuc Devroe, managerul general al lui FC Bruges, a spus cã astãzi va discuta oficial cu Steaua transferul lui Thereau

Astãzi se va decide situația lui Thereau. Confirmarea vine din partea directorului sportiv al lui FC Bruges, Luc Devroe.

"Joi vom vorbi în mod oficial cu clubul Steaua despre Cyril. Noi sîntem foarte interesați de el, însã nu prea avem bani în buzunar și în nici un caz nu vom putea plãti 3 milioane de euro, atît cît vrea Steaua", a spus Devroe.

Apoi, oficialul belgian a devenit ironic. "Sã fim serioși, nu poți sã ceri atît de mult pe Thereau. Steaua l-a luat cu 600.000 de euro de la Charleroi și acum vrea de 4-5 ori mai mult. A cîștigat cumva Liga Campionilor între timp și eu nu știu? În plus, nu e nici Ronaldinho", a spus Devroe, care a încheiat: "Thereau n-a semnat nici un contract cu Bruges, doar am discutat cu el și n-am încãlcat nici un regulament, deoarece am cerut permisiunea Stelei pentru a aborda jucãtorul".

shack3r20.06.2007 23:09

Totusi ar fii bine pentru noi sa nu se materializeze transferul si francezul sa ramana la Steaua.

Am avea un atac foarte bun cu Thereau si Neaga avansati,iar Dica in spatele lor.Daca mai ramanea si Elton jur ca nu mai il injuram pe Oli ( doar ii doream sa plece cat mai repede)

fedora21.06.2007 05:47

Pentru binele lui Cyril, sper sa se materializeze.

Pentru ca altfel, cum spunea el, la prima ocazie ciobanul il va expedia in suturi ca si pe ceilalti straini.

grizzly21.06.2007 07:04

maimutoii aia de la bruges au cerut 5 milioane pentru papagalul ala al lor si li se pare mult 3 mil pentru Thereau. dupa ce ca sunt o echipa de kkt pe langa Steaua mai fac si gat. eu unul sper sa plece Thereau. pentru el ar fi mai bine, ca aici deja nu mai e vazut bine de ciobaniad.

vasilestelistul21.06.2007 11:06

gorila aia de presedinte sa nu tot vb de Thereau dak vrea sa il cumpere sa dea 3 mil nu sa tot vb ca nu ii Ronaldinho sau ca nu a castigat UCL.Thereau e un super jucator

FORZA Thereau!!!!!!!!!!!!

Thu[N]der21.06.2007 13:37
[...]
Suiram8722.06.2007 17:01

Sper sa ramana in Ghencea